BAKA YÖNETİMİ TOPLANDI

SİYASET 01.09.2021 - 15:00, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 2821+ kez okundu.
 

BAKA YÖNETİMİ TOPLANDI

Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı (BAKA) Ağustos ayı olağan Yönetim Kurulu Toplantısı, Vali Ersin Yazıcı’nın ev sahipliğinde, Isparta Valisi Ömer Seymenoğlu başkanlığında Antalya Valiliği Toplantı Salonunda gerçekleştirildi.

Toplantıya Antalya Valisi Ersin Yazıcı, Burdur Valisi Ali Arslantaş, Isparta Valisi Ömer Seymenoğlu, Burdur İl Genel Meclisi Başkanı Murat Akbıyık, Isparta İl Genel Meclisi Başkanı Serkan Keskin, Antalya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Davut Çetin, Burdur Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Yusuf Keyik, Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Tutar, BAKA Genel Sekreteri Volkan Güler ve BAKA uzmanları katıldı. Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Seymenoğlu toplantının başında yaptığı konuşmasında toplantının ve toplantıda görüşülecek projelerin bölgemize ve üç ilimize hayırlı olmasını temenni ettiğini ifade etti. Toplantıda 2021 Yılı Ara Faaliyet Raporu, 2022 Yılı Çalışma Programı Taslağı ve 2022 Yılı Bütçe Taslağı incelenerek görüşüldü. Tamamlanan ve devam eden projeler değerlendirildi. Toplantının ana gündeminde genç istihdam, istihdam garantili eğitimler yer alırken turizm sektöründe uygulanabilecek stratejiler de değerlendirildi. Isparta ve Burdur için eko-turizm kapasitesinin arttırılması adına yapılabilecek çalışmalar değerlendirildi. Antalya için de yeni turizm trendleri, iklim değişikliği, dijitalleşme, Covid-19 gibi salgın dönemleri ve küresel dönüşümler masaya yatırıldı. Turizmde bütüncül bir strateji hazırlamak adına gelecekteki paradigmalar da hesaba katılarak atılabilecek adımlar ve alternatif modeller görüşüldü. İklim değişikliyle birlikte su kaynaklarının daha doğru kullanılması, atıkların değerlendirilmesi gibi konular da kurulun gündeminde yer aldı.
Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı (BAKA) Ağustos ayı olağan Yönetim Kurulu Toplantısı, Vali Ersin Yazıcı’nın ev sahipliğinde, Isparta Valisi Ömer Seymenoğlu başkanlığında Antalya Valiliği Toplantı Salonunda gerçekleştirildi.
Toplantıya Antalya Valisi Ersin Yazıcı, Burdur Valisi Ali Arslantaş, Isparta Valisi Ömer Seymenoğlu, Burdur İl Genel Meclisi Başkanı Murat Akbıyık, Isparta İl Genel Meclisi Başkanı Serkan Keskin, Antalya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Davut Çetin, Burdur Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Yusuf Keyik, Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Tutar, BAKA Genel Sekreteri Volkan Güler ve BAKA uzmanları katıldı.
Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Seymenoğlu toplantının başında yaptığı konuşmasında toplantının ve toplantıda görüşülecek projelerin bölgemize ve üç ilimize hayırlı olmasını temenni ettiğini ifade etti.
Toplantıda 2021 Yılı Ara Faaliyet Raporu, 2022 Yılı Çalışma Programı Taslağı ve 2022 Yılı Bütçe Taslağı incelenerek görüşüldü. Tamamlanan ve devam eden projeler değerlendirildi.
Toplantının ana gündeminde genç istihdam, istihdam garantili eğitimler yer alırken turizm sektöründe uygulanabilecek stratejiler de değerlendirildi. Isparta ve Burdur için eko-turizm kapasitesinin arttırılması adına yapılabilecek çalışmalar değerlendirildi. Antalya için de yeni turizm trendleri, iklim değişikliği, dijitalleşme, Covid-19 gibi salgın dönemleri ve küresel dönüşümler masaya yatırıldı.
Turizmde bütüncül bir strateji hazırlamak adına gelecekteki paradigmalar da hesaba katılarak atılabilecek adımlar ve alternatif modeller görüşüldü. İklim değişikliyle birlikte su kaynaklarının daha doğru kullanılması, atıkların değerlendirilmesi gibi konular da kurulun gündeminde yer aldı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.