Büyüksehir
asb

HÜSEYİN ERGEN: AKP HÜKÜMETİ MANAVGAT’I UNUTTU

SİYASET 15.11.2022 - 21:01, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 1829+ kez okundu.
 

HÜSEYİN ERGEN: AKP HÜKÜMETİ MANAVGAT’I UNUTTU

İyi Parti Manavgat İlçe Başkanı Hüseyin Ergen, geçtiğimiz günlerde AKP İl Başkanı İbrahim Ethem Taş’ın ‘sağlık yatırımları’ açıklamasında Manavgat Devlet Hastanesi’nin olmamasına tepki gösterdi. Başkan Ergen, “Müjdelenen sağlık yatırımlarının içerisinde Manavgat Devlet Hastanesi’nin adı geçmiyor. Yaklaşık 10 yıldır seçim malzemesi haline getirilen hastanenin esamesi bile okunmuyor” dedi.

İyi Parti Manavgat İlçe Başkanı Hüseyin Ergen, Manavgat’ın en büyük sorunlarından biri haline gelen ve her dönem AKP’nin seçim propagandası haline gelen Devlet Hastanesi’nin sağlık yatırımları içerisine alınmamasına tepki gösterdi. Başkan Ergen, yaptığı basın açıklamasında şu görüşlere yer verdi: Değerli Hemşehrilerim; Manavgat ilçemizin en büyük sorunlarından biri, bir türlü yapılamayan, her dönüm AKP hükümeti tarafından siyasi reklam aracı olarak kullanılan Manavgat Devlet Hastanesi. AKP Manavgat İlçe Başkanı, Nisan ayında eline aldığı 3D çizimler ile şov yapmış, fakat hastanenin ne zaman yapılacağı hakkında herhangi net bir açıklama yapamamıştı. Hatta açıklamasında ağzını doldura doldura “5 yıldızlı turizm tesislerine eş değer projesi tamamlanmak üzere olan yeni hastanemizde herşey son sistem teknoloji ile donatılacaktır” diyerek bizler de dahil olmak üzere bütün Manavgatlı hemşehrilerimizi heyecanlandırmıştı. Peki Nisan ayından bugüne kadar neler oldu? Şimdi onları sizlerle paylaşmak istiyorum. Sağlık Bakanlığı tarafından D-400 Karayolu'nun kenarında ulaşım sorunu olmayan 5 yıldızlı hastane yapılacağı müjdesini veren AKP Manavgat İlçe Başkanından bugüne kadar herhangi yeni bir açıklama gelmedi. Manavgat Devlet Hastanesi yine eski yerinde, yine sancılar devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde AKP Antalya İl Başkanı İbrahim Ethem Taş’ın gazetelere manşet olan ‘Sağlık yatırımları devam ediyor’ başlıklı haberlerini okudum. Hatta gözümden kaçmış olabilir diye tekrar tekrar okudum. Müjdelenen sağlık yatırımlarının içerisinde Manavgat Devlet Hastanesi’nin adı geçmiyor. Yaklaşık 10 yıldır seçim malzemesi haline getirilen hastanenin esamesi bile okunmuyor. Şimdi bakalım AKP’nin Antalya İl Başkanı ne gibi müjdeler vermiş: Konyaaltı ilçesine 150 yataklı Devlet Hastanesi ile 50 ünitelik Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi, Serik ilçesine Aile Sağlığı Merkezi, Sağlıklı Hayat Merkezi, 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu ve İlçe Sağlık Müdürlüğü. Üstelik AKP İl Başkanı Taş, Antalya’nın sağlık merkezine dönüştüğünü söylemiş. Peki buradan soruyorum. Manavgat Antalya’nın ilçesi değil mi? 10 yıldır neden Manavgatlı hemşehrilerimiz sağlık hizmetlerinden mahrum bırakılıyor. Manavgat’ın, Serik ve Konyaaltı kadar değeri yok mu? Manavgatlı hemşehrilerimiz neden özel hastanelere mahkum ediliyor? Belli dönemlerde ellerine aldıkları 3D çizimleriyle basın toplantısı düzenleyen AKP Manavgat İlçe Başkanı, Manavgat dışındaki ilçelere sağlık yatırımları yapılırken sessizliğini ne zaman bozacak? AKP’nin il ve ilçe başkanları Manavgat Devlet Hastanesi’nı kendi aralarında pas malzemesi haline getirmesinler. Bütün ilçelere sağlık yatırımları yapılırken, AKP Manavgat İlçe Başkanı oturduğu koltukta hiç mi rahatsız olmuyor? İyi Parti Manavgat İlçe Başkanlığı olarak, bu konuyu düzenli olarak gündeme getirmeye devam edeceğiz. Bizler, sizlerin vatandaşlarımıza verdiğiniz boş vaatleri dinlerken biz rahatsız oluyoruz, siz sözlerinizi yerine getirmezken rahatsız olmuyor musunuz?  
İyi Parti Manavgat İlçe Başkanı Hüseyin Ergen, geçtiğimiz günlerde AKP İl Başkanı İbrahim Ethem Taş’ın ‘sağlık yatırımları’ açıklamasında Manavgat Devlet Hastanesi’nin olmamasına tepki gösterdi. Başkan Ergen, “Müjdelenen sağlık yatırımlarının içerisinde Manavgat Devlet Hastanesi’nin adı geçmiyor. Yaklaşık 10 yıldır seçim malzemesi haline getirilen hastanenin esamesi bile okunmuyor” dedi.

