BAŞKAN BÖCEK'TEN DAHA NİCE BAYRAMLAR TEMENNİSİ

BELEDİYELER 19.07.2021 - 12:33, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 2980+ kez okundu.
 

BAŞKAN BÖCEK'TEN DAHA NİCE BAYRAMLAR TEMENNİSİ

Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek bir mesaj yayımlayarak, Antalyalıların huzur içinde bir bayram geçirmelerini temenni etti. Başkan Böcek," Bayramın tüm dünyaya, ülkemize, şehrimize başta sağlık olmak üzere mutluluk, huzur ve barış dolu güzel günler getirmesini dilerim. Birlik ve beraberlikten, barış ve mutluluktan yana tüm değerlerimizi koruduğunuz nice bayramlar dileğiyle Kurban Bayramınızı kutlarım" dedi.

Sevgili Hemşehrilerim, Yardımlaşmanın, paylaşmanın ve dayanışmanın öne çıktığı, son derece özel ve önemli günlerden biri olan Kurban Bayramı’nı kutluyor olmanın sevinci ve huzurunu yaşıyoruz. Dünyayı etkisi altına alan corona virüs salgını nedeniyle sevdiklerimizden ayrı kutladığımız bayramlar bizlere bir arada olmanın önemini ve güzelliğini bir kez daha hatırlattı. Bu yıl Kurban Bayramı’nı ne mutlu ki kısıtlamalardan uzak, bayram tadında kutlayabileceğiz. Büyüklerimize, eş, dost, akraba ziyaretlerine gidebilecek, kapımıza gelen çocuklara şeker ikram edebileceğiz. Bayramlaşırken, pandeminin henüz bitmediğini aklımızdan çıkarmayalım. Kendimiz ve sevdiklerimiz için tedbiri elden bırakmayalım, maske, mesafe ve hijyen kurallarına uyalım. Kıymetli vatandaşlarım, Antalya Büyükşehir Belediyesi olarak siz değerli hemşehrilerimizin bayramı huzurlu geçirebilmesi, dini vecibelerini sorunsuz bir şekilde yerine getirebilmesi amacıyla tüm hazırlıklarımızı tamamlamış bulunuyoruz. Bayram tatili süresince Antalya Büyükşehir Belediyesi olarak tüm birimlerimizle görev başında, sizlerin hizmetinde olacağız. Belediyemizin resmi plakalı otobüsleri ve raylı sistem araçları 4 günlük Kurban Bayramı’nda ücretsiz olacak. Kesim yerlerimiz yine vatandaşlarımıza ücretsiz hizmet verecek. Bayramın tüm dünyaya, ülkemize, şehrimize başta sağlık olmak üzere mutluluk, huzur ve barış dolu güzel günler getirmesini dilerim. Birlik ve beraberlikten, barış ve mutluluktan yana tüm değerlerimizi koruduğunuz nice bayramlar dileğiyle Kurban Bayramınızı kutlarım.   Muhittin BÖCEK Antalya Büyükşehir belediye Başkanı        
Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek bir mesaj yayımlayarak, Antalyalıların huzur içinde bir bayram geçirmelerini temenni etti. Başkan Böcek," Bayramın tüm dünyaya, ülkemize, şehrimize başta sağlık olmak üzere mutluluk, huzur ve barış dolu güzel günler getirmesini dilerim. Birlik ve beraberlikten, barış ve mutluluktan yana tüm değerlerimizi koruduğunuz nice bayramlar dileğiyle Kurban Bayramınızı kutlarım" dedi.

Sevgili Hemşehrilerim,

Yardımlaşmanın, paylaşmanın ve dayanışmanın öne çıktığı, son derece özel ve önemli günlerden biri olan Kurban Bayramı’nı kutluyor olmanın sevinci ve huzurunu yaşıyoruz.

Dünyayı etkisi altına alan corona virüs salgını nedeniyle sevdiklerimizden ayrı kutladığımız bayramlar bizlere bir arada olmanın önemini ve güzelliğini bir kez daha hatırlattı. Bu yıl Kurban Bayramı’nı ne mutlu ki kısıtlamalardan uzak, bayram tadında kutlayabileceğiz. Büyüklerimize, eş, dost, akraba ziyaretlerine gidebilecek, kapımıza gelen çocuklara şeker ikram edebileceğiz. Bayramlaşırken, pandeminin henüz bitmediğini aklımızdan çıkarmayalım. Kendimiz ve sevdiklerimiz için tedbiri elden bırakmayalım, maske, mesafe ve hijyen kurallarına uyalım.

Kıymetli vatandaşlarım,

Antalya Büyükşehir Belediyesi olarak siz değerli hemşehrilerimizin bayramı huzurlu geçirebilmesi, dini vecibelerini sorunsuz bir şekilde yerine getirebilmesi amacıyla tüm hazırlıklarımızı tamamlamış bulunuyoruz. Bayram tatili süresince Antalya Büyükşehir Belediyesi olarak tüm birimlerimizle görev başında, sizlerin hizmetinde olacağız. Belediyemizin resmi plakalı otobüsleri ve raylı sistem araçları 4 günlük Kurban Bayramı’nda ücretsiz olacak. Kesim yerlerimiz yine vatandaşlarımıza ücretsiz hizmet verecek.

Bayramın tüm dünyaya, ülkemize, şehrimize başta sağlık olmak üzere mutluluk, huzur ve barış dolu güzel günler getirmesini dilerim. Birlik ve beraberlikten, barış ve mutluluktan yana tüm değerlerimizi koruduğunuz nice bayramlar dileğiyle Kurban Bayramınızı kutlarım.

 

Muhittin BÖCEK
Antalya Büyükşehir belediye Başkanı

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.