TOROSLARDAN ÖYKÜLER

KÜLTÜR 16.10.2020 - 18:12, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 1828+ kez okundu.
 

TOROSLARDAN ÖYKÜLER

Turizmden emekli olan Karaman Ermenekli Selma Koruk, beş yıldan beri derleyip yazdığı 42 hikayeyi "Dünden Yarına Fısıltılar" isimli kitapta toplayarak okuyucu ile buluşturdu.

Aslen , Karaman Ermenekli olan Selma Koruk, beş yıldan beri derleyip yazdığı 42 hikayeyi  "Dünden Yarına Fısıltılar" isimli kitapta toplayarak okuyucu ile buluşturdu Cinius Yayınları bünyesinde basılan 360 sayfalık kitapda, Kurtuluş Savaşı ve sonrasında yaşanan dramlar, acılar, olaylar, yaşanan gerçek toplumsal olaylar, kadın bakışı ile , kadın yazar Selma Koruk'un kaleminden okuyucu ile buluşuyor. Koruk " Benim hikayelerimde kadınlar başrolde " dedi.  Yalın, gerçekçi anlatımı ile dikkat çeken 42 hikayenin bulunduğu eser, okuyucuyu sarıp sarmalayan anlatım ve olaylar zinciri ile tekrar tekrar okunacak ve saklanacak bir eser olmasıyla da dikkat çekiyor. Turizm emekçiliğinden emekli olan Selma Koruk, aile büyüklerinden dinlediği ve derlediği hikayeleri kitaplaştırmış olmaktan son derece memnun olduğunu ifade ederek, yazıp tamamladığı, kadın karakterlerin baskın olduğu bir de roman kitabı bulunduğunu ve Aralık ayına kadar bastırıp okuyucu ile buluşturmayı hedeflediğini ifade etti.  Haber: Zeki Demir 
Turizmden emekli olan Karaman Ermenekli Selma Koruk, beş yıldan beri derleyip yazdığı 42 hikayeyi "Dünden Yarına Fısıltılar" isimli kitapta toplayarak okuyucu ile buluşturdu.

Aslen , Karaman Ermenekli olan Selma Koruk, beş yıldan beri derleyip yazdığı 42 hikayeyi  "Dünden Yarına Fısıltılar" isimli kitapta toplayarak okuyucu ile buluşturdu Cinius Yayınları bünyesinde basılan 360 sayfalık kitapda, Kurtuluş Savaşı ve sonrasında yaşanan dramlar, acılar, olaylar, yaşanan gerçek toplumsal olaylar, kadın bakışı ile , kadın yazar Selma Koruk'un kaleminden okuyucu ile buluşuyor. Koruk " Benim hikayelerimde kadınlar başrolde " dedi. 

Yalın, gerçekçi anlatımı ile dikkat çeken 42 hikayenin bulunduğu eser, okuyucuyu sarıp sarmalayan anlatım ve olaylar zinciri ile tekrar tekrar okunacak ve saklanacak bir eser olmasıyla da dikkat çekiyor.

Turizm emekçiliğinden emekli olan Selma Koruk, aile büyüklerinden dinlediği ve derlediği hikayeleri kitaplaştırmış olmaktan son derece memnun olduğunu ifade ederek, yazıp tamamladığı, kadın karakterlerin baskın olduğu bir de roman kitabı bulunduğunu ve Aralık ayına kadar bastırıp okuyucu ile buluşturmayı hedeflediğini ifade etti. 
Haber: Zeki Demir 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.