Kemer Spor Maç Hazırlıklarını Sürdürüyor!

SPOR 09.03.2021 - 22:07, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 2847+ kez okundu.
 

Kemer Spor Maç Hazırlıklarını Sürdürüyor!

Kemer Spor Fatsa Belediye Spor ile Perşembe günü (11 Mart) Akdeniz Üniversitesi Stadında oynayacağı maçın provasını çift kale maç yaparak tamamladı.

İki takım halinde 90 dakika maç yapan Kemer Spor’da futbolcuların hırslı ve mücadeleci olması teknik heyeti de memnun etti. Takımın tecrübeli ve 2 haftadır sakatlığı nedeniyle kadroya giremeyen ve bu hafta ilk 11’de yer alması beklenen Caner Bulut “Kemer’i seven Kemer Spora gönül verenler bize destek olsun bu takım küme düşmeyecek. Ne zorlu şartlar altında olursak olalım bu formanın hakkını biz futbolcular vereceğiz. Bundan kimsenin şüphesi olmasın” dedi.   Kemer Spora Başarılar Dileriz! TFF Misli.com 3. Lig Batı Antalya temsilcisi Kemer Spor 11 Mart Perşembe günü saat 13.30’da Antalya Akdeniz Üniversitesi Stadında Fatsa Belediye Sporu konuk edecek. Maçı Çanakkale Bölgesinden Okan Kaya, Balıkesir Bölgesinden Mert Baykal ve Hasan Cebeci hakem üçlüsü yönetecek.
Kemer Spor Fatsa Belediye Spor ile Perşembe günü (11 Mart) Akdeniz Üniversitesi Stadında oynayacağı maçın provasını çift kale maç yaparak tamamladı.
İki takım halinde 90 dakika maç yapan Kemer Spor’da futbolcuların hırslı ve mücadeleci olması teknik heyeti de memnun etti.
Takımın tecrübeli ve 2 haftadır sakatlığı nedeniyle kadroya giremeyen ve bu hafta ilk 11’de yer alması beklenen Caner Bulut “Kemer’i seven Kemer Spora gönül verenler bize destek olsun bu takım küme düşmeyecek. Ne zorlu şartlar altında olursak olalım bu formanın hakkını biz futbolcular vereceğiz. Bundan kimsenin şüphesi olmasın” dedi.
 
Kemer Spora Başarılar Dileriz!
TFF Misli.com 3. Lig Batı Antalya temsilcisi Kemer Spor 11 Mart Perşembe günü saat 13.30’da Antalya Akdeniz Üniversitesi Stadında Fatsa Belediye Sporu konuk edecek.
Maçı Çanakkale Bölgesinden Okan Kaya, Balıkesir Bölgesinden Mert Baykal ve Hasan Cebeci hakem üçlüsü yönetecek.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.