6.TURİZM TEKNOLOJİ GÜNÜNDE ‘YEŞİL BİLİŞİM, YEŞİL TURİZM’ KONUŞULACAK

TURİZM 19.10.2021 - 12:01, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 1769+ kez okundu.
 

6.TURİZM TEKNOLOJİ GÜNÜNDE ‘YEŞİL BİLİŞİM, YEŞİL TURİZM’ KONUŞULACAK

Pandemi nedeniyle verilen aradan sonra bu yıl tekrar düzenlenecek olan 6.Turizm Teknoloji gününde Bilişim ve Turizm bir araya gelecek.

22 Ekim 2021 Cuma Günü Hotel Su’da düzenlenecek olan etkinlikte Teknoloji ve Turizmin Sektör lideri konuşmacıların yanı sıra, Turizmde Oyunlaştırma ve E-Spor başlığı altında Bilişimin Turizme katkıları konuklar ile paylaşılacak. ’Yeşil Bilişim, Yeşil Turizm’ Türkiye Bilişim Derneği Antalya Şube Başkanı Ersen Gençaslan yaptığı açıklamasında “50.yılını kutladığımız derneğimizin gelenekselleşmiş olan 6.Turizm Teknoloji gününde  Bilişim ve Turizmi bir araya getiriyoruz.’Yeşil Bilişim, Yeşil Turizm’ Sloganı ile gerçekleştirilecek etkinliğimizde,  Teknoloji ve Turizmin Sektör lideri sponsor konuşmacılarının yanı sıra, Turizmde Oyunlaştırma ve E-Spor başlığı altında Bilişimin Turizme katkılarını konuşacağız.”dedi. Etkinliğe 700'den fazla bilişim profesyonelinin katılımı bekleniyor! Konusunda uzman konuşmacıların yer alacağı ektik hakkında bilgiler veren Başkan Gençaslan “Turizm ve Oyunlaştırmada Ercan Altuğ YILMAZ, Database Hizmetleri ve Hibrit Bulut çözümleriye Ömer ÇOLAKOĞLU, Teknoloji ve Turizmde Robot kullanımı konu başlığında DR. Özgür AKIN,  Turizme Yön verenler panelinde  AKTOB Başkanı DR. Erkan YAĞCI, Anatolity Vakıf kurucusu DR. Cem KINAY, San Turizm Software Yönetim Kurulu Başkanı Erol TÜRK, Otelcilik Sektör danışman Timuçin DİŞ, E-Spor ve Bilinmeyenler Panelinde Galakticos kurucusu Serdar Ekrem ŞİRİN, Lokum Games Operasyon Koordinatörü Alişan ÇAĞLAR, Rixos Otelleri Pazarlama Direktörü Yakup AKSOY, Akdeniz Üniversitesi E-Spor Topluluk başkanı Berk DENGİZ, TBD Antalya Başkan Yrd. Cem BAŞER sunumlarıyla bizlerle olacaklar.  Etkinliğe 700'den fazla bilişim profesyonelinin katılımı bekleniyor.”dedi. Etkinlik ücretsiz, kayıt yapılması yeterli olacak! 40 teknoloji firmasının ürünlerini tanıtacğız etkinliğin ücretsiz olacağını söyleyen Başkan Ersen Gençasalan “ 40 Teknoloji Firmasının ürünlerinin de kendilerine ayrılan alanda tanıtılacağı etkinliğimiz ücretsiz olup, etkinliğe katılım için www.turizmteknolojilerigunu.com linkinden kayıt olunması yeterli olacaktır. ‘Yeşil Bilişim, Yeşil Turizm’ Sloganı ile gerçekleştirilecek olan etkinliğimiz sonrasında , tüm katılımcılarımız adına hatıra ormanı oluşturulup  fidan dikimi gerçekleştirilecektir.Derneğimizin Antalya Şubesi olarak,  hizmet alanla hizmet vereni buluşturduğumuz bu etkinliğimize Turizme ve Bilişime gönül veren herkesi bekliyoruz.”diye konuştu. Turizmdosyası
Pandemi nedeniyle verilen aradan sonra bu yıl tekrar düzenlenecek olan 6.Turizm Teknoloji gününde Bilişim ve Turizm bir araya gelecek.

22 Ekim 2021 Cuma Günü Hotel Su’da düzenlenecek olan etkinlikte Teknoloji ve Turizmin Sektör lideri konuşmacıların yanı sıra, Turizmde Oyunlaştırma ve E-Spor başlığı altında Bilişimin Turizme katkıları konuklar ile paylaşılacak.

’Yeşil Bilişim, Yeşil Turizm’

Türkiye Bilişim Derneği Antalya Şube Başkanı Ersen Gençaslan yaptığı açıklamasında “50.yılını kutladığımız derneğimizin gelenekselleşmiş olan 6.Turizm Teknoloji gününde  Bilişim ve Turizmi bir araya getiriyoruz.’Yeşil Bilişim, Yeşil Turizm’ Sloganı ile gerçekleştirilecek etkinliğimizde,  Teknoloji ve Turizmin Sektör lideri sponsor konuşmacılarının yanı sıra, Turizmde Oyunlaştırma ve E-Spor başlığı altında Bilişimin Turizme katkılarını konuşacağız.”dedi.

Etkinliğe 700'den fazla bilişim profesyonelinin katılımı bekleniyor!

Konusunda uzman konuşmacıların yer alacağı ektik hakkında bilgiler veren Başkan Gençaslan “Turizm ve Oyunlaştırmada Ercan Altuğ YILMAZ, Database Hizmetleri ve Hibrit Bulut çözümleriye Ömer ÇOLAKOĞLU, Teknoloji ve Turizmde Robot kullanımı konu başlığında DR. Özgür AKIN,  Turizme Yön verenler panelinde  AKTOB Başkanı DR. Erkan YAĞCI, Anatolity Vakıf kurucusu DR. Cem KINAY, San Turizm Software Yönetim Kurulu Başkanı Erol TÜRK, Otelcilik Sektör danışman Timuçin DİŞ, E-Spor ve Bilinmeyenler Panelinde Galakticos kurucusu Serdar Ekrem ŞİRİN, Lokum Games Operasyon Koordinatörü Alişan ÇAĞLAR, Rixos Otelleri Pazarlama Direktörü Yakup AKSOY, Akdeniz Üniversitesi E-Spor Topluluk başkanı Berk DENGİZ, TBD Antalya Başkan Yrd. Cem BAŞER sunumlarıyla bizlerle olacaklar.  Etkinliğe 700'den fazla bilişim profesyonelinin katılımı bekleniyor.”dedi.

Etkinlik ücretsiz, kayıt yapılması yeterli olacak!

40 teknoloji firmasının ürünlerini tanıtacğız etkinliğin ücretsiz olacağını söyleyen Başkan Ersen Gençasalan “ 40 Teknoloji Firmasının ürünlerinin de kendilerine ayrılan alanda tanıtılacağı etkinliğimiz ücretsiz olup, etkinliğe katılım için www.turizmteknolojilerigunu.com linkinden kayıt olunması yeterli olacaktır. ‘Yeşil Bilişim, Yeşil Turizm’ Sloganı ile gerçekleştirilecek olan etkinliğimiz sonrasında , tüm katılımcılarımız adına hatıra ormanı oluşturulup  fidan dikimi gerçekleştirilecektir.Derneğimizin Antalya Şubesi olarak,  hizmet alanla hizmet vereni buluşturduğumuz bu etkinliğimize Turizme ve Bilişime gönül veren herkesi bekliyoruz.”diye konuştu.

Turizmdosyası

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.