Aksu'ya yeni bir kapalı pazar daha yapılıyor

EKONOMİ 23.04.2022 - 02:34, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 2203+ kez okundu.
 

Aksu'ya yeni bir kapalı pazar daha yapılıyor

Aksu Belediyesi ile Semt Pazarcılar Odası arasında iki önemli protokol imzalandı.

Belediye Başkanı Halil Şahin ile Oda Başkanı Metin Bucak arasında hizmet protokolü ve Fatih Mahallesi Kapalı Pazar yeri ortak hizmet protokolü imzalandı. Belediye başkanı seçildiği günden beri ilçeye hizmetler kazandıran, özellikle kapalı pazarlar konusunda ciddi çalışmalar yapan Aksu Belediye Başkanımız Halil Şahin, “İlçemize yeni bir kapalı pazar kazandıracak olmanın sevincini yaşıyoruz. Semt Pazarcılar Odası ile ortak yürüteceğimiz çalışmamızın sonucunda Fatih Mahallemiz de kapalı pazarına kavuşacak. İlçemize şimdiden hayırlı, uğurlu olsun.” dedi. Kısa süre sonra yapımına başlanacak olan kapalı pazarın cuma günleri kurulması planlanıyor.  
Aksu Belediyesi ile Semt Pazarcılar Odası arasında iki önemli protokol imzalandı.
Belediye Başkanı Halil Şahin ile Oda Başkanı Metin Bucak arasında hizmet protokolü ve Fatih Mahallesi Kapalı Pazar yeri ortak hizmet protokolü imzalandı.
Belediye başkanı seçildiği günden beri ilçeye hizmetler kazandıran, özellikle kapalı pazarlar konusunda ciddi çalışmalar yapan Aksu Belediye Başkanımız Halil Şahin, “İlçemize yeni bir kapalı pazar kazandıracak olmanın sevincini yaşıyoruz. Semt Pazarcılar Odası ile ortak yürüteceğimiz çalışmamızın sonucunda Fatih Mahallemiz de kapalı pazarına kavuşacak. İlçemize şimdiden hayırlı, uğurlu olsun.” dedi.
Kısa süre sonra yapımına başlanacak olan kapalı pazarın cuma günleri kurulması planlanıyor.
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.