Antalyaspor Dergisi'nin eylül sayısı yayında!

SPOR 18.09.2021 - 01:43, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 1920+ kez okundu.
 

Antalyaspor Dergisi'nin eylül sayısı yayında!

Kulübümüzün resmi yayın organlarından biri olan Antalyaspor Dergisi'nin eylül sayısı, aboneleriyle buluşmaya başladı.

ANTALYASPOR Dergisinin bu ayki sayısının kapağında Cezayir'in yetiştirdiği genç yeteneklerden biri olarak ilk kez ülkesinin dışında Antalyaspor'da forma giymeye başlayan Houssam Ghacha yer aldı. Kanatlardaki hızıyla fark yaratan Ghacha, Cezayir'den Antalya'ya uzanan hayat öyküsünü derginin okuyucuları için anlattı. İLTEMİR KONUĞUMUZ OLDU Antalyaspor A.Ş. Başkan Vekili İsmail İltemir de eylül sayımıza konuk oldu. Aynı zamanda Antalya'mızdaki inşaat sektörünün önemli isimlerinden biri olan İltemir ile Antalyaspor'umuzun dününü, bugününü ve geleceğini konuştuk. EFSANELERDE BİÇİKÇİ VAR Kulübümüzün çatısı altında birçok görevde bulunmuş olan emektar futbolcumuz Sancar Biçikçi de dergimize konuşan isimler arasında yer aldı. “Mobilet Sancar” lakaplı eski futbolcumuz ile geçmişten günümüze Antalyaspor temalı bir yolculuğa çıktık. E SPOR BRANŞIMIZI TANIYORUZ Dünya üzerinde her geçen gün artan takipçi kitlesiyle sanal dünyada bir realite haline gelen espor ile ilgili olarak da Antalyaspor Espor Şube Sorumlusu Emre Yurdagel'den bilgi aldık. Yurdagel, esporun gelişimini ve kısa sürede çok büyük başarılar elde eden Antalyaspor Espor Şubesi'nin gelecekteki hedeflerini dergimize anlattı. HAJI WRIGHT'IN BİLİNMEYENLERİ Antalyaspor Dergisi okuyucuları, eylül sayımızda; yeni transferlerimizden Haji Wright'ın kariyer serüvenini, geçtiğimiz ay kaybettiğimiz dünya futbolunun efsane ismi Gerd Müller'in futbol hayatını, camiamızdan en son gelişmeleri ve çok daha fazlasını okuyabilecekler. Siz de dergimize 0242 955 07 07 numaralı telefonu arayarak abone olabilirsiniz.
Kulübümüzün resmi yayın organlarından biri olan Antalyaspor Dergisi'nin eylül sayısı, aboneleriyle buluşmaya başladı.
ANTALYASPOR Dergisinin bu ayki sayısının kapağında Cezayir'in yetiştirdiği genç yeteneklerden biri olarak ilk kez ülkesinin dışında Antalyaspor'da forma giymeye başlayan Houssam Ghacha yer aldı. Kanatlardaki hızıyla fark yaratan Ghacha, Cezayir'den Antalya'ya uzanan hayat öyküsünü derginin okuyucuları için anlattı.
İLTEMİR KONUĞUMUZ OLDU
Antalyaspor A.Ş. Başkan Vekili İsmail İltemir de eylül sayımıza konuk oldu. Aynı zamanda Antalya'mızdaki inşaat sektörünün önemli isimlerinden biri olan İltemir ile Antalyaspor'umuzun dününü, bugününü ve geleceğini konuştuk.
EFSANELERDE BİÇİKÇİ VAR
Kulübümüzün çatısı altında birçok görevde bulunmuş olan emektar futbolcumuz Sancar Biçikçi de dergimize konuşan isimler arasında yer aldı. “Mobilet Sancar” lakaplı eski futbolcumuz ile geçmişten günümüze Antalyaspor temalı bir yolculuğa çıktık.
E SPOR BRANŞIMIZI TANIYORUZ
Dünya üzerinde her geçen gün artan takipçi kitlesiyle sanal dünyada bir realite haline gelen espor ile ilgili olarak da Antalyaspor Espor Şube Sorumlusu Emre Yurdagel'den bilgi aldık. Yurdagel, esporun gelişimini ve kısa sürede çok büyük başarılar elde eden Antalyaspor Espor Şubesi'nin gelecekteki hedeflerini dergimize anlattı.
HAJI WRIGHT'IN BİLİNMEYENLERİ
Antalyaspor Dergisi okuyucuları, eylül sayımızda; yeni transferlerimizden Haji Wright'ın kariyer serüvenini, geçtiğimiz ay kaybettiğimiz dünya futbolunun efsane ismi Gerd Müller'in futbol hayatını, camiamızdan en son gelişmeleri ve çok daha fazlasını okuyabilecekler. Siz de dergimize 0242 955 07 07 numaralı telefonu arayarak abone olabilirsiniz.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.