ŞAMPİYON KARATECİDEN BAŞKAN TOPALOĞLU’NA ZİYARET

SPOR 19.02.2020 - 14:50, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 2498+ kez okundu.
 

ŞAMPİYON KARATECİDEN BAŞKAN TOPALOĞLU’NA ZİYARET

Milli karateci Müşerref Özdemir, Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu’nu ziyaret etti.

M️acaristan'ın başkenti Budapeşte’de yapılan 47.Ümit Genç U 21 Avrupa Karate Şampiyonası’nda Avrupa şampiyonu olan milli karateci Müşerref Özdemir’e, ziyarette, babası Tahsin Özdemir ile antrenörü Emin Akar da eşlik etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Topaloğlu, başarısından dolayı milli karateci Özdemir’i tebrik etti. Özdemir’in günlük çalışmaları ve antrenmanları hakkında baba Tahsin Özdemir ve antrenör Akar’dan bilgi alan Topaloğlu, “Türk Bayrağı’nı göndere çektirdiği için kızımızı tebrik ediyorum. Bu bizim için büyük bir onurdur. Daha önce de Şili’nin başkenti Santiago’da yapılan turnuvada da dünya şampiyonu olmuştu. Bu başarısından dolayı kızımıza meclis kararı ile 50 tam altın ödül vermiştik. Her gittiği turnuvadan derece yaparak dönen kızımıza bundan sonraki şampiyonalarda da başarılar dilerim.” dedi. Topaloğlu ve Başkan Yardımcısı Emin Gül, şampiyon milli karateci Müşerref Özdemir ile hatıra fotoğrafı çektirdi.
Milli karateci Müşerref Özdemir, Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu’nu ziyaret etti.

M️acaristan'ın başkenti Budapeşte’de yapılan 47.Ümit Genç U 21 Avrupa Karate Şampiyonası’nda Avrupa şampiyonu olan milli karateci Müşerref Özdemir’e, ziyarette, babası Tahsin Özdemir ile antrenörü Emin Akar da eşlik etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Topaloğlu, başarısından dolayı milli karateci Özdemir’i tebrik etti.

Özdemir’in günlük çalışmaları ve antrenmanları hakkında baba Tahsin Özdemir ve antrenör Akar’dan bilgi alan Topaloğlu, “Türk Bayrağı’nı göndere çektirdiği için kızımızı tebrik ediyorum. Bu bizim için büyük bir onurdur. Daha önce de Şili’nin başkenti Santiago’da yapılan turnuvada da dünya şampiyonu olmuştu. Bu başarısından dolayı kızımıza meclis kararı ile 50 tam altın ödül vermiştik. Her gittiği turnuvadan derece yaparak dönen kızımıza bundan sonraki şampiyonalarda da başarılar dilerim.” dedi.

Topaloğlu ve Başkan Yardımcısı Emin Gül, şampiyon milli karateci Müşerref Özdemir ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.