İyi Partili Yeşilkaya: Ya bir yol açın, yada artık çekilin bu milletin yolundan

EKONOMİ 07.05.2021 - 14:17, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 2022+ kez okundu.
 

İyi Partili Yeşilkaya: Ya bir yol açın, yada artık çekilin bu milletin yolundan

Pandemi sürecinde küçük esnafın, dar gelirlilerin, turizm çalışanlarının ve okul servis işletmelerinin mağdur olduğunu ifade eden İyi Parti Alanya İlçe Başkan Yardımcısı Emrah Yeşilkaya, ‘dünyanın en iyi 17 ekonomisine sahibiz’ diyenlerin sektörel bazda çalışanların desteksiz kalmasının manidar olduğunu söyledi.

İyi Parti Alanya İlçe Başkan Yardımcısı Emrah Yeşilkaya, sıkıntıda olan esnafın tam kapanma ile birlikte desteksiz kaldığını vurguladı. Yeşilkaya, “Tüm dünyayı ve ülkemizi derinden etkileyen Corona virüs felaketi hem sağlığımızı hemde ekonomimizi sarsmaya devam etmektedir. Bu süreçte hiç kuşku yok ki en çok mağdur olanlar küçük esnaflar, dar gelirliler, turizm çalışanları ve okul servis işletmecileri olmuştur. Avrupa ve Amerika'da uygulanan desteklerin, dünyanın en iyi 17 ekonomisine sahibiz diyenler tarafından örnek alınmaması, sektörel bazda tüm çalışanların desteksiz bırakılması manidardır. Buradan çıkaracağımız ders ise ya söyledikleri gibi bir ekonomiye sahip değiliz ya da iktidar halktan kopmuş ve sadece kaymak tabakasının saadeti ve mutluluğu için çaba göstermektedir. Gerek İYİ parti olarak gerekse MİLLET İttifakının diğer bileşenleri olarak milletimizin bize yansıttığı sıkıntıları iktidar partisine duyurmaktayız. Ancak bu uyarılarımızın karşılığı siyasî polemik olarak karşılık bulmaktadır. Bu cephe milletten öyle kopmuş ki, ekonomiyi kendi sofralarıyla değerlendirir hale gelmişlerdir. MİLLET İttifakı Belediyelerinin halka ucuz ekmek hizmetini dahi engelleyenlerin vatandaşlarımızın bu serzenişlerini, feryatlarını ve isyanlarını dikkate almayacağını bilsekte biz dile getirmek ve çareler  aramak zorundayız. Ey iktidar mensupları, Alanya'mızın dertleri büyük, ürettiğini çöpe atan köylü sizlere kırgın. İşini aşını kaybedip bayramda para kazanırım umudunda olan butikçi,tuhafiye şeker ve lokum satan esnaf sizlere küskün, 2 yıldır aldığı servis araçlarının taksitini krediyle ödemeye çalışan evine ekmek götürmeyen servis esnafı sizden yana umutsuz. Bu ülkenin tarihinde askıda ekmek, askıda fatura, veresiye defteri kapatma sizlerin sayesinde yer buldu. Ekmeğini askıdan alan işsiz size ulaşamıyor, bu yüzdendir ki sizleri uyarıyor bir çare bulmanızı, kimsesizlerin kimi olmanızı istiyoruz. Bu aziz milletin dertlerine ya bir çare bulun ya da sırça saraylarınızdan milletimizle dalga geçmeyin. Ya bir yol açın, yada artık çekilin bu milletin yolundan” diye konuştu.
Pandemi sürecinde küçük esnafın, dar gelirlilerin, turizm çalışanlarının ve okul servis işletmelerinin mağdur olduğunu ifade eden İyi Parti Alanya İlçe Başkan Yardımcısı Emrah Yeşilkaya, ‘dünyanın en iyi 17 ekonomisine sahibiz’ diyenlerin sektörel bazda çalışanların desteksiz kalmasının manidar olduğunu söyledi.

İyi Parti Alanya İlçe Başkan Yardımcısı Emrah Yeşilkaya, sıkıntıda olan esnafın tam kapanma ile birlikte desteksiz kaldığını vurguladı. Yeşilkaya, “Tüm dünyayı ve ülkemizi derinden etkileyen Corona virüs felaketi hem sağlığımızı hemde ekonomimizi sarsmaya devam etmektedir.

Bu süreçte hiç kuşku yok ki en çok mağdur olanlar küçük esnaflar, dar gelirliler, turizm çalışanları ve okul servis işletmecileri olmuştur.

Avrupa ve Amerika'da uygulanan desteklerin, dünyanın en iyi 17 ekonomisine sahibiz diyenler tarafından örnek alınmaması, sektörel bazda tüm çalışanların desteksiz bırakılması manidardır.

Buradan çıkaracağımız ders ise ya söyledikleri gibi bir ekonomiye sahip değiliz ya da iktidar halktan kopmuş ve sadece kaymak tabakasının saadeti ve mutluluğu için çaba göstermektedir.

Gerek İYİ parti olarak gerekse MİLLET İttifakının diğer bileşenleri olarak milletimizin bize yansıttığı sıkıntıları iktidar partisine duyurmaktayız.

Ancak bu uyarılarımızın karşılığı siyasî polemik olarak karşılık bulmaktadır.

Bu cephe milletten öyle kopmuş ki, ekonomiyi kendi sofralarıyla değerlendirir hale gelmişlerdir.

MİLLET İttifakı Belediyelerinin halka ucuz ekmek hizmetini dahi engelleyenlerin vatandaşlarımızın bu serzenişlerini, feryatlarını ve isyanlarını dikkate almayacağını bilsekte biz dile getirmek ve çareler  aramak zorundayız.

Ey iktidar mensupları, Alanya'mızın dertleri büyük, ürettiğini çöpe atan köylü sizlere kırgın. İşini aşını kaybedip bayramda para kazanırım umudunda olan butikçi,tuhafiye şeker ve lokum satan esnaf sizlere küskün, 2 yıldır aldığı servis araçlarının taksitini krediyle ödemeye çalışan evine ekmek götürmeyen servis esnafı sizden yana umutsuz. Bu ülkenin tarihinde askıda ekmek, askıda fatura, veresiye defteri kapatma sizlerin sayesinde yer buldu. Ekmeğini askıdan alan işsiz size ulaşamıyor, bu yüzdendir ki sizleri uyarıyor bir çare bulmanızı, kimsesizlerin kimi olmanızı istiyoruz.

Bu aziz milletin dertlerine ya bir çare bulun ya da sırça saraylarınızdan milletimizle dalga geçmeyin.

Ya bir yol açın, yada artık çekilin bu milletin yolundan” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.