UYSAL'DAN KÖK HÜCRE BAĞIŞI ÇAĞRISI...!

BİLİM 02.10.2020 - 20:42, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 2418+ kez okundu.
 

UYSAL'DAN KÖK HÜCRE BAĞIŞI ÇAĞRISI...!

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, talasemi ve lösemi gibi rahatsızlıkların çözümünün kök hücre nakli olduğunu belirterek, sağlık durumu yerinde olan herkesi, Türk Kızılay’ına başvuruda bulunarak kök hücre bağışında bulunmaya çağırdı.

Türk Kızılay Batı Akdeniz Bölge Kan Merkezi Müdürü Dr. Tufan Ertop, Türk Kızılay Batı Akdeniz Kök Hücre Sorumlusu Pınar Gümrükçüoğlu ve febotamist Tarık Kayoz, Başkan Uysal’ı makamında ziyaret etti. Dr. Ertop, ziyarette, 15-21 Eylül Dünya Kemik İliği Bağışçıları Günü’nde Muratpaşa Belediyesi’nin kurumsal, Başkan Uysal’ın kişisel sosyal medya hesaplarından yapılan kök hücre bağışı çağrısı dolayısıyla teşekkürlerini dile getirdi. Dr. Ertop, destekleri dolayasıyla Başkan Uysal’a teşekkür belgesi takdim etti. Ziyaret dolayasıyla memnuniyetini dile getiren Başkan Uysal, bir kez daha çağrıda bulundu. Talesemi, lösemi gibi ağır rahatsızlıkların çözümünün kök hücre naklinde olduğunu belirten Başkan Uysal, “Sağlık durumu müsait olan komşularının bağışta bulunması çok değerli. Kızılay’a başvuruda bulunarak kök hücre bağışında bulunalım” dedi.
Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, talasemi ve lösemi gibi rahatsızlıkların çözümünün kök hücre nakli olduğunu belirterek, sağlık durumu yerinde olan herkesi, Türk Kızılay’ına başvuruda bulunarak kök hücre bağışında bulunmaya çağırdı.

Türk Kızılay Batı Akdeniz Bölge Kan Merkezi Müdürü Dr. Tufan Ertop, Türk Kızılay Batı Akdeniz Kök Hücre Sorumlusu Pınar Gümrükçüoğlu ve febotamist Tarık Kayoz, Başkan Uysal’ı makamında ziyaret etti.

Dr. Ertop, ziyarette, 15-21 Eylül Dünya Kemik İliği Bağışçıları Günü’nde Muratpaşa Belediyesi’nin kurumsal, Başkan Uysal’ın kişisel sosyal medya hesaplarından yapılan kök hücre bağışı çağrısı dolayısıyla teşekkürlerini dile getirdi.

Dr. Ertop, destekleri dolayasıyla Başkan Uysal’a teşekkür belgesi takdim etti. Ziyaret dolayasıyla memnuniyetini dile getiren Başkan Uysal, bir kez daha çağrıda bulundu. Talesemi, lösemi gibi ağır rahatsızlıkların çözümünün kök hücre naklinde olduğunu belirten Başkan Uysal, “Sağlık durumu müsait olan komşularının bağışta bulunması çok değerli. Kızılay’a başvuruda bulunarak kök hücre bağışında bulunalım” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.