ANTALYASPOR KAYNAŞMA YEMEĞİNDE BULUŞTU

SPOR 10.10.2021 - 21:05, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 1602+ kez okundu.
 

ANTALYASPOR KAYNAŞMA YEMEĞİNDE BULUŞTU

Antalyaspor başkanı Aziz Çetin ve yönetim kurulu üyeleri, Antalyaspor Kulübü Derneği yönetim kurulu üyeleri, futbolcular ile aileleri Atilla Vehbi Konuk Tesislerinde pazar pikniğinde bir araya geldi.

MUTLU VE HUZURLUYUZ Tam bir kaynaşmanın yaşandığı özel günde bir konuşma yapan Başkan Aziz Çetin, sözlerine Nuri Şahin'in göreve getirilmesi ile ilgili düşüncelerini paylaşarak başladı. Çetin, “Yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımız ile birlikte hiç düşünmeden böyle bir karar verdik. Antalyaspor Başkanı olduğumdan beri ilk defa Nuri Şahin'i göreve getirdiğimiz günün akşamı rahat uyudum. Saha sonuçlarının çok iyi olacağından eminim. Futbol Sorumlumuz Nuri Şahin de bunu kabul etti. Bugün çok mutlu ve huzurluyuz. Önemli olan birlikte eğlenmek, birlikte sevinmek ve en önemlisi birlikte üzülmek. Bu, aile olmanın, birlikte olmanın, tek olmanın en önemli şartı. Nuri Şahin ailemizin bir parçası. Bu organizasyonu kendisi talep etti, biz de seve seve yerine getirdik. Hepinizin huzurunda kendisine tekrar gönülden başarılar diliyoruz” dedi. BAŞARILI OLMAYA MECBURUZ Futbol Sorumlusu Nuri Şahin ise öncelikle Başkanımız Aziz Çetin ve yönetim kuruluna teşekkür ederek sözlerine başladı. Şahin, “Yönetim olarak büyük bir risk aldınız belki ama ben size sadece bir şeyin sözünü verebilirim; elimizden ne geliyorsa ekibim ve ben Antalya ve Antalyaspor'umuz için yapacağımıza söz veriyoruz. 2 gün önce takımın futbolcu olarak bir parçası olan birine takımı emanet etmek riskli gibi görünse de ben sonuçta hep birlikte kazanan olacağımızdan eminim. Herkesin huzurunda sevgili eşime ve aileme teşekkür ediyorum. Bizim için de yeni bir hayat başlıyor. Takımıma da bir şeyler söylemek istiyorum. Biz bu güveni boşa çıkaramayız. Çalışıp bize güvenen insanları mutlu etmeye mecburuz. Yol arkadaşınız olarak yanımda olduğunuzu biliyorum. Sivas ilk yolculuğumuz. İyi ve kötü günlerimiz olacak. Hepinize çok güveniyorum” diye konuştu. Konuşmaların ardından aileleriyle kaynaşma gününe katılan yöneticiler, teknik ekip, futbolcular gün boyuncu keyifli vakit geçirip uzun uzun sohbet etme fırsatı buldu.
Antalyaspor başkanı Aziz Çetin ve yönetim kurulu üyeleri, Antalyaspor Kulübü Derneği yönetim kurulu üyeleri, futbolcular ile aileleri Atilla Vehbi Konuk Tesislerinde pazar pikniğinde bir araya geldi.
MUTLU VE HUZURLUYUZ
Tam bir kaynaşmanın yaşandığı özel günde bir konuşma yapan Başkan Aziz Çetin, sözlerine Nuri Şahin'in göreve getirilmesi ile ilgili düşüncelerini paylaşarak başladı. Çetin, “Yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımız ile birlikte hiç düşünmeden böyle bir karar verdik. Antalyaspor Başkanı olduğumdan beri ilk defa Nuri Şahin'i göreve getirdiğimiz günün akşamı rahat uyudum. Saha sonuçlarının çok iyi olacağından eminim. Futbol Sorumlumuz Nuri Şahin de bunu kabul etti. Bugün çok mutlu ve huzurluyuz. Önemli olan birlikte eğlenmek, birlikte sevinmek ve en önemlisi birlikte üzülmek. Bu, aile olmanın, birlikte olmanın, tek olmanın en önemli şartı. Nuri Şahin ailemizin bir parçası. Bu organizasyonu kendisi talep etti, biz de seve seve yerine getirdik. Hepinizin huzurunda kendisine tekrar gönülden başarılar diliyoruz” dedi.
BAŞARILI OLMAYA MECBURUZ
Futbol Sorumlusu Nuri Şahin ise öncelikle Başkanımız Aziz Çetin ve yönetim kuruluna teşekkür ederek sözlerine başladı. Şahin, “Yönetim olarak büyük bir risk aldınız belki ama ben size sadece bir şeyin sözünü verebilirim; elimizden ne geliyorsa ekibim ve ben Antalya ve Antalyaspor'umuz için yapacağımıza söz veriyoruz. 2 gün önce takımın futbolcu olarak bir parçası olan birine takımı emanet etmek riskli gibi görünse de ben sonuçta hep birlikte kazanan olacağımızdan eminim. Herkesin huzurunda sevgili eşime ve aileme teşekkür ediyorum. Bizim için de yeni bir hayat başlıyor. Takımıma da bir şeyler söylemek istiyorum. Biz bu güveni boşa çıkaramayız. Çalışıp bize güvenen insanları mutlu etmeye mecburuz. Yol arkadaşınız olarak yanımda olduğunuzu biliyorum. Sivas ilk yolculuğumuz. İyi ve kötü günlerimiz olacak. Hepinize çok güveniyorum” diye konuştu. Konuşmaların ardından aileleriyle kaynaşma gününe katılan yöneticiler, teknik ekip, futbolcular gün boyuncu keyifli vakit geçirip uzun uzun sohbet etme fırsatı buldu.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.