ADAİA GÖCEK, DÖRT MEVSİMİN TEK ADRESİ

TURİZM 06.11.2021 - 20:01, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 1326+ kez okundu.
 

ADAİA GÖCEK, DÖRT MEVSİMİN TEK ADRESİ

Yazın 3 bin Tekne ve 50 bin Turistin Ziyaret Etti

Akdeniz’in mavi tur rotalarının vazgeçilmezi Göcek Körfezi’nde misafirlerini ağırlayan Adaia Göcek, yaz ve sonbaharın ardından yaklaşan kış mevsiminde kalabalıktan ve stresten uzaklaşmak isteyenleri bekliyor. Türkiye’nin doğası ve deniziyle sayılı turistik yerlerinden biri olan Göcek Körfezi’nin vazgeçilmez uğrak noktası Adaia Göcek, tarihi dokusu ve eşsiz doğasıyla yılın her mevsimi misafirlerine ayrı bir deneyim sunuyor. Adaia Göcek 50 bin Misafir Ağırladı, En Çok Ruslar Ziyaret Etti Yerli ve yabancı deniz tutkunlarının mutlaka uğradığı Adaia Göcek, pandeminin hafiflemesiyle birlikte bu sene çok verimli bir yaz mevsimi yaşarken toplam 3 bin tekne ve 50 bine yakın misafir ağırladı. Özellikle son iki ay Rus turistlerin yoğunluğu gözlenen Adaia Göcek’in misafirleri,Türk ve dünya mutfağından seçme lezzetleri konuklarına sunuyor.
Yazın 3 bin Tekne ve 50 bin Turistin Ziyaret Etti

Akdeniz’in mavi tur rotalarının vazgeçilmezi Göcek Körfezi’nde misafirlerini ağırlayan Adaia Göcek, yaz ve sonbaharın ardından yaklaşan kış mevsiminde kalabalıktan ve stresten uzaklaşmak isteyenleri bekliyor. Türkiye’nin doğası ve deniziyle sayılı turistik yerlerinden biri olan Göcek Körfezi’nin vazgeçilmez uğrak noktası Adaia Göcek, tarihi dokusu ve eşsiz doğasıyla yılın her mevsimi misafirlerine ayrı bir deneyim sunuyor.

Adaia Göcek 50 bin Misafir Ağırladı, En Çok Ruslar Ziyaret Etti

Yerli ve yabancı deniz tutkunlarının mutlaka uğradığı Adaia Göcek, pandeminin hafiflemesiyle birlikte bu sene çok verimli bir yaz mevsimi yaşarken toplam 3 bin tekne ve 50 bine yakın misafir ağırladı. Özellikle son iki ay Rus turistlerin yoğunluğu gözlenen Adaia Göcek’in misafirleri,Türk ve dünya mutfağından seçme lezzetleri konuklarına sunuyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.