IRONMAN 31 EKİM’DE ANTALYA BELEK’DE

SPOR 23.10.2021 - 19:18, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 1188+ kez okundu.
 

IRONMAN 31 EKİM’DE ANTALYA BELEK’DE

Dünyanın 7 kıtasında, 52 ülkesinde ve 250 farklı şehrinde yapılan IRONMAN, Turset Project Management tarafından 31 Ekim’de 7. Kez Türkiye’de!

1.9 km Yüzme, 90 km bisiklet ve 21 km koşu parkurlarından oluşan 3 farklı branşın art arda yapıldığı, dayanıklılık, irade ve güce dayalı yarışta IRONMAN olabilmek, her triatletin hayalidir.   IRONMAN olabilme hedefi,50 yıllık bir marka olan yarışın,her geçen gün daha da ilgi çekici hale gelmesine ve sürekli zirvede kalmasına neden oluyor.Belek sahilinde başlayan ve The Land of Legends’dasona erecek olan yarışa Bu yıl 88 ülkeden 2250 sporcu katılacak. IRONMAN, spor kültürüne sahip amatör ve profesyonel sporcuları bir araya getirecek, sporu tatili ve mücadele tutkusunu birleştirerek Belek’in olağanüstü doğasında tüm katılımcılara unutulmaz bir deneyim yaşatacak. 31 Ekim 2021 sabahı saat 08.00’da başlayacak olan bu olağanüstü dayanıklılık yarışı, sosyal medya hesaplarındaki canlı yayınlarla da takip edilebilecek.Türkiye, spor turizmindeki önderliğini bir kere daha ispat etti Pandemi ve seyahat engelleri sebebi ile dünyanın bir çok yerinde yarışlar iptal olurken, Antalya Belek’te gerçekleşecek “IRONMAN Türkiye”Avrupa’nın en geniş katılımlı 2. Yarışı unvanınıda kazandı. Spor turizmi ve Bölgesel katkı 88 ülkeden 2250 sporcu, beraberindeki katılımcılar ile yaklaşık 6.000 kişilik bir turizm hareketi oluşturmaktadır. Yarış öncesinde kısa bir kamp dönemi ve yarış sonrasında dinlenme dönemi ile beraber ortalama 7 gün konaklama yapan sporcular, spor turizm hareketi olarak bölgeye 20 milyon Euro’yu aşkın bir katkı sağlamakta. Farklı uluslararası marka spor organizasyonları için referans bir etkinlik olan IRONMAN Turkey, organizasyon sonrasında oluşan ardılkamp talepleri iletüm yıla yaygın turizm faydası sağlayacak. Kaynak: Turizmdosyası
Dünyanın 7 kıtasında, 52 ülkesinde ve 250 farklı şehrinde yapılan IRONMAN, Turset Project Management tarafından 31 Ekim’de 7. Kez Türkiye’de!

1.9 km Yüzme, 90 km bisiklet ve 21 km koşu parkurlarından oluşan 3 farklı branşın art arda yapıldığı, dayanıklılık, irade ve güce dayalı yarışta IRONMAN olabilmek, her triatletin hayalidir.

 

IRONMAN olabilme hedefi,50 yıllık bir marka olan yarışın,her geçen gün daha da ilgi çekici hale gelmesine ve sürekli zirvede kalmasına neden oluyor.Belek sahilinde başlayan ve The Land of Legends’dasona erecek olan yarışa Bu yıl 88 ülkeden 2250 sporcu katılacak.

IRONMAN, spor kültürüne sahip amatör ve profesyonel sporcuları bir araya getirecek, sporu tatili ve mücadele tutkusunu birleştirerek Belek’in olağanüstü doğasında tüm katılımcılara unutulmaz bir deneyim yaşatacak. 31 Ekim 2021 sabahı saat 08.00’da başlayacak olan bu olağanüstü dayanıklılık yarışı, sosyal medya hesaplarındaki canlı yayınlarla da takip edilebilecek.Türkiye, spor turizmindeki önderliğini bir kere daha ispat etti

Pandemi ve seyahat engelleri sebebi ile dünyanın bir çok yerinde yarışlar iptal olurken, Antalya Belek’te gerçekleşecek “IRONMAN Türkiye”Avrupa’nın en geniş katılımlı 2. Yarışı unvanınıda kazandı.

Spor turizmi ve Bölgesel katkı

88 ülkeden 2250 sporcu, beraberindeki katılımcılar ile yaklaşık 6.000 kişilik bir turizm hareketi oluşturmaktadır. Yarış öncesinde kısa bir kamp dönemi ve yarış sonrasında dinlenme dönemi ile beraber ortalama 7 gün konaklama yapan sporcular, spor turizm hareketi olarak bölgeye 20 milyon Euro’yu aşkın bir katkı sağlamakta.

Farklı uluslararası marka spor organizasyonları için referans bir etkinlik olan IRONMAN Turkey, organizasyon sonrasında oluşan ardılkamp talepleri iletüm yıla yaygın turizm faydası sağlayacak.

Kaynak: Turizmdosyası

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.