Alanyaspor evinde mağlup!

SPOR 05.12.2021 - 19:56, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 1589+ kez okundu.
 

Alanyaspor evinde mağlup!

Spor Toto Süper Lig'in 15. hafta karşılaşmasında Aytemiz Alanyaspor sahasında Demir Grup Sivasspor'u ağırladı. Mücadeleyi konuk takım 1-0 kazandı ve 3 puanı hanesine yazdırdı.

Spor Toto Süper Lig'in 15. haftasında Aytemiz Alanyaspor ile Demir Grup Sivasspor kozlarını paylaştı. Mücadele konuk takımın 1-0 üstünlüğüyle sona erdi. Sivasspor'a galibiyeti getiren golü 53. dakikada Kerem Kesgin kaydetti. Ayrıca Yiğidolar'da 86. dakikada Uğur Çiftçi, çift sarıdan kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı. Bu sonuçla birlikte Alanyaspor'un puan hasreti 2 maça çıktı ve 24 puanda kaldı. Sivasspor ise son 2 maçta 6 puan toplayarak 19 puana yükseldi. Ligin 16. haftasında Alanyaspor deplasmanda Yeni Malatyaspor ile karşı karşıya gelecek. Sivasspor ise Galatasaray'ı konuk edecek.  
Spor Toto Süper Lig'in 15. hafta karşılaşmasında Aytemiz Alanyaspor sahasında Demir Grup Sivasspor'u ağırladı. Mücadeleyi konuk takım 1-0 kazandı ve 3 puanı hanesine yazdırdı.

Spor Toto Süper Lig'in 15. haftasında Aytemiz Alanyaspor ile Demir Grup Sivasspor kozlarını paylaştı. Mücadele konuk takımın 1-0 üstünlüğüyle sona erdi.

Sivasspor'a galibiyeti getiren golü 53. dakikada Kerem Kesgin kaydetti. Ayrıca Yiğidolar'da 86. dakikada Uğur Çiftçi, çift sarıdan kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı.

Bu sonuçla birlikte Alanyaspor'un puan hasreti 2 maça çıktı ve 24 puanda kaldı. Sivasspor ise son 2 maçta 6 puan toplayarak 19 puana yükseldi.

Ligin 16. haftasında Alanyaspor deplasmanda Yeni Malatyaspor ile karşı karşıya gelecek. Sivasspor ise Galatasaray'ı konuk edecek.

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.