AŞIDA KİTLESEL BAĞIŞIKLIĞA RAMAK KALDI

SAĞLIK 01.07.2021 - 23:28, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 3023+ kez okundu.
 

AŞIDA KİTLESEL BAĞIŞIKLIĞA RAMAK KALDI

Sağlık Bakanı Koca sosyal medya hesabından aşılama ile ilgili yeni bilgiler paylaştı. Koca, ''Bayrama kadar hedefimiz yüz 70'' dedi.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca Türkiye'deki aşılama sayısı ile ilgili yeni bilgiler vardi. Koca, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda bugün itibarıyla aşılamada 50 milyon dozu geçildiğini söyledi. Ayrıca Bakan Koca, Kurban Bayramı'na kadar aşı hedefini paylaştı. Koca bayrama kadar aşılamadaki hedefin yüzde 70 olduğu belirtti. Fahrettin Koca aşının ihmale gelemeyeceğini de sözlerine ekledi.  
Sağlık Bakanı Koca sosyal medya hesabından aşılama ile ilgili yeni bilgiler paylaştı. Koca, ''Bayrama kadar hedefimiz yüz 70'' dedi.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca Türkiye'deki aşılama sayısı ile ilgili yeni bilgiler vardi. Koca, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda bugün itibarıyla aşılamada 50 milyon dozu geçildiğini söyledi.

Ayrıca Bakan Koca, Kurban Bayramı'na kadar aşı hedefini paylaştı. Koca bayrama kadar aşılamadaki hedefin yüzde 70 olduğu belirtti.

Fahrettin Koca aşının ihmale gelemeyeceğini de sözlerine ekledi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.