PORTO BELLO RESORT&SPA'NIN YENİ GENEL MÜDÜRÜ OLDU

16.03.2021 - 16:28, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 1993+ kez okundu.
 

PORTO BELLO RESORT&SPA'NIN YENİ GENEL MÜDÜRÜ OLDU

Antalya'nın deneyimli turizmcilerinden Adnan Güller, Konyaaltı'nda yer alan Porto Bello Resort&Spa'nın Genel Müdürü oldu.

Yeni görevini sosyal medya üzerinden "Yeni Bir heyecan" başlığı ile paylaşan Genel Müdür Adnan Güller şu ifadelerde bulundu: "Değerli Meslektaşlarım, sevgili dost ve arkadaşlarım; 15.03.2021  tarihi itibarıyla PORTO BELLO RESORT&SPA 'da Genel Müdür olarak işbaşı yapmış  bulunmaktayım. Her zaman olduğu gibi ilgi ve destekleriniz için sonsuz teşekkürler.  Konyaaltı Plajı üzerinde, Antalya'nın çok  önemli tesislerinden biri olan Porto Bello Resort&Spa 'da görev almak ve kısa bir aradan sonra sektörün positif dinamikleri vesilesiyle tekrar sizlerle birlikte olmak tarifsiz çok güzel veheyecanlı ! Ülkemiz ve sektörümüz adına güzel günler dileğiyle, Selâm ve Saygılar..."
Antalya'nın deneyimli turizmcilerinden Adnan Güller, Konyaaltı'nda yer alan Porto Bello Resort&Spa'nın Genel Müdürü oldu.

Yeni görevini sosyal medya üzerinden "Yeni Bir heyecan" başlığı ile paylaşan Genel Müdür Adnan Güller şu ifadelerde bulundu:

"Değerli Meslektaşlarım, sevgili dost ve arkadaşlarım; 15.03.2021  tarihi itibarıyla PORTO BELLO RESORT&SPA 'da Genel Müdür olarak işbaşı yapmış  bulunmaktayım. Her zaman olduğu gibi ilgi ve destekleriniz için sonsuz teşekkürler.  Konyaaltı Plajı üzerinde, Antalya'nın çok  önemli tesislerinden biri olan Porto Bello Resort&Spa 'da görev almak ve kısa bir aradan sonra sektörün positif dinamikleri vesilesiyle tekrar sizlerle birlikte olmak tarifsiz çok güzel veheyecanlı ! Ülkemiz ve sektörümüz adına güzel günler dileğiyle, Selâm ve Saygılar..."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.