ANTALYASPOR'DA İŞLER YOLUNDA GİTMİYOR

SPOR 21.09.2021 - 21:19, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 1905+ kez okundu.
 

ANTALYASPOR'DA İŞLER YOLUNDA GİTMİYOR

ANTALYASPOR, Süper Lig’in altıncı haftasında deplasmanda VavaCars Fatih Karagümrük ile 0-0 berabere kaldı.

Bu sezon bir galibiyet, bir beraberlik ve 3 yenilgiyle kötü günler yaşayan konuk ekip Antalyaspor, maça tutuk başladı. Ev sahibi ekip ise ilk yarıda oyunun tek hakimiydi ve tam 4 net gol pozisyonundan yararlanamadı. Maçın ilk yarısı golsüz sonu ererken, Fatih Karagümrük ikinci yarıda da oyunun üstünlüğünü elden bırakmadı. Deplasmanda ilk puan İlk yarıya nazaran daha hareketli olan Antalyaspor ise, ikinci yarıda Gökdeniz ve Frdey ile girdiği gol pozisyonlarından yararlanamadı. Karşılaşma golsüz sona ererken, takımlar birer puanla haftayı kapattı. Bu sonuçla Antalyaspor, üçüncü deplasman maçından da gol atamazken, ilk kez puan alma başarısı gösterdi. Puanını 5’e çıkaran Antalyaspor, önümüzdeki cumartesi günü Yeni Malatyaspor ile Antalya’da karşı karşıya gelecek. STAD: Atatürk Olimpiyat HAKEMLER: Arda Kardeşler, Serkan Ok, Ömer Tevfik Özkoç FATİH KARAGÜMRÜK: Viviano, Adnan Uğur (Dk. 64 Erhun Öztümer), Benatia (Dk. 46 Burak Bekaroğlu), Zukanovic, Balkovec, Bertolacci (Dk. 75 Arveladze), Caner Erkin, Jimmy Durmaz, Kerim Frei (Dk. 64 Karamoh), Ahmed Musa (Dk. 87 Emre Mor), Pesic ANTALYASPOR: Boffin, Floranus, Veysel Sarı, Kudriashov, Güray, Nuri Şahin (Dk. 76 Bünyamin Balcı), Poli (Dk. 90 Naldo), Amilton (Dk. 76 Mukairu), Milosevic (Dk. 46 Fredy), Wright, Crivelli (Dk. 66 Gökdeniz Bayrakdar) SARI KARTLAR: Haji Wright, Crivelli (Antalyaspor), Adnan Uğur, Jimmy Durmaz, Arveladze, Balkovic (Karagümrük)
ANTALYASPOR, Süper Lig’in altıncı haftasında deplasmanda VavaCars Fatih Karagümrük ile 0-0 berabere kaldı.

Bu sezon bir galibiyet, bir beraberlik ve 3 yenilgiyle kötü günler yaşayan konuk ekip Antalyaspor, maça tutuk başladı. Ev sahibi ekip ise ilk yarıda oyunun tek hakimiydi ve tam 4 net gol pozisyonundan yararlanamadı. Maçın ilk yarısı golsüz sonu ererken, Fatih Karagümrük ikinci yarıda da oyunun üstünlüğünü elden bırakmadı.

Deplasmanda ilk puan
İlk yarıya nazaran daha hareketli olan Antalyaspor ise, ikinci yarıda Gökdeniz ve Frdey ile girdiği gol pozisyonlarından yararlanamadı. Karşılaşma golsüz sona ererken, takımlar birer puanla haftayı kapattı. Bu sonuçla Antalyaspor, üçüncü deplasman maçından da gol atamazken, ilk kez puan alma başarısı gösterdi. Puanını 5’e çıkaran Antalyaspor, önümüzdeki cumartesi günü Yeni Malatyaspor ile Antalya’da karşı karşıya gelecek.

STAD: Atatürk Olimpiyat
HAKEMLER: Arda Kardeşler, Serkan Ok, Ömer Tevfik Özkoç
FATİH KARAGÜMRÜK: Viviano, Adnan Uğur (Dk. 64 Erhun Öztümer), Benatia (Dk. 46 Burak Bekaroğlu), Zukanovic, Balkovec, Bertolacci (Dk. 75 Arveladze), Caner Erkin, Jimmy Durmaz, Kerim Frei (Dk. 64 Karamoh), Ahmed Musa (Dk. 87 Emre Mor), Pesic
ANTALYASPOR: Boffin, Floranus, Veysel Sarı, Kudriashov, Güray, Nuri Şahin (Dk. 76 Bünyamin Balcı), Poli (Dk. 90 Naldo), Amilton (Dk. 76 Mukairu), Milosevic (Dk. 46 Fredy), Wright, Crivelli (Dk. 66 Gökdeniz Bayrakdar)
SARI KARTLAR: Haji Wright, Crivelli (Antalyaspor), Adnan Uğur, Jimmy Durmaz, Arveladze, Balkovic (Karagümrük)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.