Büyüksehir
asb

Kemer Belediye Spor Kendi Evinde Galip 2-1

SPOR 25.11.2023 - 19:48, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 1479+ kez okundu.
 

Kemer Belediye Spor Kendi Evinde Galip 2-1

Antalya Süper Amatör kümede mücadele eden Kemer Belediye Spor kendi evinde Muratpaşa Belediye Sporu ağırladı.

Maçın 35. Dakikasında 2. Sarı karttan kırmızı kart gören Alican takımını 10 kişi bırakarak oyundan ihraç edilirken Kemer Belediye Spor genç yetenekleri ile maçı 2-1 kazanarak 16 olan puanını 19 çıkararak puan cetvelinde 2. Sıraya yükseldi. Kemer İlçe Stadı (Kazım Gül Spor Tesisleri) de bu gün saat 14. 30 da başlayan karşılaşmayı Batuhan Kolak, Enes Göbüt ve Osman Arslan hakem üçlüsü yönetirken, maçın gözlemcisi Hakan Özgün, saha komiseri ise Mehmet Kartal olarak görev yaptılar. Maçı Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu'da seyirciler arasında izledi. Maça iyi başlayan Kemer Belediye Spor 22. Dakikada sahanın yıldızı Nazmi ile penaltı kazandı. Topun başına Nazmi geldi, düzgün bir vuruşla uzak köşeye topu göndererek takımını 1-0 öne geçirdi. Maçın 35. Dakikasında Alican önce itirazdan ardında rakibine sert girince ikinci sarıdan kırmızı kartla oyundan ihraç edildi. Maçın ilk yarının uzatma dakikalarında 45+5 sol taraftan kazanılan bir köşe vuruşunda topu iyi takip eden genç yetenek Nazmi düzgün bir vuruşla topu filelere gönderdi. 2-0 ilk 45 dakika Kemer Belediye Sporun 2-0 üstünlüğü ile tamamlandı. Maçın 56. Dakikasında konuk ekip golü Rüstem ile buldu. Defansın ayağından seken topu iyi takip eden Rüstem düzgün ve sert vurdu top filelere gitti. 2-1 Bu dakikadan sonra her iki takım da atak üstün atak geliştirirken, net pozisyonlara Kemer Belediye Spor kalecisi Barış geçit vermezken, konuk ekip kalecisi Onur ise, Batuhan ve Oğuzhan’ın iki net pozisyonunu kurtardı. Maçın 90 dakikası Kemer Belediye Sporun 2-1 üstünlüğü ile tamamlandı. Haber: Reşat Aydoğdu
Antalya Süper Amatör kümede mücadele eden Kemer Belediye Spor kendi evinde Muratpaşa Belediye Sporu ağırladı.
Maçın 35. Dakikasında 2. Sarı karttan kırmızı kart gören Alican takımını 10 kişi bırakarak oyundan ihraç edilirken Kemer Belediye Spor genç yetenekleri ile maçı 2-1 kazanarak 16 olan puanını 19 çıkararak puan cetvelinde 2. Sıraya yükseldi.
Kemer İlçe Stadı (Kazım Gül Spor Tesisleri) de bu gün saat 14. 30 da başlayan karşılaşmayı Batuhan Kolak, Enes Göbüt ve Osman Arslan hakem üçlüsü yönetirken, maçın gözlemcisi Hakan Özgün, saha komiseri ise Mehmet Kartal olarak görev yaptılar. Maçı Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu'da seyirciler arasında izledi.
Maça iyi başlayan Kemer Belediye Spor 22. Dakikada sahanın yıldızı Nazmi ile penaltı kazandı. Topun başına Nazmi geldi, düzgün bir vuruşla uzak köşeye topu göndererek takımını 1-0 öne geçirdi.
Maçın 35. Dakikasında Alican önce itirazdan ardında rakibine sert girince ikinci sarıdan kırmızı kartla oyundan ihraç edildi.
Maçın ilk yarının uzatma dakikalarında 45+5 sol taraftan kazanılan bir köşe vuruşunda topu iyi takip eden genç yetenek Nazmi düzgün bir vuruşla topu filelere gönderdi. 2-0 ilk 45 dakika Kemer Belediye Sporun 2-0 üstünlüğü ile tamamlandı.
Maçın 56. Dakikasında konuk ekip golü Rüstem ile buldu. Defansın ayağından seken topu iyi takip eden Rüstem düzgün ve sert vurdu top filelere gitti. 2-1
Bu dakikadan sonra her iki takım da atak üstün atak geliştirirken, net pozisyonlara Kemer Belediye Spor kalecisi Barış geçit vermezken, konuk ekip kalecisi Onur ise, Batuhan ve Oğuzhan’ın iki net pozisyonunu kurtardı.
Maçın 90 dakikası Kemer Belediye Sporun 2-1 üstünlüğü ile tamamlandı.
Haber: Reşat Aydoğdu
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.