BAŞARAN, "YARIN SEÇİM OLSA HAZIRIZ.."

SİYASİ PARTİLER 27.03.2022 - 15:59, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 2006+ kez okundu.
 

BAŞARAN, "YARIN SEÇİM OLSA HAZIRIZ.."

Ankara’da gerçekleştirilen İl Başkanları Çalıştayı’na katılan İYİ Parti Antalya İl Başkanı Mehmet Başaran , Genel Başkan Meral Akşener’in “Yarın seçim olacakmış gibi çalışın” talimatı verdiğini söyledi. Başaran, “İl Başkanları olarak bizler de partimizi iktidara taşımak için çok sıkı bir çalışma içerisinde olacağımızın sözünü verdik” diye konuştu.

İYİ Parti Antalya İl Başkanı Mehmet Başaran, geçtiğimiz günlerde Ankara’da gerçekleştirilen İl Başkanları Çalıştayı’nın çok başarılı geçtiğini açıkladı. Genel Başkan Meral Akşener liderliğinde partinin tüm kurmaylarının ve il başkanlarının Çalıştay’a katıldığını hatırlatan Başaran, “İki gün süren İl Başkanları Çalıştayı’mızda gündeme dair önemli gelişmelerin yanı sıra yaklaştığını düşündüğümüz seçim öncesi çizilecek yol haritaları da masaya yatırıldı. Açıkçası çok verimli oturumlar gerçekleştirdik. Tüm il başkanları olarak Çalıştay’ın çok başarılı geçtiğini düşünüyoruz. Genel Başkanımız Meral Akşener başta olmak üzere Çalıştay’da emeği geçen partimizin tüm kurmaylarına teşekkür ediyorum” dedi. BASKIN SEÇİM OLABİLİR Genel Başkan Meral Akşener’in il başkanlarına hitaben yaptığı konuşmada, “Yarın seçim olacakmış gibi çalışın” mesajı verdiğini hatırlatan Başkan Başaran, “Sayın Genel Başkanımız, normal seçim tarihinin 2023 yılı olduğunu ancak ülkeyi kötü yöneten AKP ve küçük ortağı MHP’nin her an baskın bir seçime gidebileceği uyarısında bulundu. Bu yüzden il başkanları olarak bizlerin hazırlıklı olmamızı ve yarın seçim yapılacakmış gibi çok sıkı çalışmamızı istedi. Ayrıca sadece kent merkezlerinde ikamet edenlerin değil, dağ köylerinde yaşayan vatandaşın ayağına kadar gidilip derdine derman olunması talimatını verdi. Sayın Genel Başkanımız, çok çalışmamız halinde iktidarın çok yakın olduğunu da üzerine basarak vurguladı. İl Başkanları olarak bizler de partimizi iktidara taşımak için il ve ilçe teşkilatları olarak çok sıkı bir çalışma içerisinde olacağımızın sözünü verdik” diye konuştu.
Ankara’da gerçekleştirilen İl Başkanları Çalıştayı’na katılan İYİ Parti Antalya İl Başkanı Mehmet Başaran , Genel Başkan Meral Akşener’in “Yarın seçim olacakmış gibi çalışın” talimatı verdiğini söyledi. Başaran, “İl Başkanları olarak bizler de partimizi iktidara taşımak için çok sıkı bir çalışma içerisinde olacağımızın sözünü verdik” diye konuştu.
İYİ Parti Antalya İl Başkanı Mehmet Başaran, geçtiğimiz günlerde Ankara’da gerçekleştirilen İl Başkanları Çalıştayı’nın çok başarılı geçtiğini açıkladı. Genel Başkan Meral Akşener liderliğinde partinin tüm kurmaylarının ve il başkanlarının Çalıştay’a katıldığını hatırlatan Başaran, “İki gün süren İl Başkanları Çalıştayı’mızda gündeme dair önemli gelişmelerin yanı sıra yaklaştığını düşündüğümüz seçim öncesi çizilecek yol haritaları da masaya yatırıldı.
Açıkçası çok verimli oturumlar gerçekleştirdik. Tüm il başkanları olarak Çalıştay’ın çok başarılı geçtiğini düşünüyoruz. Genel Başkanımız Meral Akşener başta olmak üzere Çalıştay’da emeği geçen partimizin tüm kurmaylarına teşekkür ediyorum” dedi.
BASKIN SEÇİM OLABİLİR
Genel Başkan Meral Akşener’in il başkanlarına hitaben yaptığı konuşmada, “Yarın seçim olacakmış gibi çalışın” mesajı verdiğini hatırlatan Başkan Başaran, “Sayın Genel Başkanımız, normal seçim tarihinin 2023 yılı olduğunu ancak ülkeyi kötü yöneten AKP ve küçük ortağı MHP’nin her an baskın bir seçime gidebileceği uyarısında bulundu.
Bu yüzden il başkanları olarak bizlerin hazırlıklı olmamızı ve yarın seçim yapılacakmış gibi çok sıkı çalışmamızı istedi. Ayrıca sadece kent merkezlerinde ikamet edenlerin değil, dağ köylerinde yaşayan vatandaşın ayağına kadar gidilip derdine derman olunması talimatını verdi.
Sayın Genel Başkanımız, çok çalışmamız halinde iktidarın çok yakın olduğunu da üzerine basarak vurguladı. İl Başkanları olarak bizler de partimizi iktidara taşımak için il ve ilçe teşkilatları olarak çok sıkı bir çalışma içerisinde olacağımızın sözünü verdik” diye konuştu.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.