BARAN KORKMAZ YAKALANDI VEYİS'İ ATEŞ BASTI!

20.06.2021 - 00:03, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 1914+ kez okundu.
 

BARAN KORKMAZ YAKALANDI VEYİS'İ ATEŞ BASTI!

Siyasi kulislerce, Baran Korkmaz'ın ABD tarafından yakalanması ve sorgulanacak olması olayların seyrini tamamen değiştirmeye yönelik bir hamle olarak nitelendiriliyor. İkinci Rıza Zerrap olma ihtimali de söz konusu.

Siyasi kulislerce, Baran Korkmaz'ın ABD tarafından yakalanması ve sorgulanacak olması olayların seyrini tamamen değiştirmeye yönelik bir hamle olarak nitelendiriliyor. İkinci Rıza Zerrap olma ihtimali de söz konusu. Öte yandan Sezgin Baran Korkmaz'ın gazetecilere dinlettiği iddia ettiği ses kaydının tamamında,  Veyiş Ateş'in istediği 10 milyon avroyu kimlere dağıtacağı ile ilgili isimlerin de olması bir başka açmaz olarak karşımızda duruyor. bbc türkçe; SBK Holding Yönetim Kurulu Başkanı Sezgin Baran Korkmaz, ABD'nin talebi üzerine Avusturya'da gözaltına alındı. Korkmaz'ın avukatları BBC Türkçe'ye açıklamalarında şunları söyledi: "Suç gelirlerinin aklandığını bilmesine rağmen sessiz kalmak iddiasıyla ABD'de başlatılan soruşturma nedeniyle Avusturya'da ABD'nin talebi üzerine gözaltına alındı. "İade sürecini başlattılar.
Siyasi kulislerce, Baran Korkmaz'ın ABD tarafından yakalanması ve sorgulanacak olması olayların seyrini tamamen değiştirmeye yönelik bir hamle olarak nitelendiriliyor. İkinci Rıza Zerrap olma ihtimali de söz konusu.

Siyasi kulislerce, Baran Korkmaz'ın ABD tarafından yakalanması ve sorgulanacak olması olayların seyrini tamamen değiştirmeye yönelik bir hamle olarak nitelendiriliyor. İkinci Rıza Zerrap olma ihtimali de söz konusu. Öte yandan Sezgin Baran Korkmaz'ın gazetecilere dinlettiği iddia ettiği ses kaydının tamamında,  Veyiş Ateş'in istediği 10 milyon avroyu kimlere dağıtacağı ile ilgili isimlerin de olması bir başka açmaz olarak karşımızda duruyor.

bbc türkçe; SBK Holding Yönetim Kurulu Başkanı Sezgin Baran Korkmaz, ABD'nin talebi üzerine Avusturya'da gözaltına alındı.

Korkmaz'ın avukatları BBC Türkçe'ye açıklamalarında şunları söyledi:

"Suç gelirlerinin aklandığını bilmesine rağmen sessiz kalmak iddiasıyla ABD'de başlatılan soruşturma nedeniyle Avusturya'da ABD'nin talebi üzerine gözaltına alındı.

"İade sürecini başlattılar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.