GEÇMİŞ OLSUN BAŞKAN

SAĞLIK 02.10.2020 - 23:38, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 1950+ kez okundu.
 

GEÇMİŞ OLSUN BAŞKAN

CHP Antalya eski İl başkanı Ahmet Kumbul sosyal medya hesabından yapmış olduğu paylaşımda, "Covit-19 testim pozitif çıkmıştı, test sonucumu kimseyi üzmemek için paylaşmadım, tedavi sürecini evde, ayakta geçirdim." açıklamasında bulundu.

CHP Eski il başkanı Ahmet Kumbul yaptığı paylaşımda Covit 19 testinin pozitif çıktığını fakat kimseye duyurmadan tedavi sürecini tamamladığını ifade etti. Başkan Ahmet Kumbul yaptığı açıklamada, "Değerli eş, dost, akraba ve arkadaşlarım 19.09.2020 Tarihinde yaptırmış olduğum Covit-19 testim pozitif çıkmıştı, test sonucumu kimseyi üzmemek için paylaşmadım, tedavi sürecini evde, ayakta geçirdim. Karantina sürecimin tamamlanmasıyla sokağa test yaptırmadan çıkmak kimseyi riske atmak istemedim ve 30.09.2020 Tarihinde yaptırdığım test sonuçları bugün belli oldu ve negatif çıktı. Sağlık durumum gayet iyi, 15 gündür beni sahada göremeyip merak eden, herkese selam ve saygılar. Bana bir şey olmaz demeyin çember daraldı, bir yakınınızdan bu hastalığı kapmanız an meselesi, maskenizi takın, sosyal mesafeye dikkat edin, kimseye sarılıp öpmeyin!" ifadesini kullandı. 
CHP Antalya eski İl başkanı Ahmet Kumbul sosyal medya hesabından yapmış olduğu paylaşımda, "Covit-19 testim pozitif çıkmıştı, test sonucumu kimseyi üzmemek için paylaşmadım, tedavi sürecini evde, ayakta geçirdim." açıklamasında bulundu.

CHP Eski il başkanı Ahmet Kumbul yaptığı paylaşımda Covit 19 testinin pozitif çıktığını fakat kimseye duyurmadan tedavi sürecini tamamladığını ifade etti.

Başkan Ahmet Kumbul yaptığı açıklamada, "Değerli eş, dost, akraba ve arkadaşlarım 19.09.2020 Tarihinde yaptırmış olduğum Covit-19 testim pozitif çıkmıştı, test sonucumu kimseyi üzmemek için paylaşmadım, tedavi sürecini evde, ayakta geçirdim. Karantina sürecimin tamamlanmasıyla sokağa test yaptırmadan çıkmak kimseyi riske atmak istemedim ve 30.09.2020 Tarihinde yaptırdığım test sonuçları bugün belli oldu ve negatif çıktı. Sağlık durumum gayet iyi, 15 gündür beni sahada göremeyip merak eden, herkese selam ve saygılar. Bana bir şey olmaz demeyin çember daraldı, bir yakınınızdan bu hastalığı kapmanız an meselesi, maskenizi takın, sosyal mesafeye dikkat edin, kimseye sarılıp öpmeyin!" ifadesini kullandı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.