TÜTÜNCÜ'NÜN ÇOCUK SEVGİSİ

ÇOCUK 06.04.2021 - 23:16, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 2165+ kez okundu.
 

TÜTÜNCÜ'NÜN ÇOCUK SEVGİSİ

İlçesine kazandırılan hizmet çalışmalarını sık sık yerinde inceleyen Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, yoğun hizmet temposunda çok sevdiği çocukları da ihmal etmiyor. Arazi gezisinde rastladığı çocukların sıcacık sohbetlerle gönüllerini okşuyor, hem de minik kalpleri hediyelerle sevindiriyor.

İlçesindeki çocukları spordan eğitime kadar birçok hizmet imkanıyla buluşturan Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, arazi gezisi sırasında rastladığı yarının geleceği çocukların istek ve taleplerine de büyük önem veriyor. Yavuz Selim Mahallesi’ne kazandırılan pazar alanın da incelemelerde bulunan Başkan Tütüncü, sokakta oyun oynayan çocuklarla da sohbet etti. Sıcacık sohbet ortamıyla çocukların gönüllerini okşayan Başkan Tütüncü, isimlerini, yaşlarını, kaçıncı sınıfa gittiklerini ve büyüdüklerinde ne olmak istediklerini sordu. Tütüncü, minikleri rengarenk oyuncak bebek ve arabalarla, büyükleri de satranç takımı ile sevindirdi. Bol bol kitap okuyun tavsiyesi Pandemi nedeniyle evde kalmamız gereken bu sürecin kitap okumak için büyük bir fırsat olduğunu belirten Tütüncü, çocuklara “Her gün bol bol kitap okuyun. Kitap en büyük dostunuz olsun” tavsiyesinde bulundu. İstek ve taleplerinin olup olmadığını da soran Başkan Tütüncü, “Yaşadığınız Yavuz Selim Mahallesi, çok daha güzel günlere yürüyor. Okullarıyla, parklarıyla, yeşil alanlarıyla Yavuz Selim Mahallesi’ni siz kıymetli çocuklarımıza hazırlıyoruz. Sizler her şeyin çok daha güzelini hak ediyorsunuz. Biz çocuklarımız için çok daha güzel hayaller kurmaya devam edeceğiz” diye konuştu. Çocuklar park istemişti Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, daha öncede arazi gezisi sırasında Erenköy Mahallesi’ndeki çocukların istek ve taleplerini dinlemişti. Çocukların semt parkı isteği üzerine de Başkan Tütüncü, bürokratlarına mahalleye semt parkı yapılması talimatını vermişti
İlçesine kazandırılan hizmet çalışmalarını sık sık yerinde inceleyen Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, yoğun hizmet temposunda çok sevdiği çocukları da ihmal etmiyor. Arazi gezisinde rastladığı çocukların sıcacık sohbetlerle gönüllerini okşuyor, hem de minik kalpleri hediyelerle sevindiriyor.
İlçesindeki çocukları spordan eğitime kadar birçok hizmet imkanıyla buluşturan Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, arazi gezisi sırasında rastladığı yarının geleceği çocukların istek ve taleplerine de büyük önem veriyor. Yavuz Selim Mahallesi’ne kazandırılan pazar alanın da incelemelerde bulunan Başkan Tütüncü, sokakta oyun oynayan çocuklarla da sohbet etti. Sıcacık sohbet ortamıyla çocukların gönüllerini okşayan Başkan Tütüncü, isimlerini, yaşlarını, kaçıncı sınıfa gittiklerini ve büyüdüklerinde ne olmak istediklerini sordu. Tütüncü, minikleri rengarenk oyuncak bebek ve arabalarla, büyükleri de satranç takımı ile sevindirdi.
Bol bol kitap okuyun tavsiyesi
Pandemi nedeniyle evde kalmamız gereken bu sürecin kitap okumak için büyük bir fırsat olduğunu belirten Tütüncü, çocuklara “Her gün bol bol kitap okuyun. Kitap en büyük dostunuz olsun” tavsiyesinde bulundu. İstek ve taleplerinin olup olmadığını da soran Başkan Tütüncü, “Yaşadığınız Yavuz Selim Mahallesi, çok daha güzel günlere yürüyor. Okullarıyla, parklarıyla, yeşil alanlarıyla Yavuz Selim Mahallesi’ni siz kıymetli çocuklarımıza hazırlıyoruz. Sizler her şeyin çok daha güzelini hak ediyorsunuz. Biz çocuklarımız için çok daha güzel hayaller kurmaya devam edeceğiz” diye konuştu.
Çocuklar park istemişti
Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, daha öncede arazi gezisi sırasında Erenköy Mahallesi’ndeki çocukların istek ve taleplerini dinlemişti. Çocukların semt parkı isteği üzerine de Başkan Tütüncü, bürokratlarına mahalleye semt parkı yapılması talimatını vermişti
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.