ÜRAS "ŞİMDİ İCRAAT ZAMAN"I

SPOR 07.12.2020 - 14:57, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 2345+ kez okundu.
 

ÜRAS "ŞİMDİ İCRAAT ZAMAN"I

Son günlerde Kemerspor hakkında çıkan ve karşılıklı atışmalarla devam eden olaylardan sonra Kemerspor'un ilk ve tek kurucu Başkanı Yusuf Üras sosyal medyadan açıklamalarda bulundu. KurucuOnursal başkan Yusuf Üras "şimdi icraat zamanı" dedi...

Takımın nasıl kurulduğunu   ,  ne şartlar içinde mücadele ettiğini anlatan Üras takımın son geldiği noktaya kadar bir dizi açıklamalarda bulundu. Şimdiki yönetimin içinden bazı kişilerin yakışıksız ithamlarına maruz kalan Üras yinede büyüklük örneği göstererek onlarla muattab  bile olmazken Kemerspor nasıl kurtulur diyerek bir açıklamada bulundu ve HODRİ MEYDAN dedi.   URAS “BİZ ELİMİZİ DEĞİL GÖVDEMİZİ KOYARIZ TAŞIN ALTINA” Öncelikle herkes şunu bilsin konu KEMER ise gerisi teferruattır bir kaç haftadır sayfamda paylaştığım Kemerspor( Tekirovaspor)un nasıl kurulduğunu,nasıl profosyonel lige çıktığını ve şimdi nerelere geldiğini paylaştım. Aslında daha yazılacak çok şey var ama zaman geçiyor,önceliğimiz cenazeyi kaldırmak olmalı. Kemerspor Kemerin spor bayrağıdır,onun için bayrağın yere düşmesine müsaede etmeyelim.Birlik olalım ki; tekrar bu bayrağı göndere çekebilelim.Benim için görevin mahiyetinin bir önemi yok, ben her şekilde varım ya Siz ? Parti ilçe başkanları, belediye, kemerde kendini siyasetçi görenler,Kemer için bende varım diyenler varmısınız ? Kemer e hizmet böyle zamanlarda belli olur.”  dedi. Bakalım bu açıklamadan sonra 4.5 milyon borcu olan Kemerspor hakkında kim ne diyecek ne yapacak bekleyip göreceğiz.
Son günlerde Kemerspor hakkında çıkan ve karşılıklı atışmalarla devam eden olaylardan sonra Kemerspor'un ilk ve tek kurucu Başkanı Yusuf Üras sosyal medyadan açıklamalarda bulundu. KurucuOnursal başkan Yusuf Üras "şimdi icraat zamanı" dedi...

Takımın nasıl kurulduğunu   ,  ne şartlar içinde mücadele ettiğini anlatan Üras takımın son geldiği noktaya kadar bir dizi açıklamalarda bulundu.

Şimdiki yönetimin içinden bazı kişilerin yakışıksız ithamlarına maruz kalan Üras yinede büyüklük örneği göstererek onlarla muattab  bile olmazken Kemerspor nasıl kurtulur diyerek bir açıklamada bulundu ve HODRİ MEYDAN dedi.

 

URAS “BİZ ELİMİZİ DEĞİL GÖVDEMİZİ KOYARIZ TAŞIN ALTINA”

Öncelikle herkes şunu bilsin konu KEMER ise gerisi teferruattır bir kaç haftadır sayfamda paylaştığım Kemerspor( Tekirovaspor)un nasıl kurulduğunu,nasıl profosyonel lige çıktığını ve şimdi nerelere geldiğini paylaştım. Aslında daha yazılacak çok şey var ama zaman geçiyor,önceliğimiz cenazeyi kaldırmak olmalı. Kemerspor Kemerin spor bayrağıdır,onun için bayrağın yere düşmesine müsaede etmeyelim.Birlik olalım ki; tekrar bu bayrağı göndere çekebilelim.Benim için görevin mahiyetinin bir önemi yok, ben her şekilde varım ya Siz ?

Parti ilçe başkanları, belediye, kemerde kendini siyasetçi görenler,Kemer için bende varım diyenler varmısınız ? Kemer e hizmet böyle zamanlarda belli olur.”  dedi.

Bakalım bu açıklamadan sonra 4.5 milyon borcu olan Kemerspor hakkında kim ne diyecek ne yapacak bekleyip göreceğiz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.