SERİK HALK ET HİZMETE AÇILDI

EKONOMİ 02.10.2020 - 20:52, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 2093+ kez okundu.
 

SERİK HALK ET HİZMETE AÇILDI

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Antalyalıları ekonomik, sağlıklı ve kaliteli et ürünleriyle buluşturan Halk Et mağazalarının dördüncü şubesi Serik’te hizmete girdi. Halk Et Serik Mağazası ilk günden vatandaşların akınına uğradı.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in yerelden kalkınma hamlesi ile hayata geçirdiği Halk Et Projesi vatandaşlardan gördüğü ilgiyle büyümeye yeni şubeler açmaya devam ediyor. Antalyalı besicilerden alınan hayvanlardan elde edilen et ürünlerini vatandaşlarla buluşturan Büyükşehir Belediyesi, Kepez, Manavgat ve Alanya’nın ardından dördüncü Halk Et şubesini Serik’te hizmete açtı. Büyükşehir Belediyesi şirketlerinden ANET tarafından işletilen Serik Halk Et Mağazası, Yeni Mahalle Yaşar Uçar Caddesi’ndeki yerinde satışlara başladı. İLGİ YOĞUN Vatandaşlara ekonomik, sağlıklı, güvenilir ve kaliteli et alabilme imkanı sunan Halk Et Satış Mağazasına Serikliler ilk günden yoğun ilgi gösterdi. ANET Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Kocagöz, Serik CHP İlçe Sekreteri Mustafa Kurt ve İyi Parti İlçe Başkanı Oğuz Ersöz Halk Et Serik Mağazasında incelemelerde bulundu. TOPLAM 265 TON ET SATILDI ANET Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Kocagöz, Halk Et Mağazalarından vatandaşların çok memnun olduğunu belirterek, yeni şubeler açmaya devam edeceklerini söyledi. Kepez, Manavgat ve Alanya Halk Et Mağazalarını bugüne kadar toplam 105 bin vatandaşın ziyaret ettiğini kaydeden Kocagöz, toplam 265 bin kilogram et ve et ürünü satıldığını söyledi. Kocagöz, “Muhittin Başkanımız Serik’e Halk Et sözü vermişti. Onun sözünü yerine getirdik. Serikli halkımızın Halk Et’ten memnun kalacağını düşünüyorum. Hayırlı uğurlu olsun” dedi. SERİK’E HİZMETLER GELMEYE BAŞLADI 45 yıldır Serik’te yaşadığını belirten Gani Özdemir, “Halk Et mağazasının Serik’e de açılmasından dolayı çok memnunum. Büyükşehir Belediyesi sayesinde Serik’e çok güzel hizmetler gelmeye başladı. Halk Et açıldı, kreş açılacak, yaşlı bakım evleri açılacak. Bizi bu hizmetlerle buluşturan Başkanımız Muhittin Böcek’e teşekkür ediyorum. Kendisine acil şifalar diliyorum” ifadelerini kullandı. ETLER LEZZETLİ FİYATLAR DÜŞÜK Halk Et’in müdavimi olduğunu ifade eden Sedat Bozlu ise, “Serik’te çalışıyorum ancak Antalya Kepez’de yaşıyorum. Kepez Halk Et Mağazası’ndan sürekli alış veriş yapıyorum. Özellikle hafta sonları Kepez mağazası çok yoğun oluyor. Serik Halk Et açılır açılmaz soluğu burada aldım. Etler çok lezzetli, çok memnunuz. Fiyatlar da çok iyi” diye konuştu. SAĞLIKLI, GÜVENLİ ET ÜRÜNLERİ Büyükşehir Belediyesi Halk Et Satış Mağazalarında uygun fiyatla tüketime sunulan etler, hijyenik ve modern bir ortamda, güvenle tüketiciye ulaştırılıyor. Halk Et’te dana kıymanın kilosu 39.90, dana kuşbaşının kilosu 49.90’dan satışa sunuluyor. ANET tarafından, içerisinde veteriner, gıda mühendisi ve uzman kişilerin olduğu bir komisyonca Antalyalı besiciden alınan hayvanlar yine ANET’in kendi mezbahasında kesilerek, veteriner gözetiminde işleniyor. Ekonomik, sağlıklı ve kaliteli etin adresi Halk Et açıldığı ilk günden bu yana vatandaşların tercihi olmayı sürdürüyor.
Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Antalyalıları ekonomik, sağlıklı ve kaliteli et ürünleriyle buluşturan Halk Et mağazalarının dördüncü şubesi Serik’te hizmete girdi. Halk Et Serik Mağazası ilk günden vatandaşların akınına uğradı.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in yerelden kalkınma hamlesi ile hayata geçirdiği Halk Et Projesi vatandaşlardan gördüğü ilgiyle büyümeye yeni şubeler açmaya devam ediyor. Antalyalı besicilerden alınan hayvanlardan elde edilen et ürünlerini vatandaşlarla buluşturan Büyükşehir Belediyesi, Kepez, Manavgat ve Alanya’nın ardından dördüncü Halk Et şubesini Serik’te hizmete açtı.

