Aksu'da sır cinayet

ASAYİŞ 30.11.2021 - 12:05, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 2364+ kez okundu.
 

Aksu'da sır cinayet

Topallı Mahallesi'nde, yaşlı adam evinin bahçesinde av tüfeği ile öldürülmüş halde bulundu.

Edinilen bilgiye göre olay, Aksu’nun Topallı Mahallesi’nde müstakil bir evin bahçesinde meydana geldi. Arsa alım satımı ve çiftçilikle uğraşan 70 yaşındaki 4 çocuk babası Osman Ali Yalçın’ı, dün sabah saatlerinde bir oğlu bahçede hareketsiz şekilde buldu. 112 Acil Çağrı Merkezine haber verilmesiyle olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri yaptığı kontrolde yaşlı adamın hayatını kaybettiğini belirledi. Jandarma Olay Yeri İnceleme ekipleri, incelemelerinde Yalçın’ın vücudunda saçma çok sayıda saçma izlerine rastladı. Av tüfeği ile vurulmuş olduğu değerlendirilen cinayet zanlısını yakalamak için jandarma ekipleri inceleme başlattı. Jandarma bölgede bir süre tüfeği arama çalışması yaptı. Osman Ali Yalçın’ın öldürülmüş olduğu tahmin ediliyor. Savcılık ve jandarmanın çalışmasının ardından Yalçın’ın cansız bedeni Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Yaşlı adamın olay yerinde terliğinin kaldığı görüldü.   Haber: Mehmet Çelik (Aksu)
Topallı Mahallesi'nde, yaşlı adam evinin bahçesinde av tüfeği ile öldürülmüş halde bulundu.
Edinilen bilgiye göre olay, Aksu’nun Topallı Mahallesi’nde müstakil bir evin bahçesinde meydana geldi. Arsa alım satımı ve çiftçilikle uğraşan 70 yaşındaki 4 çocuk babası Osman Ali Yalçın’ı, dün sabah saatlerinde bir oğlu bahçede hareketsiz şekilde buldu. 112 Acil Çağrı Merkezine haber verilmesiyle olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri yaptığı kontrolde yaşlı adamın hayatını kaybettiğini belirledi. Jandarma Olay Yeri İnceleme ekipleri, incelemelerinde Yalçın’ın vücudunda saçma çok sayıda saçma izlerine rastladı. Av tüfeği ile vurulmuş olduğu değerlendirilen cinayet zanlısını yakalamak için jandarma ekipleri inceleme başlattı. Jandarma bölgede bir süre tüfeği arama çalışması yaptı. Osman Ali Yalçın’ın öldürülmüş olduğu tahmin ediliyor. Savcılık ve jandarmanın çalışmasının ardından Yalçın’ın cansız bedeni Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Yaşlı adamın olay yerinde terliğinin kaldığı görüldü.
 
Haber: Mehmet Çelik (Aksu)
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.