ULUCAN, GAZİLER GÜNÜNÜ KUTLADI

KÜLTÜR 19.09.2020 - 00:08, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 2844+ kez okundu.
 

ULUCAN, GAZİLER GÜNÜNÜ KUTLADI

Antalya İl Emniyet Müdürü Mehmet Murat ULUCAN “Gaziler Günü” ile ilgi Mesaj yayınladı.

Ülkesini ve bağımsızlığını her şeyden üstün tutan aziz milletimizin şanlı tarihi, bu uğurda kahramanca verilen mücadelelerle doludur. Milletimiz, var olduğu günden bu yana, ülkesine, milli ve manevi değerlerine, mukaddeslerine, en önemlisi de birlik ve beraberliğine yönelen tehditlere karşı, her zaman canı pahasına mücadele etmiştir. Bugün bizler huzur ve güven içerisinde isek, vatan ve millet uğruna serden geçen, tarih boyunca destanlar yazan Aziz Şehitlerimiz ve Kahraman Gazilerimiz sayesindedir. Vatanseverlikleri, cesaretleri ve unutulmaz hizmetleri ile örnek aldığımız Gazilerimizin, saygın kişiliğine yaraşır yaşam koşulları sunmak devlet ve millet olarak bizim en büyük sorumluluğumuzdur. Devletimiz ve milletimiz bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da bütün imkânlarıyla Gazilerimizin ve ailelerinin yanında olmaya devam edecektir. Gazilerimize bir minnet borcu olarak ithaf edilen “19 Eylül Gaziler Günü” münasebetiyle başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, kanlarıyla canlarıyla bu toprakları bizlere vatan yapan ve vatan olarak kalması yolunda da canları pahasına mücadele eden aziz şehitlerimizi ve aramızdan ayrılan kahraman gazilerimizi saygı, minnet ve rahmetle anıyor, aziz hatıraları önünde saygıyla eğiliyor, hayatta olan gazilerimize, aileleri ile birlikte sağlıklı ve huzurlu uzun ömürler diliyorum. Mehmet Murat ULUCAN Antalya İl Emniyet Müdürü
Antalya İl Emniyet Müdürü Mehmet Murat ULUCAN “Gaziler Günü” ile ilgi Mesaj yayınladı.

Ülkesini ve bağımsızlığını her şeyden üstün tutan aziz milletimizin şanlı tarihi, bu uğurda kahramanca verilen mücadelelerle doludur. Milletimiz, var olduğu günden bu yana, ülkesine, milli ve manevi değerlerine, mukaddeslerine, en önemlisi de birlik ve beraberliğine yönelen tehditlere karşı, her zaman canı pahasına mücadele etmiştir.

Bugün bizler huzur ve güven içerisinde isek, vatan ve millet uğruna serden geçen, tarih boyunca destanlar yazan Aziz Şehitlerimiz ve Kahraman Gazilerimiz sayesindedir.

Vatanseverlikleri, cesaretleri ve unutulmaz hizmetleri ile örnek aldığımız Gazilerimizin, saygın kişiliğine yaraşır yaşam koşulları sunmak devlet ve millet olarak bizim en büyük sorumluluğumuzdur. Devletimiz ve milletimiz bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da bütün imkânlarıyla Gazilerimizin ve ailelerinin yanında olmaya devam edecektir.

Gazilerimize bir minnet borcu olarak ithaf edilen “19 Eylül Gaziler Günü” münasebetiyle başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, kanlarıyla canlarıyla bu toprakları bizlere vatan yapan ve vatan olarak kalması yolunda da canları pahasına mücadele eden aziz şehitlerimizi ve aramızdan ayrılan kahraman gazilerimizi saygı, minnet ve rahmetle anıyor, aziz hatıraları önünde saygıyla eğiliyor, hayatta olan gazilerimize, aileleri ile birlikte sağlıklı ve huzurlu uzun ömürler diliyorum.

Mehmet Murat ULUCAN
Antalya İl Emniyet Müdürü

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.