3.ETAP RAYLI SİSTEM ÇALIŞMALARI

TEKNOLOJİ 11.08.2020 - 22:17, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 2943+ kez okundu.
 

3.ETAP RAYLI SİSTEM ÇALIŞMALARI

Büyükşehir Belediyesi'nin 3.Etap Raylı Sistem çalışmaları hızla devam ediyor. Varsak'ı Otogar, Antalya Eğitim Araştırma Hastanesi ile şehir merkezine bağlayacak olan projede Meltem Bulvarı-100. Yıl Bulvarı arasında kalan kısmın doğu aksında (Eğitim Araştırma Hastanesi önü) çalışmalar sürüyor

Büyükşehir Belediyesi tarafından çalışmalarına aralıksız devam edilen 3. Etap Raylı Sistem projesinde çalışmalar Otogar, Dumlupınar Bulvarı, Tıp Fakültesi, Üniversite, Meltem, Hastane ve Falez Kavşağı bölgelerinde hummalı şekilde sürüyor. ALT YAPI VE KAZI ÇALIŞMASI TAMAMLANDI 3. Aşama Raylı Sistem Projesi kapsamında Tarık Akıltopu Caddesi'nin Meltem Bulvarı 100. Yıl Bulvarı arasında kalan kısmının doğu aksı (Eğitim Araştırma Hastanesi önü) etabında çalışma gerçekleştiriliyor. İş makinelerinin çalıştığı 400 metrelik etapta kazı çalışmaları tamamlanırken hat çalışması başladı. Ekipler, Kataner direklerinin kazılarını ve alt yapı çalışmasını tamamladı, hat terasman kotuna getirildi. Ekipler daha sonra grobeton dökecek donatı ve ray montajına başlayacak. Projede Meltem Caddesi'nden Eğitim ve Araştırma Hastanesi Kavşağı'na kadar raylar döşenmiş, Akdeniz Üniversitesi ile Eğitim ve Araştırma Hastanesi Kavşağı'na kadar olan kısmındaki yol da geçtiğimiz günlerde trafiğe açılmıştı.
Büyükşehir Belediyesi'nin 3.Etap Raylı Sistem çalışmaları hızla devam ediyor. Varsak'ı Otogar, Antalya Eğitim Araştırma Hastanesi ile şehir merkezine bağlayacak olan projede Meltem Bulvarı-100. Yıl Bulvarı arasında kalan kısmın doğu aksında (Eğitim Araştırma Hastanesi önü) çalışmalar sürüyor

Büyükşehir Belediyesi tarafından çalışmalarına aralıksız devam edilen 3. Etap Raylı Sistem projesinde çalışmalar Otogar, Dumlupınar Bulvarı, Tıp Fakültesi, Üniversite, Meltem, Hastane ve Falez Kavşağı bölgelerinde hummalı şekilde sürüyor.

ALT YAPI VE KAZI ÇALIŞMASI TAMAMLANDI

3. Aşama Raylı Sistem Projesi kapsamında Tarık Akıltopu Caddesi'nin Meltem Bulvarı 100. Yıl Bulvarı arasında kalan kısmının doğu aksı (Eğitim Araştırma Hastanesi önü) etabında çalışma gerçekleştiriliyor. İş makinelerinin çalıştığı 400 metrelik etapta kazı çalışmaları tamamlanırken hat çalışması başladı. Ekipler, Kataner direklerinin kazılarını ve alt yapı çalışmasını tamamladı, hat terasman kotuna getirildi. Ekipler daha sonra grobeton dökecek donatı ve ray montajına başlayacak.

Projede Meltem Caddesi'nden Eğitim ve Araştırma Hastanesi Kavşağı'na kadar raylar döşenmiş, Akdeniz Üniversitesi ile Eğitim ve Araştırma Hastanesi Kavşağı'na kadar olan kısmındaki yol da geçtiğimiz günlerde trafiğe açılmıştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.