GÜNDOĞMUŞ KARAİSA'DA SU SEVİNCİ

YAŞAM 29.05.2020 - 16:56, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 2111+ kez okundu.
 

GÜNDOĞMUŞ KARAİSA'DA SU SEVİNCİ

Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü ekipleri, Gündoğmuş’un Karaisa Mahallesi Baç Mevkiini suya kavuşturdu. Daha önce içme suyu şebekesi bulunmayan bölge sakinleri suya kavuşmanın sevincini yaşıyor.

Antalya Büyükşehir Belediyesi Su ve Atıksu İdaresi Genel Müdürlüğü ASAT Gündoğmuş Karaisa Mahallesi Baç Mevkii’nde vatandaşların içme suyu sıkıntısını giderdi. Vatandaşların Ramazan Bayramı’nda evlerinde musluklarından su akacağını müjdeleyen ASAT Genel Müdürlüğü aralıksız sürdürülen yoğun bir çalışma temposu sonucunda bölgeye şebeke hattını ulaştırdı. 2500 metre uzunluğundaki içme suyu hattından bayramda musluklardan su aktı. EKİPLER YOĞUN MESAİ YAPTI Gündoğmuş ASAT Şube Müdürlüğü yetkilileri yoğun bir çalışma temposu ile bölge sakinlerini içme suyuna kavuşturduklarını belirterek, “Ramazan boyunca süren çalışma süresince zaman zaman ekibimiz evlerine gitmeden iftar ve sahuru sahada yaptı. Bayramdan önce söz verdiğimiz gibi vatandaşlarımızı suyla buluşturduğumuz için gururluyuz. Bütün yorgunluğumuzu unuttuk” dedi.
Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü ekipleri, Gündoğmuş’un Karaisa Mahallesi Baç Mevkiini suya kavuşturdu. Daha önce içme suyu şebekesi bulunmayan bölge sakinleri suya kavuşmanın sevincini yaşıyor.

Antalya Büyükşehir Belediyesi Su ve Atıksu İdaresi Genel Müdürlüğü ASAT Gündoğmuş Karaisa Mahallesi Baç Mevkii’nde vatandaşların içme suyu sıkıntısını giderdi. Vatandaşların Ramazan Bayramı’nda evlerinde musluklarından su akacağını müjdeleyen ASAT Genel Müdürlüğü aralıksız sürdürülen yoğun bir çalışma temposu sonucunda bölgeye şebeke hattını ulaştırdı. 2500 metre uzunluğundaki içme suyu hattından bayramda musluklardan su aktı.

EKİPLER YOĞUN MESAİ YAPTI

Gündoğmuş ASAT Şube Müdürlüğü yetkilileri yoğun bir çalışma temposu ile bölge sakinlerini içme suyuna kavuşturduklarını belirterek, “Ramazan boyunca süren çalışma süresince zaman zaman ekibimiz evlerine gitmeden iftar ve sahuru sahada yaptı. Bayramdan önce söz verdiğimiz gibi vatandaşlarımızı suyla buluşturduğumuz için gururluyuz. Bütün yorgunluğumuzu unuttuk” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.