Büyükşehir Belediyesi şirketlerinden ANET tarafından işletilen Serik Halk Et Mağazası, Yeni Mahalle Yaşar Uçar Caddesi’ndeki yerinde satışlara başladı.

İLGİ YOĞUN
Vatandaşlara ekonomik, sağlıklı, güvenilir ve kaliteli et alabilme imkanı sunan Halk Et Satış Mağazasına Serikliler ilk günden yoğun ilgi gösterdi. ANET Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Kocagöz, Serik CHP İlçe Sekreteri Mustafa Kurt ve İyi Parti İlçe Başkanı Oğuz Ersöz Halk Et Serik Mağazasında incelemelerde bulundu.

TOPLAM 265 TON ET SATILDI
ANET Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Kocagöz, Halk Et Mağazalarından vatandaşların çok memnun olduğunu belirterek, yeni şubeler açmaya devam edeceklerini söyledi. Kepez, Manavgat ve Alanya Halk Et Mağazalarını bugüne kadar toplam 105 bin vatandaşın ziyaret ettiğini kaydeden Kocagöz, toplam 265 bin kilogram et ve et ürünü satıldığını söyledi. Kocagöz, “Muhittin Başkanımız Serik’e Halk Et sözü vermişti. Onun sözünü yerine getirdik. Serikli halkımızın Halk Et’ten memnun kalacağını düşünüyorum. Hayırlı uğurlu olsun” dedi.

SERİK’E HİZMETLER GELMEYE BAŞLADI
45 yıldır Serik’te yaşadığını belirten Gani Özdemir, “Halk Et mağazasının Serik’e de açılmasından dolayı çok memnunum. Büyükşehir Belediyesi sayesinde Serik’e çok güzel hizmetler gelmeye başladı. Halk Et açıldı, kreş açılacak, yaşlı bakım evleri açılacak. Bizi bu hizmetlerle buluşturan Başkanımız Muhittin Böcek’e teşekkür ediyorum. Kendisine acil şifalar diliyorum” ifadelerini kullandı.

ETLER LEZZETLİ FİYATLAR DÜŞÜK
Halk Et’in müdavimi olduğunu ifade eden Sedat Bozlu ise, “Serik’te çalışıyorum ancak Antalya Kepez’de yaşıyorum. Kepez Halk Et Mağazası’ndan sürekli alış veriş yapıyorum. Özellikle hafta sonları Kepez mağazası çok yoğun oluyor. Serik Halk Et açılır açılmaz soluğu burada aldım. Etler çok lezzetli, çok memnunuz. Fiyatlar da çok iyi” diye konuştu.

SAĞLIKLI, GÜVENLİ ET ÜRÜNLERİ
Büyükşehir Belediyesi Halk Et Satış Mağazalarında uygun fiyatla tüketime sunulan etler, hijyenik ve modern bir ortamda, güvenle tüketiciye ulaştırılıyor. Halk Et’te dana kıymanın kilosu 39.90, dana kuşbaşının kilosu 49.90’dan satışa sunuluyor.

ANET tarafından, içerisinde veteriner, gıda mühendisi ve uzman kişilerin olduğu bir komisyonca Antalyalı besiciden alınan hayvanlar yine ANET’in kendi mezbahasında kesilerek, veteriner gözetiminde işleniyor. Ekonomik, sağlıklı ve kaliteli etin adresi Halk Et açıldığı ilk günden bu yana vatandaşların tercihi olmayı sürdürüyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.