“Millet Bahçesinde Çay Ismarlayarak mı Destek Olacaksınız?”

SİYASET 23.12.2020 - 00:00, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 1237+ kez okundu.
 

“Millet Bahçesinde Çay Ismarlayarak mı Destek Olacaksınız?”

Saadet Partisi Antalya İl Başkanı Ramazan Düzen, 78 ilde yapılan ve yapılmakta olan Millet bahçelerinin yatırım değerinin 16 milyar lira olduğunu söylüyen Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’un açıklamasına tepki gösterek; “Covid-19 salgının ve ekonominin dip yaptığı dönemde siz işsiz kalan vatandaşlarımıza millet bahçesinde çay ısmarlayarak mı destek olacaksınız?” dedi.

Saadet Partisi Antalya İl Başkanı Ramazan Düzen, ülkemizin ve Antalya’nın gendemini meşgul eden Millet Bahçelerinin açılması ve maliyetleri konusunda eleştirisel açıklamada bulundu. TBMM Genel Kurul’da 78 ilde yapılan ve yapılmakta olan Millet bahçelerinin yatırım değerinin 16 milyar lira olduğunu ifaden Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’un açıklamasını eleştirdi.   Millet bahçeleri için açıklanan yatırım değeri 16 milyar liralık tutar, Ticaret, Dışişleri, Enerji, İçişleri, Kültür ve Turizm ile Çevre ve Şehircilik toplam 7 bakanlığın 2021 yılı için ayrılan bütçesini de geride bıraktığını belirten Saadet’li Başkan Düzen, “Covid-19 salgının ve ekonominin dip yaptığı dönemde; vatandaşlarımız hükümete aş iş beklerken, esnafımız ekonomik darboğazda ve yardım beklerken, insanlarımız ellerinde ‘AÇIZ’ notları ile intihar ettiği bugünlerde iktidarın millet bahçelerine bütçeden ayırdığı kaynak için gerçekten ne diyeceğimizi bilemiyoruz. Sayın bakana soruyoruz ki; İşçimize, esnafımıza, emeklilerimize ve işsiz olan vatandaşlarımıza siz Millet Bahçesi’nde çay ısmarlayarak mı destek olacaksınız?” diye konuştu.   KEPEZ’E CANSUYU OLUN Öte yandan da Antalya Kepez İlçe Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’yü de eleştiren Düzen, Bu sıkıntılı Pandemi döneminde işlerini kaybeden ve turizmde çalışan işinden olan binlerce vatandaşımız var. Yine siftah yapamayan esnaflarımız varken Pil Fabrikasının bulunduğu alanın millet bahçesine dönüştüreceklerinin müjdesini veren Hakan Tütüncü’ye seslenerek;  “Bırakın bu millet bahçesi, park, spor salonu hayallerinizi, işsiz insanlarımızın dertlerine derman olacak projeler üretin! Yoksulluk ve yoksulluğu giderici iş sahaları açmayı hayal edin! Kepez esnafının sıkıntılarını giderecek, onlara cansuyu olacak icraatların peşine düşün!” dedi
Saadet Partisi Antalya İl Başkanı Ramazan Düzen, 78 ilde yapılan ve yapılmakta olan Millet bahçelerinin yatırım değerinin 16 milyar lira olduğunu söylüyen Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’un açıklamasına tepki gösterek; “Covid-19 salgının ve ekonominin dip yaptığı dönemde siz işsiz kalan vatandaşlarımıza millet bahçesinde çay ısmarlayarak mı destek olacaksınız?” dedi.

Saadet Partisi Antalya İl Başkanı Ramazan Düzen, ülkemizin ve Antalya’nın gendemini meşgul eden Millet Bahçelerinin açılması ve maliyetleri konusunda eleştirisel açıklamada bulundu. TBMM Genel Kurul’da 78 ilde yapılan ve yapılmakta olan Millet bahçelerinin yatırım değerinin 16 milyar lira olduğunu ifaden Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’un açıklamasını eleştirdi.
 
Millet bahçeleri için açıklanan yatırım değeri 16 milyar liralık tutar, Ticaret, Dışişleri, Enerji, İçişleri, Kültür ve Turizm ile Çevre ve Şehircilik toplam 7 bakanlığın 2021 yılı için ayrılan bütçesini de geride bıraktığını belirten Saadet’li Başkan Düzen, “Covid-19 salgının ve ekonominin dip yaptığı dönemde; vatandaşlarımız hükümete aş iş beklerken, esnafımız ekonomik darboğazda ve yardım beklerken, insanlarımız ellerinde ‘AÇIZ’ notları ile intihar ettiği bugünlerde iktidarın millet bahçelerine bütçeden ayırdığı kaynak için gerçekten ne diyeceğimizi bilemiyoruz. Sayın bakana soruyoruz ki; İşçimize, esnafımıza, emeklilerimize ve işsiz olan vatandaşlarımıza siz Millet Bahçesi’nde çay ısmarlayarak mı destek olacaksınız?” diye konuştu.
 
KEPEZ’E CANSUYU OLUN
Öte yandan da Antalya Kepez İlçe Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’yü de eleştiren Düzen, Bu sıkıntılı Pandemi döneminde işlerini kaybeden ve turizmde çalışan işinden olan binlerce vatandaşımız var. Yine siftah yapamayan esnaflarımız varken Pil Fabrikasının bulunduğu alanın millet bahçesine dönüştüreceklerinin müjdesini veren Hakan Tütüncü’ye seslenerek;  “Bırakın bu millet bahçesi, park, spor salonu hayallerinizi, işsiz insanlarımızın dertlerine derman olacak projeler üretin! Yoksulluk ve yoksulluğu giderici iş sahaları açmayı hayal edin! Kepez esnafının sıkıntılarını giderecek, onlara cansuyu olacak icraatların peşine düşün!” dedi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.