İşsiz Müzisyenler, inşaatçı oldu

YAŞAM 19.03.2021 - 23:17, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 2791+ kez okundu.
 

İşsiz Müzisyenler, inşaatçı oldu

Pandemi sürecinde aylardır işsiz kalan müzisyenler değişik iş kollarında mücadele vererek evine ekmek götürmeye, ayakta durmaya çalışıyor.

Alanya da da müzisyen olarak yaşamını sürdüren, albümleri ve klipleri olan Fatih Gürpinar ile Adem Dinç de ayakta kalma mücadelesi veren iki değerli sanatçı. Sevilen sanatçılar Fatih Gürpinar ve Adem Dinç inşaat işleri, demircilik gibi işlerle pandemi sürecini aşmaya çalışıyorlar. Gürpınar ve Dinç, "umarız korona salgını sona erer de bizde işimizi yapar, ekmeğimizi asıl mesleğimizen kazanırız. Ayakta kalmak, çoluk çocuğumuzun rızkını kazanmak için helalinden her türlü işi yapıyoruz" dediler. Sanatçılar sosyal medya hesaplarından paylaşımlar yaparak içinde bulundukları süreci ifade ettiler. Haber: :Zeki Demir  
Pandemi sürecinde aylardır işsiz kalan müzisyenler değişik iş kollarında mücadele vererek evine ekmek götürmeye, ayakta durmaya çalışıyor.
Alanya da da müzisyen olarak yaşamını sürdüren, albümleri ve klipleri olan Fatih Gürpinar ile Adem Dinç de ayakta kalma mücadelesi veren iki değerli sanatçı. Sevilen sanatçılar Fatih Gürpinar ve Adem Dinç inşaat işleri, demircilik gibi işlerle pandemi sürecini aşmaya çalışıyorlar. Gürpınar ve Dinç, "umarız korona salgını sona erer de bizde işimizi yapar, ekmeğimizi asıl mesleğimizen kazanırız. Ayakta kalmak, çoluk çocuğumuzun rızkını kazanmak için helalinden her türlü işi yapıyoruz" dediler. Sanatçılar sosyal medya hesaplarından paylaşımlar yaparak içinde bulundukları süreci ifade ettiler.
Haber: :Zeki Demir
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.