Büyüksehir
asb

"MECLİS ÜYELERİNİ İFŞA EDECEĞİZ"

SİYASET 04.08.2022 - 14:19, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 2128+ kez okundu.
 

"MECLİS ÜYELERİNİ İFŞA EDECEĞİZ"

"Meclis üyelerinin fotoğraflarını tek tek Bilbordlara astıracağız"

Belediyenin arazilerinin satılmasına karşı olduklarını bildiren Aksu belediyesi Meclis Üyesi Ramazan Özen, satışa onay verecek olan meclis üyelerini fotoğraflı olarak ifşa edeceklerini söyledi...   İYİ Partili Büyükşehir Meclis Üyesi ve aynı zamanda Aksu Belediyesi Meclis Üyesi Ramazan Özen, Aksu Haber Tv'nin Canlı yayınında zehir zemberek açıklamalar yaptı. Özen, "Aksu Belediyesi Meclisinde Aksu'nun topraklarının satılmasına evet oyu verecek olan Meclis üyelerinin fotoğraflarını tek tek Bilbordlara astıracağız" dedi. Haber: Aksutv  
"Meclis üyelerinin fotoğraflarını tek tek Bilbordlara astıracağız"
Belediyenin arazilerinin satılmasına karşı olduklarını bildiren Aksu belediyesi Meclis Üyesi Ramazan Özen, satışa onay verecek olan meclis üyelerini fotoğraflı olarak ifşa edeceklerini söyledi...
 
İYİ Partili Büyükşehir Meclis Üyesi ve aynı zamanda Aksu Belediyesi Meclis Üyesi Ramazan Özen, Aksu Haber Tv'nin Canlı yayınında zehir zemberek açıklamalar yaptı. Özen, "Aksu Belediyesi Meclisinde Aksu'nun topraklarının satılmasına evet oyu verecek olan Meclis üyelerinin fotoğraflarını tek tek Bilbordlara astıracağız" dedi.
Haber: Aksutv
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.