Alanya'da Tesbih Skandalına Tepki

SİYASET 01.09.2021 - 22:27, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 1721+ kez okundu.
 

Alanya'da Tesbih Skandalına Tepki

Başkan ÖZKAN'dan büyük tepki gösterdi.

AKP Alanya İlçe Başkanı Mustafa Toklu’nun Alanya’da tesbih dağıtmasına tepkiler çığ gibi büyüyor. Alanya gelecek Partisi gençlik kolları başkanı Mehmet Can ÖZKAN’da  Alanya Ak Parti ilçe başkanı Mustafa TOKLU'YA TEPKİ GÖSTERDİ. Başkan ÖZKAN yazılı olarak yaptığı açıklamada; “Vatandaşın en zor dönemlerinde yangın, sel, ekonomik ve sağlık sıkıntıların yaşandığı bu dönemde milletin derdini görmeyen sıkıntısını dinlemeyen Ak parti skandal üstüne skandal yapmaya devam ediyor. Afet bölgelerinde insanların üzerine çay fırlatma  hadsizliğini gösteren Ak parti şimdiyse Pandemi döneminde  ekonomik sıkıntı çeken esnaflara   Tesbih dağıtıp sabır çekin  cüretini göstermiş bulunmak da Milletin nefesini kesip yaşam alanına kadar müdahale eden zihniyet yine şaşırtmadı. Tespih dağıtarak sabır çekin diye küstahlaştılar. Merak etmeyin bu millet ilk seçimde sizi gönderip "Ya Rabbi çok şükür" diyecek.” Şeklinde konuştu.
Başkan ÖZKAN'dan büyük tepki gösterdi.

AKP Alanya İlçe Başkanı Mustafa Toklu’nun Alanya’da tesbih dağıtmasına tepkiler çığ gibi büyüyor. Alanya gelecek Partisi gençlik kolları başkanı Mehmet Can ÖZKAN’da  Alanya Ak Parti ilçe başkanı Mustafa TOKLU'YA TEPKİ GÖSTERDİ.

Başkan ÖZKAN yazılı olarak yaptığı açıklamada;
“Vatandaşın en zor dönemlerinde yangın, sel, ekonomik ve sağlık sıkıntıların yaşandığı bu dönemde milletin derdini görmeyen sıkıntısını dinlemeyen Ak parti skandal üstüne skandal yapmaya devam ediyor. Afet bölgelerinde insanların üzerine çay fırlatma  hadsizliğini gösteren Ak parti şimdiyse Pandemi döneminde  ekonomik sıkıntı çeken esnaflara   Tesbih dağıtıp sabır çekin  cüretini göstermiş bulunmak da Milletin nefesini kesip yaşam alanına kadar müdahale eden zihniyet yine şaşırtmadı.
Tespih dağıtarak sabır çekin diye küstahlaştılar.
Merak etmeyin bu millet ilk seçimde sizi gönderip "Ya Rabbi çok şükür" diyecek.” Şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.