İyi Parti Manavgat İlçe Başkanı Hüseyin Ergen, Manavgat’ın en büyük sorunlarından biri haline gelen ve her dönem AKP’nin seçim propagandası haline gelen Devlet Hastanesi’nin sağlık yatırımları içerisine alınmamasına tepki gösterdi. Başkan Ergen, yaptığı basın açıklamasında şu görüşlere yer verdi:

Değerli Hemşehrilerim;

Manavgat ilçemizin en büyük sorunlarından biri, bir türlü yapılamayan, her dönüm AKP hükümeti tarafından siyasi reklam aracı olarak kullanılan Manavgat Devlet Hastanesi. AKP Manavgat İlçe Başkanı, Nisan ayında eline aldığı 3D çizimler ile şov yapmış, fakat hastanenin ne zaman yapılacağı hakkında herhangi net bir açıklama yapamamıştı. Hatta açıklamasında ağzını doldura doldura “5 yıldızlı turizm tesislerine eş değer projesi tamamlanmak üzere olan yeni hastanemizde herşey son sistem teknoloji ile donatılacaktır” diyerek bizler de dahil olmak üzere bütün Manavgatlı hemşehrilerimizi heyecanlandırmıştı. Peki Nisan ayından bugüne kadar neler oldu? Şimdi onları sizlerle paylaşmak istiyorum.

Sağlık Bakanlığı tarafından D-400 Karayolu'nun kenarında ulaşım sorunu olmayan 5 yıldızlı hastane yapılacağı müjdesini veren AKP Manavgat İlçe Başkanından bugüne kadar herhangi yeni bir açıklama gelmedi. Manavgat Devlet Hastanesi yine eski yerinde, yine sancılar devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde AKP Antalya İl Başkanı İbrahim Ethem Taş’ın gazetelere manşet olan ‘Sağlık yatırımları devam ediyor’ başlıklı haberlerini okudum. Hatta gözümden kaçmış olabilir diye tekrar tekrar okudum. Müjdelenen sağlık yatırımlarının içerisinde Manavgat Devlet Hastanesi’nin adı geçmiyor. Yaklaşık 10 yıldır seçim malzemesi haline getirilen hastanenin esamesi bile okunmuyor. Şimdi bakalım AKP’nin Antalya İl Başkanı ne gibi müjdeler vermiş:

Konyaaltı ilçesine 150 yataklı Devlet Hastanesi ile 50 ünitelik Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi,

Serik ilçesine Aile Sağlığı Merkezi,

Sağlıklı Hayat Merkezi,

112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu ve İlçe Sağlık Müdürlüğü.

Üstelik AKP İl Başkanı Taş, Antalya’nın sağlık merkezine dönüştüğünü söylemiş. Peki buradan soruyorum. Manavgat Antalya’nın ilçesi değil mi? 10 yıldır neden Manavgatlı hemşehrilerimiz sağlık hizmetlerinden mahrum bırakılıyor. Manavgat’ın, Serik ve Konyaaltı kadar değeri yok mu? Manavgatlı hemşehrilerimiz neden özel hastanelere mahkum ediliyor?

Belli dönemlerde ellerine aldıkları 3D çizimleriyle basın toplantısı düzenleyen AKP Manavgat İlçe Başkanı, Manavgat dışındaki ilçelere sağlık yatırımları yapılırken sessizliğini ne zaman bozacak?

AKP’nin il ve ilçe başkanları Manavgat Devlet Hastanesi’nı kendi aralarında pas malzemesi haline getirmesinler. Bütün ilçelere sağlık yatırımları yapılırken, AKP Manavgat İlçe Başkanı oturduğu koltukta hiç mi rahatsız olmuyor? İyi Parti Manavgat İlçe Başkanlığı olarak, bu konuyu düzenli olarak gündeme getirmeye devam edeceğiz. Bizler, sizlerin vatandaşlarımıza verdiğiniz boş vaatleri dinlerken biz rahatsız oluyoruz, siz sözlerinizi yerine getirmezken rahatsız olmuyor musunuz?

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.