Büyüksehir
asb

Kemer FK Yine Sert Esti 5-1

SPOR 22.10.2023 - 19:50, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 1624+ kez okundu.
 

Kemer FK Yine Sert Esti 5-1

Antalya Batı Grubunda mücadele eden Kemer 2020 FK Spor bugün kendi sahasında ligin güçlü ve iddialı ekiplerinden Demre Belediye Sporu ağırladı.

Kemer 2020 FK Spor sahaya Filistin’de yaşanan savaş nedeniyle pankartla çıktı. “Çocukların hayatını Çalamazsınız” Gazze’de katlima var! Kemer İlçe Stadı (Kazım Gül tesislerinde) bu gün saat 15.00’de başlayan ve Antalya bölgesi hakemlerinden Sezer Muhammed Özer, Ömer Sait Arıbaş ve İsa Çelik hakem üçlüsünün yönettiği maçı Kemer FK 5-1 kazanarak 6 maçta 6 galibiyet alarak puanını 18 yükseltti ve kalitesini bir kez daha oynadığı güzel futbolla süsleyerek türbinlerden büyük alkış aldı. Maçın 18. dakikasında takımın ve sahanın iyelerinden Olcay yaklaşık 25 metreden topa öyle sert vurdu top kalecinin solundan filelere gitti. 1-0 Dakika 36. Bu sefer sahneye defans oyuncusu Semih çıktı. Sağ taraftan kazanılan bir serbest vuruşta ceza sahası içinde kafaya iyi yükselen Semih topu filelere gönderdi. İlk 45 dakika Kemer FK sporun 2-0 üstünlüğü ile tamamlandı. İkinci 45 dakikaya da hızlı başlayan ayağa iyi pas yapan Kemer FK 58. Dakikada genç yetenek Akif’in kafa golüyle 3-0 oldu. Dakika 63. bu kez sahanın çalışkan isimlerinden sağ kanatın dinamosu Özkan ceza sahası içinde topla buluştu düzgün bir vuruşla topu filelere gönderdi 4-0 Dakika 71 Olcay ceza sahasının dışından yerden sert şutu kalecinin bakışları arısında filelere gitti kendisinin ikinci takımın 5. Golüne imzasını attı. Dakika 77 Kemer FK ceza sahası içinde hata yapan kaleci Yusuf Tosun yanlış çıkış yapınca topu iyi takip eden Demre Belediye Sporlu Ahmet topu filelere gönderdi 5-1 Maçın 87. Dakikasında oyun iyice sertleşince sahada gerginlik yaşandı. Kemer FK spordan Evren kırmızı kartla oyundan ihraç edilirken 8 sarı kartın çaktığı maçta Kemer FK Spor maçı 5-1 kazanarak liderlik koltuğunu iyice sağlamlaştırdı. Maçtan sonra bir açıklama yapan kulübün Teknik Menajeri Cumali Balık. Bu gün benim doğum günümdü. Bu galibiyeti bana armağan ettiler. İyi mücadele ettik , iyi mücadele edince de galibiyet geldi. Tüm arkadaşlarımı bu galibiyetten dolayı kutluyorum. Dedi. Takımın başarılı Teknik direktörü Melih Bildiş yaptığı açıklamada bugün sezonun en iyi oyununu oynadık . Özellikle top bizdeyken geçişleri iyi yaptık. Fazla top tutmadık hızlı oynadık hızlı düşündük bu oyunumuzu daha da yukarı çekeceğiz . Top rakipteyken çok koştuk iyi mücadele ettik. Oyuna sonradan giren tüm oyuncular etkili oldu. İşlerini yaptıklar Ayaklarınıza sağlık Ayrı parantez açmak istiyorum teknik ekibe Sezgin ve Tayfun hocamı tebrik ediyorum. Muhteşemdiler. Dedi
Antalya Batı Grubunda mücadele eden Kemer 2020 FK Spor bugün kendi sahasında ligin güçlü ve iddialı ekiplerinden Demre Belediye Sporu ağırladı.
Kemer 2020 FK Spor sahaya Filistin’de yaşanan savaş nedeniyle pankartla çıktı. “Çocukların hayatını Çalamazsınız” Gazze’de katlima var!
Kemer İlçe Stadı (Kazım Gül tesislerinde) bu gün saat 15.00’de başlayan ve Antalya bölgesi hakemlerinden Sezer Muhammed Özer, Ömer Sait Arıbaş ve İsa Çelik hakem üçlüsünün yönettiği maçı Kemer FK 5-1 kazanarak 6 maçta 6 galibiyet alarak puanını 18 yükseltti ve kalitesini bir kez daha oynadığı güzel futbolla süsleyerek türbinlerden büyük alkış aldı.
Maçın 18. dakikasında takımın ve sahanın iyelerinden Olcay yaklaşık 25 metreden topa öyle sert vurdu top kalecinin solundan filelere gitti. 1-0
Dakika 36. Bu sefer sahneye defans oyuncusu Semih çıktı. Sağ taraftan kazanılan bir serbest vuruşta ceza sahası içinde kafaya iyi yükselen Semih topu filelere gönderdi. İlk 45 dakika Kemer FK sporun 2-0 üstünlüğü ile tamamlandı.
İkinci 45 dakikaya da hızlı başlayan ayağa iyi pas yapan Kemer FK 58. Dakikada genç yetenek Akif’in kafa golüyle 3-0 oldu.
Dakika 63. bu kez sahanın çalışkan isimlerinden sağ kanatın dinamosu Özkan ceza sahası içinde topla buluştu düzgün bir vuruşla topu filelere gönderdi 4-0
Dakika 71 Olcay ceza sahasının dışından yerden sert şutu kalecinin bakışları arısında filelere gitti kendisinin ikinci takımın 5. Golüne imzasını attı.
Dakika 77 Kemer FK ceza sahası içinde hata yapan kaleci Yusuf Tosun yanlış çıkış yapınca topu iyi takip eden Demre Belediye Sporlu Ahmet topu filelere gönderdi 5-1
Maçın 87. Dakikasında oyun iyice sertleşince sahada gerginlik yaşandı. Kemer FK spordan Evren kırmızı kartla oyundan ihraç edilirken 8 sarı kartın çaktığı maçta Kemer FK Spor maçı 5-1 kazanarak liderlik koltuğunu iyice sağlamlaştırdı.
Maçtan sonra bir açıklama yapan kulübün Teknik Menajeri Cumali Balık. Bu gün benim doğum günümdü. Bu galibiyeti bana armağan ettiler. İyi mücadele ettik , iyi mücadele edince de galibiyet geldi. Tüm arkadaşlarımı bu galibiyetten dolayı kutluyorum. Dedi. Takımın başarılı Teknik direktörü Melih Bildiş yaptığı açıklamada bugün sezonun en iyi oyununu oynadık . Özellikle top bizdeyken geçişleri iyi yaptık. Fazla top tutmadık hızlı oynadık hızlı düşündük bu oyunumuzu daha da yukarı çekeceğiz . Top rakipteyken çok koştuk iyi mücadele ettik. Oyuna sonradan giren tüm oyuncular etkili oldu.
İşlerini yaptıklar
Ayaklarınıza sağlık
Ayrı parantez açmak istiyorum teknik ekibe Sezgin ve Tayfun hocamı tebrik ediyorum. Muhteşemdiler. Dedi
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.