AGC - AOSB ARASINDA PROTOKOL

YAŞAM 25.10.2021 - 22:39, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 2226+ kez okundu.
 

AGC - AOSB ARASINDA PROTOKOL

18. Olağan Genel Kurul sonrası görevi devralan İdris Taş Başkanlığındaki Antalya Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu, ilk proje protokolünü, Antalya Organize Sanayi Bölgesi ile imzaladı

Antalya Gazeteciler Cemiyet (AGC) ile Antalya Organize Sanayi Bölgesi (AOSB) arasında eğitim, kültür ve sportif işbirliği protokolü gerçekleştirildi. Protokol, Antalya Gazeteciler Cemiyeti'nin Kaleiçi'ndeki idari merkezinde gerçekleştirilen tören ile AGC Başkanı İdris Taş ve AOSB Başkanı Ali Bahar tarafından imzalandı. Taş, burada yaptığı açıklamada, "Her ay bir proje" sözünün ilkini hayata geçirdiklerini söyledi. Antalya ekonomisinin lokomotifi durumundaki Antalya Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü ile üyeler ve bölge sanayicisinin yararlanacağı eğitim ve sportif işbirliği protokolünün hayırlı olmasını dileyen Taş, "Antalya'ya değer katan iki kurum olarak kentin marka değeri için omuz omuza vereceğiz. AOSB, Antalya ekonomisine katkı sağladığı gibi Ar-Ge çalışmalarıyla da yeni ufuklar açıyor. Proje ile eğitim ve sportif çalışmaların yanı sıra kültür ve sanat etkinliklerini de işbirliği içerisinde düzenleyeceğiz." dedi. Desteklerinden dolayı AGC Toplantı Salonu’nda konuşmacıların fon kısmındaki panoya AOSB kurumsal logosunu yerleştirdiklerini ifade eden Taş, bu iş birliğinin diğer kurumlara da örnek olmasını temenni ettiğini söyledi. Taş, AGC'ye katkıları dolayısıyla Bahar'a teşekkür etti. AOSB Başkanı Ali Bahar ise, AGC'nin kente değer katan önemli bir kurum olduğunu söyledi. Antalya'da özgür bir basının olmasının STK'ların da çalışmalarında başarılı olmasını sağladığına dikkati çeken Bahar, "Bu protokol şehre katma değer katacaktır. Bu şehir için, özgür basın için, STK'lar için çalışacağız ve neticelerini alacağız. AGC'ye maddi ve manevi her türlü desteği vereceğiz. Tüm tesislerimizden AGC üyeleri faydalanabilecek." Diye konuştu. Bahar, ayrıca AGC'nin hizmet binasının peyzaj çalışmalarını da üstleneceklerini dile getirdi.   Haber Merkezi
18. Olağan Genel Kurul sonrası görevi devralan İdris Taş Başkanlığındaki Antalya Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu, ilk proje protokolünü, Antalya Organize Sanayi Bölgesi ile imzaladı
Antalya Gazeteciler Cemiyet (AGC) ile Antalya Organize Sanayi Bölgesi (AOSB) arasında eğitim, kültür ve sportif işbirliği protokolü gerçekleştirildi.
Protokol, Antalya Gazeteciler Cemiyeti'nin Kaleiçi'ndeki idari merkezinde gerçekleştirilen tören ile AGC Başkanı İdris Taş ve AOSB Başkanı Ali Bahar tarafından imzalandı.
Taş, burada yaptığı açıklamada, "Her ay bir proje" sözünün ilkini hayata geçirdiklerini söyledi.
Antalya ekonomisinin lokomotifi durumundaki Antalya Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü ile üyeler ve bölge sanayicisinin yararlanacağı eğitim ve sportif işbirliği protokolünün hayırlı olmasını dileyen Taş, "Antalya'ya değer katan iki kurum olarak kentin marka değeri için omuz omuza vereceğiz. AOSB, Antalya ekonomisine katkı sağladığı gibi Ar-Ge çalışmalarıyla da yeni ufuklar açıyor. Proje ile eğitim ve sportif çalışmaların yanı sıra kültür ve sanat etkinliklerini de işbirliği içerisinde düzenleyeceğiz." dedi.
Desteklerinden dolayı AGC Toplantı Salonu’nda konuşmacıların fon kısmındaki panoya AOSB kurumsal logosunu yerleştirdiklerini ifade eden Taş, bu iş birliğinin diğer kurumlara da örnek olmasını temenni ettiğini söyledi.
Taş, AGC'ye katkıları dolayısıyla Bahar'a teşekkür etti.
AOSB Başkanı Ali Bahar ise, AGC'nin kente değer katan önemli bir kurum olduğunu söyledi. Antalya'da özgür bir basının olmasının STK'ların da çalışmalarında başarılı olmasını sağladığına dikkati çeken Bahar, "Bu protokol şehre katma değer katacaktır. Bu şehir için, özgür basın için, STK'lar için çalışacağız ve neticelerini alacağız. AGC'ye maddi ve manevi her türlü desteği vereceğiz. Tüm tesislerimizden AGC üyeleri faydalanabilecek." Diye konuştu.
Bahar, ayrıca AGC'nin hizmet binasının peyzaj çalışmalarını da üstleneceklerini dile getirdi.
 
Haber Merkezi
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.