Aksu'da bu kadarınada pes dedirten olay

YAŞAM 30.11.2021 - 13:05, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 1547+ kez okundu.
 

Aksu'da bu kadarınada pes dedirten olay

Antalya'nın Aksu ilçesi'nde bir otelin yağmur sularını yola basması öğrencilere zor anlar yaşattı. Su motoru ile otel bahçesi'nde bulunan su ve lağım sularını yola tahliye etmesi vatandaşların tepkisine neden oldu.

Gün geçmiyor ki Aksu'da skandallar bitmiyor ve işte yenisi. Burası Aksu’nun Kemerağzı bölgesinde Necati Başkırt İlköğretim okuluna giden tek yol.. Öğrenciler ne kaldırımda yürüyebiliyor ne de yolda. Bir otel su motoru yardımıyla bahçe duvarından boru uzatarak otel bahçesindeki suyu yada lağım suyunu yola tahliye ediyor.. Kemerağzı Mahallesinin Gaye 1-2-3 siteleri, Acısu sitesi, Çağlar Sitesi ve Doğukent Sitesinde yaşayan vatandaşlar adeta isyan ettiler.. Otelin pis suyu kaldırım ve yola tahliye ediliyor.. Okula tek yol burası çocuklarımız ne kaldırımdan yürüyebiliyor nede yoldan. Gelin görün şu iğrenç tabloyu.. Yetkililer biran önce burada gerekeni yapmalılar. Kaldırım diye de bir şey kalmadı diye isyanlarını Aksu Haber Tv aracılığıyla dile getirdiler.   Haber : Mehmet Çelik
Antalya'nın Aksu ilçesi'nde bir otelin yağmur sularını yola basması öğrencilere zor anlar yaşattı. Su motoru ile otel bahçesi'nde bulunan su ve lağım sularını yola tahliye etmesi vatandaşların tepkisine neden oldu.
Gün geçmiyor ki Aksu'da skandallar bitmiyor ve işte yenisi. Burası Aksu’nun Kemerağzı bölgesinde Necati Başkırt İlköğretim okuluna giden tek yol.. Öğrenciler ne kaldırımda yürüyebiliyor ne de yolda. Bir otel su motoru yardımıyla bahçe duvarından boru uzatarak otel bahçesindeki suyu yada lağım suyunu yola tahliye ediyor.. Kemerağzı Mahallesinin Gaye 1-2-3 siteleri, Acısu sitesi, Çağlar Sitesi ve Doğukent Sitesinde yaşayan vatandaşlar adeta isyan ettiler.. Otelin pis suyu kaldırım ve yola tahliye ediliyor.. Okula tek yol burası çocuklarımız ne kaldırımdan yürüyebiliyor nede yoldan. Gelin görün şu iğrenç tabloyu.. Yetkililer biran önce burada gerekeni yapmalılar. Kaldırım diye de bir şey kalmadı diye isyanlarını Aksu Haber Tv aracılığıyla dile getirdiler.
 
Haber : Mehmet Çelik
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.