TÜRKİYE’NİN SEÇKİN OTELLERİ İLE ANTALYA’DA BULUŞACAKLAR

TURİZM 03.04.2021 - 00:18, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 2017+ kez okundu.
 

TÜRKİYE’NİN SEÇKİN OTELLERİ İLE ANTALYA’DA BULUŞACAKLAR

Geçen sene İstanbul’da gerçekleştirilen ve yurt dışındaki VIP acentelerin büyük ilgi gösterdiği TheFuture of LuxuryEvent, bu sene 7-11 Nisan 2021 tarihleri arasında Kilit Grubu ve JazzTravel’ın ana sponsorluğundaAntalya’daki Nirvana CosmopolitanHotel’de gerçekleştirilecek.

TheFuture of LuxuryEvent geçen sene olduğu gibi bu sene de yurt dışından gelen VIP acenteler ile Türkiye’nin seçkin otellerini buluşturacak. Geçen sene TheRitzCarlton İstanbul’da gerçekleştirilen ve büyük ses getiren TheFuture of LuxuryEvent, bu sene Antalya’da. Bu etkinlik; Türkiye’deki luxurykonseptinde hizmet veren otel ve firmalar ile Rusya, Kazakistan, Ukrayna, Azerbaycan, Kırgızistan, ABD, Gürcistan, Moldova, Belarus ve Özbekistan’tan gelecek olan seçkin 300 acente temsilcisini Antalya’da bir raya getiriyor.Otelleri ile dikkat çeken Antalya’nın yeni oteli Nirvana Cosmopolitan’ta gerçekleştirilecek olan buluşma, yepyeni işbirliklerine zemin hazırlamayı amaçlıyor. Otel ve acente temsilcilerini buluşturacak organizasyonda duayen turizmci, Dr. Cem Kınay’ın moderasyonunda lüks seyahat ve tatil konulu bir de panel gerçekleştirilecek. Şu ana kadar organizasyona katılım için onay veren markalar şöyle:JW MarriottBosphorusIstanbul, TheRitzCarlton İstanbul, SwissotelTheBosphorus, SofitelTaksim İstanbul, Pera Palas İstanbul, Elysium İstanbul, Bellliza İstanbul, Intercontinental İstanbul, HagiaSofiaMansions İstanbul, Swissotel Bodrum, Le Meridien Bodrum, Barut Hotels, Nirvana Hotels,PalomaFinesse, Ali Bey Resort, Güral PremierHotels, GloriaHotels, KempinskiTheDomeBelek, Club Marvy, GamirasuCappadocia, Sacred House, PrimaTour Bodrum, Beaexulisive Bodrum Tour, Jazz Travel, FCC Travel, Richy Life, SC Multimedia, Global Space Travel, MedicareHealt&Travel Services. Gerçekleştirilecek organizasyon hakkında bilgi veren TheFuture of LuxuryEvent ortaklarından Mustafa Gencay, “Geçen sene Ekim ayında başladığımız lüks etkinlik zincirinin ikincisini Kilit Ailesi’nin ev sahipliğinde Antalya’daki Nirvana Cosmopolitan’da yapıyoruz. Daha sonra 4-8 Ekim’de RixosHotelssponsorluğunda, BODER VE BOTAV işbirliğinde organizasyonumuzun üçüncüsünü Luxury Travel & MICE konseptinde Bodrum’da gerçekleştireceğiz. Bodrum’daki organizasyonda da tamamen Avrupalı acente temsilcilerini” dedi.
Geçen sene İstanbul’da gerçekleştirilen ve yurt dışındaki VIP acentelerin büyük ilgi gösterdiği TheFuture of LuxuryEvent, bu sene 7-11 Nisan 2021 tarihleri arasında Kilit Grubu ve JazzTravel’ın ana sponsorluğundaAntalya’daki Nirvana CosmopolitanHotel’de gerçekleştirilecek.

TheFuture of LuxuryEvent geçen sene olduğu gibi bu sene de yurt dışından gelen VIP acenteler ile Türkiye’nin seçkin otellerini buluşturacak. Geçen sene TheRitzCarlton İstanbul’da gerçekleştirilen ve büyük ses getiren TheFuture of LuxuryEvent, bu sene Antalya’da.

Bu etkinlik; Türkiye’deki luxurykonseptinde hizmet veren otel ve firmalar ile Rusya, Kazakistan, Ukrayna, Azerbaycan, Kırgızistan, ABD, Gürcistan, Moldova, Belarus ve Özbekistan’tan gelecek olan seçkin 300 acente temsilcisini Antalya’da bir raya getiriyor.Otelleri ile dikkat çeken Antalya’nın yeni oteli Nirvana Cosmopolitan’ta gerçekleştirilecek olan buluşma, yepyeni işbirliklerine zemin hazırlamayı amaçlıyor. Otel ve acente temsilcilerini buluşturacak organizasyonda duayen turizmci, Dr. Cem Kınay’ın moderasyonunda lüks seyahat ve tatil konulu bir de panel gerçekleştirilecek.

Şu ana kadar organizasyona katılım için onay veren markalar şöyle:JW MarriottBosphorusIstanbul, TheRitzCarlton İstanbul, SwissotelTheBosphorus, SofitelTaksim İstanbul, Pera Palas İstanbul, Elysium İstanbul, Bellliza İstanbul, Intercontinental İstanbul, HagiaSofiaMansions İstanbul, Swissotel Bodrum, Le Meridien Bodrum, Barut Hotels, Nirvana Hotels,PalomaFinesse, Ali Bey Resort, Güral PremierHotels, GloriaHotels, KempinskiTheDomeBelek, Club Marvy, GamirasuCappadocia, Sacred House, PrimaTour Bodrum, Beaexulisive Bodrum Tour, Jazz Travel, FCC Travel, Richy Life, SC Multimedia, Global Space Travel, MedicareHealt&Travel Services.

Gerçekleştirilecek organizasyon hakkında bilgi veren TheFuture of LuxuryEvent ortaklarından Mustafa Gencay, “Geçen sene Ekim ayında başladığımız lüks etkinlik zincirinin ikincisini Kilit Ailesi’nin ev sahipliğinde Antalya’daki Nirvana Cosmopolitan’da yapıyoruz. Daha sonra 4-8 Ekim’de RixosHotelssponsorluğunda, BODER VE BOTAV işbirliğinde organizasyonumuzun üçüncüsünü Luxury Travel & MICE konseptinde Bodrum’da gerçekleştireceğiz. Bodrum’daki organizasyonda da tamamen Avrupalı acente temsilcilerini” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.