Büyüksehir
asb

KEMER FK’DA HAZIRLIKLAR SÜRÜYOR!

SPOR 14.12.2023 - 22:18, Güncelleme: 14.12.2023 - 22:18 936+ kez okundu.
 

KEMER FK’DA HAZIRLIKLAR SÜRÜYOR!

Maçların ertelenmesinin ardından ligin 15. Haftasında 1923 Kaş Spor ile deplasmanda karşılaşacak Kemer FK Spor hazırlıklarını sürdürdü.

Mavi Beyaz takımın antrenmanına sakatlığı devam eden, Olcay Meydan ile Sevcan Bıyıklı katılmadı. Antrenmanda ısınma hareketleri yarı sahada 3 takım halinde mini turnuva düzelendi. Turnuvada en çok galibiyet alan Mavi Şimşekler takımı, Semih Güneş, Özkan Ata, Arda Karataş, Sercan Çeliker, Olkan Tural, Osman Eryılmaz, Mert Zorlu ve Emre Özkara 7’lisi birinci olurken birinci olan takıma Teknik Menajer Cumali Balık sürpriz bir ödül vereceğini söyledi. Kemer FK, önümüzdeki günlerde oynanması beklenen 1923 Kaş Spor maçının hazırlıklarını yarın yapacağı antrenmanla devam edecek.   Habeer: Reşat Aydoğdu
Maçların ertelenmesinin ardından ligin 15. Haftasında 1923 Kaş Spor ile deplasmanda karşılaşacak Kemer FK Spor hazırlıklarını sürdürdü.
Mavi Beyaz takımın antrenmanına sakatlığı devam eden, Olcay Meydan ile Sevcan Bıyıklı katılmadı. Antrenmanda ısınma hareketleri yarı sahada 3 takım halinde mini turnuva düzelendi.
Turnuvada en çok galibiyet alan Mavi Şimşekler takımı, Semih Güneş, Özkan Ata, Arda Karataş, Sercan Çeliker, Olkan Tural, Osman Eryılmaz, Mert Zorlu ve Emre Özkara 7’lisi birinci olurken birinci olan takıma Teknik Menajer Cumali Balık sürpriz bir ödül vereceğini söyledi.
Kemer FK, önümüzdeki günlerde oynanması beklenen 1923 Kaş Spor maçının hazırlıklarını yarın yapacağı antrenmanla devam edecek.
 
Habeer: Reşat Aydoğdu
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.