KEMERSPOR LİGDEN ÇEKİLECEĞİNİ AÇIKLADI

SPOR 12.11.2020 - 19:53, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 1217+ kez okundu.
 

KEMERSPOR LİGDEN ÇEKİLECEĞİNİ AÇIKLADI

Türkiye 3. Lig 1. Grup’ta mücadele eden Kemerspor’da kendi evinde oynadığı karşılaşmada Edirnespor'a 2-0 mağlubiyetinin hemen ardından sosyal medya hesaplarından yaptıkları açıklamada ligden çekilme kararı aldıklarını açıkladılar.

Son günlerde satılacağı yönünde gündeme gelen Kemerspor'da hareketli saatler yaşanıyor. Başkan Ahmet Öncelik'in yalnız bırakıldığı yönünde şikayetleri sonrası son yenilgi ile de gergin bir birleyişin devam ettiği konuşuluyor.  Türkiye'nin profesyonel ligde mücadele eden ilk takımı olma özelliğine sahip olan Tekirovaspor'un önce ismi değiştirildi sonra da borç batağına sürüklendi.     KEMERSPOR LİGDEN ÇEKİLİYOR  Misli.com 3. Lig 1. Grup’ta mücadele eden Kemerspor’da yönetim kurulu ligden çekilme kararı aldı. Bugde ün oynanan ve 2-0 yenilen Edirne Belediyesi PaşEdirnespor maçı sonrası kulübün sosyal medya hesabı Facebook’tan açıklama yapan yönetim kurulu, şu ifadeleri kullandı: “Kulübümüz, mücadele ettiği TFF 3. Lig’de kalan maçlar için ligden çekilme kararı almıştır. Konuyla ilgili açıklama önümüzdeki günlerde açıklama yapılacaktır. Yönetim kurulu.” Bu sezon oynadığı 8 maçta bir galibiyet, iki beraberlik ve 5 yenilgi alan Kemerspor 2003, geçtiğimiz sezonda küme düşmüş, ancak dünyayı saran pandemi nedeniyle Türkiye Futbol Federasyonu tarafından yeniden 3. Lig’e alınmıştı.   ÖNCE TEKİROVASPOR İSMİ DEĞİŞTİRİLDİ Eski Tekirova belediye başkanı Yusuf Üras tarafında amatör ligden 3. lige kadar taşınan Kemerspor Yusuf Üras'ın belediye başkanlığını bıraktıktan sonra Kemer eski belediye başkanı Mustafa Gül tarafından ilk iş olarak isim değişikliği gerçekleştirilmişti. Kemer'de bir belde belediye başkanının sportif başarısı kabullenilemeyip Tekirovaspor ismi Kemerspor 2003 olarak değiştirilerek kulübün başına da Mustafa Gül'ün kuzeni AKP ilçe başkanı İ. Selami Minta getirilmişti. Başkan Gül ve kuzeni AKP ilçe başkanı i. Selami Minta'nın pazarcı ve otelcilerden bağış adı altında toplanılan paraların hesabı hiç bir şekilde verilemezken rüşvet ve irtikaptan yargılanan kuzenler Kemerspor 2003'ü kaderine terk ederek kaçtılar. Daha sonra Kemer markasını yaşatmak istiyorum diyen turizmci Ahmet Öncelik kulübe sahip çıktı. Gazeteci Tosun Ülge'nin de büyük gayretleri ile iki yıldır tüm imkanlarını seferber eden başkan Ahmet Öncelik (Kürt Ahmet) yalnız bırakıldığı ve kimsenin destek olmadığı yönünde şikayetleri vardı.  ONURSAL BAŞKAN ÜRAS NEDEN SESSİZ KALIYOR ?  Tekirovaspor'un kurucu onursal başkanı Yusuf Üras ise sessizliğini koruyor. Bir süredir siyasetten uzak olan eski başkan Yusuf Üras'ın daha önce kulübün ismi Kemerspor olarak değiştirilmesine "Tekirovaspor ve Yusuf Üras ismini hazmedemiyorlar" diyerek kısa bir açıklama yapmıştı. Başkan Yusuf Üras'ın kurduğu kulübün ligden çekilmesine sessiz kalmaya devam edip etmeyeceği merak edilirken, bizde tüm Kemer kamuoyu gibi kurduğu külübe sahip çıkıp çıkmayacağını bekleyip göreceğiz.  Haber: Hilmi ŞAHİN    
Türkiye 3. Lig 1. Grup’ta mücadele eden Kemerspor’da kendi evinde oynadığı karşılaşmada Edirnespor'a 2-0 mağlubiyetinin hemen ardından sosyal medya hesaplarından yaptıkları açıklamada ligden çekilme kararı aldıklarını açıkladılar.

