Fenerbahçe- Alanyaspor maçı nefes kesti

SPOR 07.01.2021 - 22:43, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 1683+ kez okundu.
 

Fenerbahçe- Alanyaspor maçı nefes kesti

Fenerbahçe, Süper Lig’in 17’nci haftasının en önemli mücadelesinde Alanyaspor ile karşı karşıya geldi. Ligin zirvesini ilgilendiren mücadeleyi Fenerbahçe, Sinan Gümüş ve Pelkas'ın golleri ile 2-1 kazanmayı bildi. Alanyaspor'un tek golü penaltıdan Babacar ile gelirken, sarı lacivertliler puanını 32'ye yükselterek 2. sıraya yerleşti. Alanyaspor ise 30 puan ile 4. sırada kaldı.

Süper Lig’e bu sezon kesin şampiyonluk parolası ile başlayan ve ligin ilk haftaları önemli bir seri yakalayan Fenerbahçe, art arda aldığı mağlubiyetler nedeniyle zirveden uzaklaşmıştı. Yine Alanyaspor’da lige iyi başlayan ancak daha sonra düşüş yaşayan takımlardan biri oldu. Süper Lig’in 17.  Haftasında Kadıköy Şükrü Saraçoğlu, bu iki takımın zorlu mücadelesine ev sahipliği yaptı. Fenerbahçe, merak edilen mücadeleyi Sinan Gümüş'ün jeneriklik golü ve Pelkas'ın golü ile 2-1 kazanmayı bildi. Alanyaspor'un tek sayısı penaltıdan Babacar ile geldi.  Maç öncesinde 29 puanı bulunan Fenerbahçe, bu sonuça puanını 32'ye yükselterek, 34 puanla lider durumda olan Beşiktaş'ın hemen arkasında yer aldı. Maç öncesinde yukarı çıkma hesapları yapan Alanyaspor ise 30 puanla 4. sırada kaldı.  Stat: Ülker Hakemler: Halil Umut Meler, Mustafa Emre Eyisoy, İlker Takpak Fenerbahçe: Altay, Nazım, Tisserand, Sadık, Caner, Ozan, Gustavo, Sinan (Mert Hakan dk. 61), Valencia (Ferdi dk. 75), Pelkas (Serdar dk. 87 ?), Mame Thiam (Samatta dk. 74) Yedekler: Harun, Lemos, Cisse, Ömer Faruk, Uğur Kaan, Eyüp Teknik Direktör: Erol Bulut Alanyaspor: Marafona, Juanfran (Tayfur Bingöl dk. 71), Caulker, Tzavellas, Moubandje, Siopis (Salih Uçan dk. 60), Berkan (Mustafa Pektemek dk. 81 ?), Efecan, Davidson (Babacar dk. 71), Bakasetas, Adam Bareiro Yedekler: Ahmet Çağrı Güney, Ahmet Gülay, Fatih Aksoy, Hasan Ayaroğlu, Efkan Bekiroğlu, Umut Güneş Teknik Direktör: Çağdaş Atan Goller: Sinan Gümüş (dk. 12), Pelkas (dk. 70) (Fenerbahçe), Babacar (dk. 80 pen.) (A.Alanyaspor) Sarı kartlar: Mame Thiam, Tisserand, Sinan Gümüş, Harun Tekin (Yedek kulübesinde), Erol Bulut (Teknik direktör) (Fenerbahçe), Davidson, Tzavellas, Berkan İsmail, Çağdaş Atan (Teknik direktör) (Aytemiz Alanyaspor) 
Fenerbahçe, Süper Lig’in 17’nci haftasının en önemli mücadelesinde Alanyaspor ile karşı karşıya geldi. Ligin zirvesini ilgilendiren mücadeleyi Fenerbahçe, Sinan Gümüş ve Pelkas'ın golleri ile 2-1 kazanmayı bildi. Alanyaspor'un tek golü penaltıdan Babacar ile gelirken, sarı lacivertliler puanını 32'ye yükselterek 2. sıraya yerleşti. Alanyaspor ise 30 puan ile 4. sırada kaldı.

Süper Lig’e bu sezon kesin şampiyonluk parolası ile başlayan ve ligin ilk haftaları önemli bir seri yakalayan Fenerbahçe, art arda aldığı mağlubiyetler nedeniyle zirveden uzaklaşmıştı. Yine Alanyaspor’da lige iyi başlayan ancak daha sonra düşüş yaşayan takımlardan biri oldu.

Süper Lig’in 17.  Haftasında Kadıköy Şükrü Saraçoğlu, bu iki takımın zorlu mücadelesine ev sahipliği yaptı. Fenerbahçe, merak edilen mücadeleyi Sinan Gümüş'ün jeneriklik golü ve Pelkas'ın golü ile 2-1 kazanmayı bildi. Alanyaspor'un tek sayısı penaltıdan Babacar ile geldi. 

Maç öncesinde 29 puanı bulunan Fenerbahçe, bu sonuça puanını 32'ye yükselterek, 34 puanla lider durumda olan Beşiktaş'ın hemen arkasında yer aldı. Maç öncesinde yukarı çıkma hesapları yapan Alanyaspor ise 30 puanla 4. sırada kaldı. 

Stat: Ülker

Hakemler: Halil Umut Meler, Mustafa Emre Eyisoy, İlker Takpak

Fenerbahçe: Altay, Nazım, Tisserand, Sadık, Caner, Ozan, Gustavo, Sinan (Mert


Hakan dk. 61), Valencia (Ferdi dk. 75), Pelkas (Serdar dk. 87 ?), Mame Thiam (Samatta dk. 74)

Yedekler: Harun, Lemos, Cisse, Ömer Faruk, Uğur Kaan, Eyüp

Teknik Direktör: Erol Bulut

Alanyaspor: Marafona, Juanfran (Tayfur Bingöl dk. 71), Caulker, Tzavellas, Moubandje, Siopis (Salih Uçan dk. 60), Berkan (Mustafa Pektemek dk. 81 ?), Efecan, Davidson (Babacar dk. 71), Bakasetas, Adam Bareiro

Yedekler: Ahmet Çağrı Güney, Ahmet Gülay, Fatih Aksoy, Hasan Ayaroğlu, Efkan Bekiroğlu, Umut Güneş

Teknik Direktör: Çağdaş Atan

Goller: Sinan Gümüş (dk. 12), Pelkas (dk. 70) (Fenerbahçe), Babacar (dk. 80 pen.) (A.Alanyaspor)

Sarı kartlar: Mame Thiam, Tisserand, Sinan Gümüş, Harun Tekin (Yedek kulübesinde), Erol Bulut (Teknik direktör) (Fenerbahçe), Davidson, Tzavellas, Berkan İsmail, Çağdaş Atan (Teknik direktör) (Aytemiz Alanyaspor) 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.