İnsan Sağlığı Üzerinden Siyaset Yapılmaz

YAŞAM 09.09.2020 - 21:02, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 1642+ kez okundu.
 

İnsan Sağlığı Üzerinden Siyaset Yapılmaz

Antalya siyasetinde sert çıkışlarıyla tanınan, Antalya siyasetinin temiz ve dürüst İsmi, Eski Büyük Birlik Partisi Antalya İl Başkanı, MKYK Üyesi Rasim Küçük yine yiğitçe, mertçe son sözü söyledi ve Noktayı koydu.

Rasim Küçük sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla, "herkes haddini bilsin, herkesi insan olmaya çağırıyorum,insan sağlığı üzerinden siyaset yapılmaz."  diyerek sert bir şekilde uyardı.  Rasim Küçük'ün paylaşımını olduğu gibi yayınlıyoruz.. "Herkes Haddini Bilsin! Herkesi İnsan Olmaya Davet Ediyorum... İnsan Sağlığı Üzerinden Siyaset Yapılmaz... Fikirlerimiz, Partilerimiz, Dünya Görüşümüz Farklı Olsa da Siyasetin Bir Ahlakı, Edebi, Adabı Vardır... Corona Virüsü Tedavisi Gören Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek Hakkında Dolaşan Yalan Yanlış Yazıları, Ahlaksızca Yapılan Yorumları Gördükçe İnsan Olan İnsanlığından Utanır... Edep Yahu... Hem İnsana Hem de Hayata Dokunan Ayetleri İle Muhteşem Mesajlar İçeren Kuranı Kerimi İndiren Allah'ın Kullarıyız Hepimiz... Sonuçta Bir Gün Hepimiz Öleceğiz... Kimin Ne-zaman, Nerede, Ne Şekilde Öleceğini Allah Bilir... Hüküm Sahibi Ancak Allahtır... Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'e Yüce Allah'tan Acil Şifalar Diliyorum... Allah Yar Ve Yardımcısı Olsun..."
Antalya siyasetinde sert çıkışlarıyla tanınan, Antalya siyasetinin temiz ve dürüst İsmi, Eski Büyük Birlik Partisi Antalya İl Başkanı, MKYK Üyesi Rasim Küçük yine yiğitçe, mertçe son sözü söyledi ve Noktayı koydu.

Rasim Küçük sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla, "herkes haddini bilsin, herkesi insan olmaya çağırıyorum,insan sağlığı üzerinden siyaset yapılmaz."  diyerek sert bir şekilde uyardı. 

Rasim Küçük'ün paylaşımını olduğu gibi yayınlıyoruz..

"Herkes Haddini Bilsin! Herkesi İnsan Olmaya Davet Ediyorum... İnsan Sağlığı Üzerinden Siyaset Yapılmaz... Fikirlerimiz, Partilerimiz, Dünya Görüşümüz Farklı Olsa da Siyasetin Bir Ahlakı, Edebi, Adabı Vardır... Corona Virüsü Tedavisi Gören Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek Hakkında Dolaşan Yalan Yanlış Yazıları, Ahlaksızca Yapılan Yorumları Gördükçe İnsan Olan İnsanlığından Utanır... Edep Yahu... Hem İnsana Hem de Hayata Dokunan Ayetleri İle Muhteşem Mesajlar İçeren Kuranı Kerimi İndiren Allah'ın Kullarıyız Hepimiz... Sonuçta Bir Gün Hepimiz Öleceğiz... Kimin Ne-zaman, Nerede, Ne Şekilde Öleceğini Allah Bilir... Hüküm Sahibi Ancak Allahtır... Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'e Yüce Allah'tan Acil Şifalar Diliyorum... Allah Yar Ve Yardımcısı Olsun..."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.