KEmER'DE BİSİKLET YOLLARI TAMAMLANDI

YAŞAM 14.08.2020 - 15:08, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 2683+ kez okundu.
 

KEmER'DE BİSİKLET YOLLARI TAMAMLANDI

Antalya Ulaşım Koordinasyon Merkezince (UKOME) yapılması kararlaştırılan bisiklet yolları ve yaya geçitleri Kemer belediyesi tarafından hayata geçirildi.

Antalya Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME) tarafından yapılması öngörülen bisiklet ve yaya yolları Kemer belediyesi tafaından hayata geçirildi.  Bisiklet yolları ve yaya geçitlerinin boyanmasının ardından ulaşıma açılan bisiklet yolları, bisiklet tutkunlarında da ayrı bir heyecan yarattı. Yapılan çalışmalar kapsamında Merkez mahallesi Yalı ve Deniz caddeleri ile Göynük Mahallesi Zübeyde Hanım caddesine toplamda 4 bin 850 metrekare mavi yol çizgisi ve 5 bin 320 metre beyaz şerit çizgisi yapılarak boyandı. Ayrıca UKOME kararı olan yaya geçitleri için bin 200 metrekare sarı renge boyama işlemi de yapıldı.
Antalya Ulaşım Koordinasyon Merkezince (UKOME) yapılması kararlaştırılan bisiklet yolları ve yaya geçitleri Kemer belediyesi tarafından hayata geçirildi.

Antalya Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME) tarafından yapılması öngörülen bisiklet ve yaya yolları Kemer belediyesi tafaından hayata geçirildi. 

Bisiklet yolları ve yaya geçitlerinin boyanmasının ardından ulaşıma açılan bisiklet yolları, bisiklet tutkunlarında da ayrı bir heyecan yarattı. Yapılan çalışmalar kapsamında Merkez mahallesi Yalı ve Deniz caddeleri ile Göynük Mahallesi Zübeyde Hanım caddesine toplamda 4 bin 850 metrekare mavi yol çizgisi ve 5 bin 320 metre beyaz şerit çizgisi yapılarak boyandı.
Ayrıca UKOME kararı olan yaya geçitleri için bin 200 metrekare sarı renge boyama işlemi de yapıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.