ALANYA TARAFTARINI SEVİNDİRDİ 2-0

SPOR 23.09.2021 - 22:07, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 2349+ kez okundu.
 

ALANYA TARAFTARINI SEVİNDİRDİ 2-0

ALANYASPOR, Bülent Korkmaz yönetimindeki 3. maçından da 3 puan çıkarmayı başardı. Turuncu-Yeşilliler, Kasımpaşa'yı 2-0 ile devirirken, Bülent Korkmaz da kariyerinin en iyi başlangıcına imza attı.

Süper lig'in 6. haftasında Alanyaspor ile Kasımpaşa kozlarını paylaştı. Alanya'da oynanan mücadelede hakem Bahattin Şimşek düdük çaldı. Zorlu karşılaşmayı 2-0 kazanan ev sahibi ekip 3 puanın sahibi oldu. Alanyaspor'a galibiyeti getiren golleri 54. dakikada Efecan ve 83. dakikada Davidson kaydetti. Bülent Korkmaz yönetiminde 3. maçına Kasımpaşa karşısında çıkan Alanyaspor, mücadeleyi 2-0 kazanarak 3'te 3 yaptı. Giresunspor ve Galatasaray galibiyetlerini Kasımpaşa karşısında taçlandıran Turuncu-Yeşilliler, bu galibiyetle puanını 12'ye yükseltti. Antalya ekibine galibiyeti getiren goller; 54. dakikada Efecan Karaca ve 83. dakikada Davidson'dan geldi. REKORUNU KIRDI Bülent Korkmaz, Alanyaspor'un teknik direktörü olarak 3. maçında da 3 puan sevinci yaşarken, kendi kariyer rekorunu da kırmayı başardı. Kariyerinin 7. kulübü Alanyaspor olan Korkmaz, en iyi başlangıcını Galatasaray'da yapmıştı. Sarı-Kırmızılıları çalıştırdığı 2008-2009 sezonunda görevine 3 maçta 7 puanla başlayan Korkmaz, Alanyaspor'da bu seviyeyi 9'a yükseltmeyi başardı. KADROYU BOZMADI Alanyaspor'da 3. maçını geride bırakan Bülent Korkmaz, ideal 11'ini buldu. Mecburiyetler dışında geldiği günden bu yana aynı isimlere şans veren Korkmaz, 1-0 kazanılan Galatasaray maçının ilk 11'ini Kasımpaşa karşısında da bozmadı. Korkmaz, görev yaptığı 3 maçta sadece Giresunspor maçında tek değişiklik yaptı. 52 yaşındaki futbol adamı, o karşılaşmada kırmızı kart cezası bulunan Efecan Karaca'nın yerine Daniel Candeias'a ilk 11'de şans tanımıştı.
ALANYASPOR, Bülent Korkmaz yönetimindeki 3. maçından da 3 puan çıkarmayı başardı. Turuncu-Yeşilliler, Kasımpaşa'yı 2-0 ile devirirken, Bülent Korkmaz da kariyerinin en iyi başlangıcına imza attı.

Süper lig'in 6. haftasında Alanyaspor ile Kasımpaşa kozlarını paylaştı. Alanya'da oynanan mücadelede hakem Bahattin Şimşek düdük çaldı. Zorlu karşılaşmayı 2-0 kazanan ev sahibi ekip 3 puanın sahibi oldu. Alanyaspor'a galibiyeti getiren golleri 54. dakikada Efecan ve 83. dakikada Davidson kaydetti.

Bülent Korkmaz yönetiminde 3. maçına Kasımpaşa karşısında çıkan Alanyaspor, mücadeleyi 2-0 kazanarak 3'te 3 yaptı. Giresunspor ve Galatasaray galibiyetlerini Kasımpaşa karşısında taçlandıran Turuncu-Yeşilliler, bu galibiyetle puanını 12'ye yükseltti. Antalya ekibine galibiyeti getiren goller; 54. dakikada Efecan Karaca ve 83. dakikada Davidson'dan geldi.

REKORUNU KIRDI

Bülent Korkmaz, Alanyaspor'un teknik direktörü olarak 3. maçında da 3 puan sevinci yaşarken, kendi kariyer rekorunu da kırmayı başardı. Kariyerinin 7. kulübü Alanyaspor olan Korkmaz, en iyi başlangıcını Galatasaray'da yapmıştı. Sarı-Kırmızılıları çalıştırdığı 2008-2009 sezonunda görevine 3 maçta 7 puanla başlayan Korkmaz, Alanyaspor'da bu seviyeyi 9'a yükseltmeyi başardı.

KADROYU BOZMADI

Alanyaspor'da 3. maçını geride bırakan Bülent Korkmaz, ideal 11'ini buldu. Mecburiyetler dışında geldiği günden bu yana aynı isimlere şans veren Korkmaz, 1-0 kazanılan Galatasaray maçının ilk 11'ini Kasımpaşa karşısında da bozmadı. Korkmaz, görev yaptığı 3 maçta sadece Giresunspor maçında tek değişiklik yaptı. 52 yaşındaki futbol adamı, o karşılaşmada kırmızı kart cezası bulunan Efecan Karaca'nın yerine Daniel Candeias'a ilk 11'de şans tanımıştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.