Kemer Sporda Parola Mutlak Galibiyet!

SPOR 10.10.2020 - 21:16, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 965+ kez okundu.
 

Kemer Sporda Parola Mutlak Galibiyet!

Türkiye Futbol Federasyonu 3. Lig 1 Grupta mücadele eden Kemer temsilcisi Kemer Spor futbol takımı, bugün yaptığı antrenmanla yarın oynanacak olan Kızılcabölük maçının hazırlıklarını tamamladı.

Rox Royal Otel tesislerinde yapılan antrenmanda yapılan antrenmanda tüm futbolcularımız hazır bulundu. Teknik Direktörü Osman Akyol nezaretinde yapılan antrenman ısınma hareketleri, 5’e 2 ve tempolu çıkışlarla sona erdi. MAÇIN HAKEMİ RİZE’DEN Takımımızın yarın kendi sahasında oynayacağı Kızılcabölük maçını yönetecek hakem triosu belli oldu. Kemer İlçe Stadı’nda saat 15.00 de başlayacak maçı Rize Bölgesi Klasman hakemi Muhammet Ali Metoğlu yönetecek. Metoğlu’nun bu maçtaki yardımcılıklarını ise Rize Bölgesi’nden Ertan Başdağ ile Kerem Kalkan yapacak. Takımımızın sahaya mutlak galibiyet parolasıyla çıkacağı maçta Trabzon Bölgesi’nden Osmancan Davulcu da 4. hakem olarak görev yapacak.
Türkiye Futbol Federasyonu 3. Lig 1 Grupta mücadele eden Kemer temsilcisi Kemer Spor futbol takımı, bugün yaptığı antrenmanla yarın oynanacak olan Kızılcabölük maçının hazırlıklarını tamamladı.

Rox Royal Otel tesislerinde yapılan antrenmanda yapılan antrenmanda tüm futbolcularımız hazır bulundu. Teknik Direktörü Osman Akyol nezaretinde yapılan antrenman ısınma hareketleri, 5’e 2 ve tempolu çıkışlarla sona erdi.
MAÇIN HAKEMİ RİZE’DEN
Takımımızın yarın kendi sahasında oynayacağı Kızılcabölük maçını yönetecek hakem triosu belli oldu. Kemer İlçe Stadı’nda saat 15.00 de başlayacak maçı Rize Bölgesi Klasman hakemi Muhammet Ali Metoğlu yönetecek. Metoğlu’nun bu maçtaki yardımcılıklarını ise Rize Bölgesi’nden Ertan Başdağ ile Kerem Kalkan yapacak. Takımımızın sahaya mutlak galibiyet parolasıyla çıkacağı maçta Trabzon Bölgesi’nden Osmancan Davulcu da 4. hakem olarak görev yapacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.