ALANYA HAYVAN HAREKETİNE SIYASILERDEN VE HALKTAN TAM DESTEK

YAŞAM 10.07.2021 - 09:17, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 1752+ kez okundu.
 

ALANYA HAYVAN HAREKETİNE SIYASILERDEN VE HALKTAN TAM DESTEK

Alanya Hayvan Hareketi STK’lar ve siyasi partilerle devam eden çalışmalarının ardından panel düzenledi.

Moderatörlüğünü Vildan Yazar Ülgenoğlu'nun yaptığı panelde Helene Balaban ve Sabri Kocabaş yardımcılık yaptılar. Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) Meclis Salonu’ndaki toplantıya siyasiler, STK temsilciler, emniyet ile kamu kurumlarının temsilcileri katıldı. Toplantıda konuşan ALTSO Başkanı Mehmet Şahin, hayvanların insan yaşamının ayrılmaz bir parçası olduğunu söyledi. Toplantıda Alanya ilçe emniyet müdürlüğü adına emniyet çevre doğa koruma büro amirliği adına Murat Mustafa Ülger, Alanya Müftülüğü şube müd.yrd Fatih Arslan CHP ilçe başkanı Coşkun Karadağ, yön kur üyesi Haydar Uyar ve hayvan haklarını temsilen İmmihan Arı İYİ parti adına teşkilat başkanı İbrahim Çelik ve üyeleri ile hayvan haklarını temsilen konuşma yapan Bedia Hakenkruger Gelecek partisi adına başkan Mevlüt Çakan ve üyeleri ile hayvan haklarını temsilen konuşan Ahmet Nazif Sarrafoğlu DEVA Partisi adına başkan Ahmet Çakan ve yön. kur.üyeleri ile hayvan haklarını temsilen ve konuşma yapan Hasan San Saadet partisi adına Mustafa Bacak SOL parti adına Ersin Biçer Anavatan partisi Murat Kurt Güç Birliği partisi adına Şahin Özduygu TİP adına gözlemci olarak Nurcan Öztunç ve Cemre Nehir Karain AĞAÇLANDIRMA Derneği adına konuşma yapan Habip Şanlı MİLLİYETCİ çalışanlar derneği adına Ceyhun Altay Yunus balıkları üzerine çalışmalar yapan ve konuşma yapan uluslararası aktivist Gökçe Nihan Doğan ve Bağımsız Aktivist Gülhan Çelik Muhalif hayvan hakları savunucusu ve konuşmacı Mehmet Ergün ilAtatürkcü Düşünce Derneği Alanya şube başkanı Zühal Sirkeli ile çok sayıda izleyici ve hayvansever katıldılar. Toplantıda konuşma yapan siyasiler ve STK temsilcileri Alanya hayvan hareketine tam desteklerini sunarak hayvan hakları düzenlemesini yakinen takip edeceklerini belirttiler.  
Alanya Hayvan Hareketi STK’lar ve siyasi partilerle devam eden çalışmalarının ardından panel düzenledi.
Moderatörlüğünü Vildan Yazar Ülgenoğlu'nun yaptığı panelde Helene Balaban ve Sabri Kocabaş yardımcılık yaptılar.
Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) Meclis Salonu’ndaki toplantıya siyasiler, STK temsilciler, emniyet ile kamu kurumlarının temsilcileri katıldı. Toplantıda konuşan ALTSO Başkanı Mehmet Şahin, hayvanların insan yaşamının ayrılmaz bir parçası olduğunu söyledi.
Toplantıda Alanya ilçe emniyet müdürlüğü adına emniyet çevre doğa koruma büro amirliği adına Murat Mustafa Ülger,
Alanya Müftülüğü şube müd.yrd Fatih Arslan
CHP ilçe başkanı Coşkun Karadağ, yön kur üyesi Haydar Uyar ve hayvan haklarını temsilen İmmihan Arı
İYİ parti adına teşkilat başkanı İbrahim Çelik ve üyeleri ile hayvan haklarını temsilen konuşma yapan Bedia Hakenkruger
Gelecek partisi adına başkan Mevlüt Çakan ve üyeleri ile hayvan haklarını temsilen konuşan Ahmet Nazif Sarrafoğlu
DEVA Partisi adına başkan Ahmet Çakan ve yön. kur.üyeleri ile hayvan haklarını temsilen ve konuşma yapan Hasan San
Saadet partisi adına Mustafa Bacak
SOL parti adına Ersin Biçer
Anavatan partisi Murat Kurt
Güç Birliği partisi adına Şahin Özduygu
TİP adına gözlemci olarak Nurcan Öztunç ve Cemre Nehir Karain
AĞAÇLANDIRMA Derneği adına konuşma yapan Habip Şanlı
MİLLİYETCİ çalışanlar derneği adına Ceyhun Altay
Yunus balıkları üzerine çalışmalar yapan ve konuşma yapan uluslararası aktivist Gökçe Nihan Doğan ve Bağımsız Aktivist Gülhan Çelik
Muhalif hayvan hakları savunucusu ve konuşmacı Mehmet Ergün ilAtatürkcü Düşünce Derneği Alanya şube başkanı Zühal Sirkeli ile çok sayıda izleyici ve hayvansever katıldılar.
Toplantıda konuşma yapan siyasiler ve STK temsilcileri Alanya hayvan hareketine tam desteklerini sunarak hayvan hakları düzenlemesini yakinen takip edeceklerini belirttiler.
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.