AKSU'DA SİYASİ DEPREM...!

SİYASİ PARTİLER 03.12.2021 - 15:34, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 1676+ kez okundu.
 

AKSU'DA SİYASİ DEPREM...!

Aksu Belediyesi'nin DSP'li Meclis Üyesi Mehmet Akif Ordu'nun istifa edeceği öğrenildi. Alınan bilgilere göre DSP'nin Meclis üyeleri Meclis toplantılarında ve alınan kararlarda ikiye bölündüğü görüldü.

Son yapılan Meclis toplantısında Aksu Belediye Meclis Toplantılarının Canlı Yayınlanması hususunda Mehmet Akif Ordu ile Mustafa Poyraz Canlı yayınlasın derken diğer Meclis üyeleri Süleyman Özgür ve Ahmet Okudan, Canlı Yayınlanmasın demiş Mecliste Red oyu vermişlerdi. Süleyman Özgür ile Ahmet Okudan'ın hemen hemen tüm kararlarda Cumhur ittifakı Üyeleri AKP ve MHP'den yana oy kullanmaları DSP'yi ikiye böldü.. AKP'ni eski Aksu İlçe Başkanı şimdilerin Demokratik Sol Partili Meclis Üyesi Mehmet Akif Ordu'nun artık Dsp çatısı altında siyaset yapmayacağı öğrenilirken, ya bağımsız olarak devam edeceği yada tamamen Meclis üyeliğinden ayrılacağı gelen haberler arasında.. Öte yandan geçtiğimiz dönem MHP'nin Meclis Üyesi şimdi ise Dsp'nin Aksu Belediye Meclis Üyesi olan Mustafa Poyraz'ın da büyük rahatsızlık duyduğu gelen haberler arasında.. DSP'nin her iki Meclis Üyesi Mehmet Akif Ordu ve Mustafa Poyraz'ın partilerinden istifa edip İYİ Parti saflarına katılacağı da gelen haberler arasında.   Haber: Mehmet Çelik  
Aksu Belediyesi'nin DSP'li Meclis Üyesi Mehmet Akif Ordu'nun istifa edeceği öğrenildi. Alınan bilgilere göre DSP'nin Meclis üyeleri Meclis toplantılarında ve alınan kararlarda ikiye bölündüğü görüldü.
Son yapılan Meclis toplantısında Aksu Belediye Meclis Toplantılarının Canlı Yayınlanması hususunda Mehmet Akif Ordu ile Mustafa Poyraz Canlı yayınlasın derken diğer Meclis üyeleri Süleyman Özgür ve Ahmet Okudan, Canlı Yayınlanmasın demiş Mecliste Red oyu vermişlerdi. Süleyman Özgür ile Ahmet Okudan'ın hemen hemen tüm kararlarda Cumhur ittifakı Üyeleri AKP ve MHP'den yana oy kullanmaları DSP'yi ikiye böldü..
AKP'ni eski Aksu İlçe Başkanı şimdilerin Demokratik Sol Partili Meclis Üyesi Mehmet Akif Ordu'nun artık Dsp çatısı altında siyaset yapmayacağı öğrenilirken, ya bağımsız olarak devam edeceği yada tamamen Meclis üyeliğinden ayrılacağı gelen haberler arasında.. Öte yandan geçtiğimiz dönem MHP'nin Meclis Üyesi şimdi ise Dsp'nin Aksu Belediye Meclis Üyesi olan Mustafa Poyraz'ın da büyük rahatsızlık duyduğu gelen haberler arasında..
DSP'nin her iki Meclis Üyesi Mehmet Akif Ordu ve Mustafa Poyraz'ın partilerinden istifa edip İYİ Parti saflarına katılacağı da gelen haberler arasında.
 
Haber: Mehmet Çelik
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.