MELEKLER ÜÇTE ÜÇ YAPTI

SPOR 12.12.2020 - 22:44, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 1440+ kez okundu.
 

MELEKLER ÜÇTE ÜÇ YAPTI

Muratpaşa Belediyespor kadın hentbol takımı, Süper Lig’in 10’uncu hafta maçında deplasmanda Aksaray Belediyespor’u 19-31 mağlup etti. Paşanın Melekleri, bu karşılaşmanın ardından ligde galibiyet serisini 3 maça çıkardı.

Muratpaşa Belediyespor, Kadınlar Hentbol Süper Ligi’nin 10’uncu hafta maçında Aksaray Belediyespor’la karşı karşıya geldi. Aksaray Spor Salonu’nda oynan karşılaşmayı Galip Uzun ve Abdurrahman Sefa Doğan hakem ikilisi yönetti. Paşanın Melekleri, karşılaşmada ilk yarıyı 8-17 önde tamamlarken ikinci devrede temposunu sürdürdü ve Aksaray deplasmanından 19-31 galip ayrıldı. Muratpaşa’da takımın pivotları maça damga vuran isimler oldu. İrem Köseler’in 6 sayı kaydettiği maçı, takımın 22 yaşındaki pivotu Cansu Akalın da 5 golle tamamladı. Muratpaşa Belediyespor, bu karşılaşmanın ardından ligde galibiyet serisini 3 maça çıkardı ve puanını 10’a yükseltti. Muratpaşa Belediyespor, Süper Lig’de bu hafta, 16 Aralık Çarşamba, 8’inci hafta erteleme maçında, deplasmanda Üsküdar Belediyesi’yle karşılaşacak. Paşanın Melekleri, 20 Aralık Pazar günü ise kendi evinde oynayacağı Sivas Belediyesi maçıyla ligde ilk yarıyı tamamlayacak.
Muratpaşa Belediyespor kadın hentbol takımı, Süper Lig’in 10’uncu hafta maçında deplasmanda Aksaray Belediyespor’u 19-31 mağlup etti. Paşanın Melekleri, bu karşılaşmanın ardından ligde galibiyet serisini 3 maça çıkardı.
Muratpaşa Belediyespor, Kadınlar Hentbol Süper Ligi’nin 10’uncu hafta maçında Aksaray Belediyespor’la karşı karşıya geldi. Aksaray Spor Salonu’nda oynan karşılaşmayı Galip Uzun ve Abdurrahman Sefa Doğan hakem ikilisi yönetti.
Paşanın Melekleri, karşılaşmada ilk yarıyı 8-17 önde tamamlarken ikinci devrede temposunu sürdürdü ve Aksaray deplasmanından 19-31 galip ayrıldı. Muratpaşa’da takımın pivotları maça damga vuran isimler oldu. İrem Köseler’in 6 sayı kaydettiği maçı, takımın 22 yaşındaki pivotu Cansu Akalın da 5 golle tamamladı.
Muratpaşa Belediyespor, bu karşılaşmanın ardından ligde galibiyet serisini 3 maça çıkardı ve puanını 10’a yükseltti.
Muratpaşa Belediyespor, Süper Lig’de bu hafta, 16 Aralık Çarşamba, 8’inci hafta erteleme maçında, deplasmanda Üsküdar Belediyesi’yle karşılaşacak. Paşanın Melekleri, 20 Aralık Pazar günü ise kendi evinde oynayacağı Sivas Belediyesi maçıyla ligde ilk yarıyı tamamlayacak.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.