BÜYÜKŞEHİR MANAVGAT'I GÜZELLEŞTİRİYOR

YAŞAM 06.09.2020 - 21:46, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 2767+ kez okundu.
 

BÜYÜKŞEHİR MANAVGAT'I GÜZELLEŞTİRİYOR

Antalya Büyükşehir Belediyesi park ve peyzaj çalışmaları ile Manavgat’ı güzelleştirmeye devam ediyor.

Büyükşehir Belediyesi Manavgat’ta sorumluluk alanı içinde bulunan yeşil alanlarda peyzaj çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Ekipler Manavgat’ın güzelliğine güzellik katmak için bitki ekimi, peyzaj bakımı, çim biçme gibi işlemleri aksatmıyor. Park ve Bahçeler Şube Müdürlüğü Manavgat Hizmet Birimi son olarak Türkbeleni Kent Parkı, Yörük Müzesi ve Çolaklı sahil bölgesindeki 4 kilometrelik yeşil alanların bakımlarını yaptı. Çalışmalar kapsamında bitki bakımı, ağaç budaması, çim biçme oturma bankı ve saksı boyama işlemleri gerçekleştirildi.
Antalya Büyükşehir Belediyesi park ve peyzaj çalışmaları ile Manavgat’ı güzelleştirmeye devam ediyor.

Büyükşehir Belediyesi Manavgat’ta sorumluluk alanı içinde bulunan yeşil alanlarda peyzaj çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Ekipler Manavgat’ın güzelliğine güzellik katmak için bitki ekimi, peyzaj bakımı, çim biçme gibi işlemleri aksatmıyor.

Park ve Bahçeler Şube Müdürlüğü Manavgat Hizmet Birimi son olarak Türkbeleni Kent Parkı, Yörük Müzesi ve Çolaklı sahil bölgesindeki 4 kilometrelik yeşil alanların bakımlarını yaptı. Çalışmalar kapsamında bitki bakımı, ağaç budaması, çim biçme oturma bankı ve saksı boyama işlemleri gerçekleştirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.