BÜYÜKŞEHİR 19 İLÇEDE DURMAK BİLMİYOR

YAŞAM 02.09.2020 - 22:36, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 2054+ kez okundu.
 

BÜYÜKŞEHİR 19 İLÇEDE DURMAK BİLMİYOR

Antalya Büyükşehir Belediyesi Gazipaşa'dan Kaş'a kadar geniş bir coğrafyada vatandaşları sağlam, güvenli ve modern yollarla buluşturuyor. 19 ilçede yaz kış çalışmalarına devam eden Büyükşehir Belediyesi, kırsalda 61 milyon 803 bin TL’lik yol yapım, bakım ve onarım çalışması gerçekleştirdi.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in talimatıyla ilçelerde özellikle kırsalda yaşayan vatandaşlar için büyük öneme sahip yollarda bakım-onarım çalışmaları aralıksız sürüyor. Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı’na bağlı ekipler yeni yollar açarken, yol güvenliğini artırmak için asfalt çalışmalarına da titizlikle devam ediyor. KIRSAL YOLLARINA 61 MİLYON TL Daha önce hiç asfaltla tanışmamış birçok mahallenin yolunu asfaltla buluşturan Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin çalışmaları vatandaşın yüzünü güldürüyor. Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Başkan Muhittin Böcek’in göreve başladığı 8 Nisan 2019 tarihinden bu yana 19 ilçede kırsal mahalle yollarına 61 milyon 803 bin TL’lik yatırım yaptı. Kırsal alan ekipleri toplam 252 kilometre sathi kaplama asfalt, 12 kilometre sıcak asfalt, 522 kilometrelik de stabilize yol çalışması gerçekleştirdi. EKİPLER YAZ KIŞ ÇALIŞIYOR Torosların zirvesinden yaylalara, grup ve mahalle yollarına kadar yaz kış demeden çalışma yapan ekipler, 26 kilometre yeni yol açarken, 120 kilometre yol bakım çalışması yürüttü. Ekipler asfalt yama tamiratı için de 6 bin 250 ton asfalt kullandı. 3 bin 216 km’lik yolda greyderli bakım 223 km heyelan çalışması, 2 bin 458 km de karla mücadele çalışması gerçekleştirildi.
Antalya Büyükşehir Belediyesi Gazipaşa'dan Kaş'a kadar geniş bir coğrafyada vatandaşları sağlam, güvenli ve modern yollarla buluşturuyor. 19 ilçede yaz kış çalışmalarına devam eden Büyükşehir Belediyesi, kırsalda 61 milyon 803 bin TL’lik yol yapım, bakım ve onarım çalışması gerçekleştirdi.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in talimatıyla ilçelerde özellikle kırsalda yaşayan vatandaşlar için büyük öneme sahip yollarda bakım-onarım çalışmaları aralıksız sürüyor. Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı’na bağlı ekipler yeni yollar açarken, yol güvenliğini artırmak için asfalt çalışmalarına da titizlikle devam ediyor.

KIRSAL YOLLARINA 61 MİLYON TL

Daha önce hiç asfaltla tanışmamış birçok mahallenin yolunu asfaltla buluşturan Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin çalışmaları vatandaşın yüzünü güldürüyor. Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Başkan Muhittin Böcek’in göreve başladığı 8 Nisan 2019 tarihinden bu yana 19 ilçede kırsal mahalle yollarına 61 milyon 803 bin TL’lik yatırım yaptı. Kırsal alan ekipleri toplam 252 kilometre sathi kaplama asfalt, 12 kilometre sıcak asfalt, 522 kilometrelik de stabilize yol çalışması gerçekleştirdi.

EKİPLER YAZ KIŞ ÇALIŞIYOR

Torosların zirvesinden yaylalara, grup ve mahalle yollarına kadar yaz kış demeden çalışma yapan ekipler, 26 kilometre yeni yol açarken, 120 kilometre yol bakım çalışması yürüttü. Ekipler asfalt yama tamiratı için de 6 bin 250 ton asfalt kullandı. 3 bin 216 km’lik yolda greyderli bakım 223 km heyelan çalışması, 2 bin 458 km de karla mücadele çalışması gerçekleştirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.