Son günlerde satılacağı yönünde gündeme gelen Kemerspor'da hareketli saatler yaşanıyor. Başkan Ahmet Öncelik'in yalnız bırakıldığı yönünde şikayetleri sonrası son yenilgi ile de gergin bir birleyişin devam ettiği konuşuluyor. 

Türkiye'nin profesyonel ligde mücadele eden ilk takımı olma özelliğine sahip olan Tekirovaspor'un önce ismi değiştirildi sonra da borç batağına sürüklendi.  

 

KEMERSPOR LİGDEN ÇEKİLİYOR 

Misli.com 3. Lig 1. Grup’ta mücadele eden Kemerspor’da yönetim kurulu ligden çekilme kararı aldı. Bugde ün oynanan ve 2-0 yenilen Edirne Belediyesi PaşEdirnespor maçı sonrası kulübün sosyal medya hesabı Facebook’tan açıklama yapan yönetim kurulu, şu ifadeleri kullandı: “Kulübümüz, mücadele ettiği TFF 3. Lig’de kalan maçlar için ligden çekilme kararı almıştır. Konuyla ilgili açıklama önümüzdeki günlerde açıklama yapılacaktır. Yönetim kurulu.” Bu sezon oynadığı 8 maçta bir galibiyet, iki beraberlik ve 5 yenilgi alan Kemerspor 2003, geçtiğimiz sezonda küme düşmüş, ancak dünyayı saran pandemi nedeniyle Türkiye Futbol Federasyonu tarafından yeniden 3. Lig’e alınmıştı.

 

ÖNCE TEKİROVASPOR İSMİ DEĞİŞTİRİLDİ

Eski Tekirova belediye başkanı Yusuf Üras tarafında amatör ligden 3. lige kadar taşınan Kemerspor Yusuf Üras'ın belediye başkanlığını bıraktıktan sonra Kemer eski belediye başkanı Mustafa Gül tarafından ilk iş olarak isim değişikliği gerçekleştirilmişti. Kemer'de bir belde belediye başkanının sportif başarısı kabullenilemeyip Tekirovaspor ismi Kemerspor 2003 olarak değiştirilerek kulübün başına da Mustafa Gül'ün kuzeni AKP ilçe başkanı İ. Selami Minta getirilmişti. Başkan Gül ve kuzeni AKP ilçe başkanı i. Selami Minta'nın pazarcı ve otelcilerden bağış adı altında toplanılan paraların hesabı hiç bir şekilde verilemezken rüşvet ve irtikaptan yargılanan kuzenler Kemerspor 2003'ü kaderine terk ederek kaçtılar. Daha sonra Kemer markasını yaşatmak istiyorum diyen turizmci Ahmet Öncelik kulübe sahip çıktı. Gazeteci Tosun Ülge'nin de büyük gayretleri ile iki yıldır tüm imkanlarını seferber eden başkan Ahmet Öncelik (Kürt Ahmet) yalnız bırakıldığı ve kimsenin destek olmadığı yönünde şikayetleri vardı. 

ONURSAL BAŞKAN ÜRAS NEDEN SESSİZ KALIYOR ? 

Tekirovaspor'un kurucu onursal başkanı Yusuf Üras ise sessizliğini koruyor. Bir süredir siyasetten uzak olan eski başkan Yusuf Üras'ın daha önce kulübün ismi Kemerspor olarak değiştirilmesine "Tekirovaspor ve Yusuf Üras ismini hazmedemiyorlar" diyerek kısa bir açıklama yapmıştı. Başkan Yusuf Üras'ın kurduğu kulübün ligden çekilmesine sessiz kalmaya devam edip etmeyeceği merak edilirken, bizde tüm Kemer kamuoyu gibi kurduğu külübe sahip çıkıp çıkmayacağını bekleyip göreceğiz. 

Haber: Hilmi ŞAHİN

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.