Bazı evleri Lağım Suyu Bastı!

YAŞAM 05.01.2021 - 12:35, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 2030+ kez okundu.
 

Bazı evleri Lağım Suyu Bastı!

Antalya’nın Kemer ilçesinde, yağmur sularının sürüklediği çöplerle rögarların tıkanması ve ASAT arıtmasının yetersiz olduğu sonucu bazı cadde ve sokaklar göle dönerken, alçak kesimlerdeki evleri lağım suyu bastı.

Şiddetli Yağmur sonucu Kemer’de bazı evleri lağım suyu bastı! Kemer’de Salı günü gece geç saatlerde başlayan ve zaman zaman etkisini artırarak devam eden sağanak, hayatı olumsuz etkiledi. Merkez Mahallesi 153 sokak’ta yağmur sularının caddelerde yükselmesi ve ASAT sularının geri tepmesi ile alt katları ise lağım suları bastı. Kemer Merkez Mahallesi 153 Sokak sakinlerinden Adnan Doğancı, "Bu bizim kaderimiz mi? Her yağmurda yüreğimiz ağzımıza geliyor. Her yağmurda evlerimizi su basıyor. Ne olacak bu sokağın hali" diyerek, tepkisini dile getirirken evdeki hasarın 25-30 bin lira olduğunu söyledi. Site sakinlerinden Ahmet Sarıgöz; “Yağan yağmur suyu her seferinde kanalizasyon suları  zemin katlarda su baskınlarına neden oluyor. Yetkili birimler gerek Belediye gerekse ASAT mümkünse bu sorunumuza bir çözüm istiyoruz" dedi. Site sakinlerden ve belediye ekiplerini defalarca aramasına rağmen ulaşamadıklarını dile getiren Vedat Yüksel; gece geç saatlerde  aniden yağmur bastırdı. Her sene bu aylarda yağmur yağdığında korku içerisinde bekliyoruz. Evimde hasar çok eşyalarım kullanılamaz halde. Buna önlem almaları gerekiyor, yeter artık diyerek sitem etti. Haber: Reşat Aydoğdu
Antalya’nın Kemer ilçesinde, yağmur sularının sürüklediği çöplerle rögarların tıkanması ve ASAT arıtmasının yetersiz olduğu sonucu bazı cadde ve sokaklar göle dönerken, alçak kesimlerdeki evleri lağım suyu bastı.

Şiddetli Yağmur sonucu Kemer’de bazı evleri lağım suyu bastı!

Kemer’de Salı günü gece geç saatlerde başlayan ve zaman zaman etkisini artırarak devam eden sağanak, hayatı olumsuz etkiledi. Merkez Mahallesi 153 sokak’ta yağmur sularının caddelerde yükselmesi ve ASAT sularının geri tepmesi ile alt katları ise lağım suları bastı.

Kemer Merkez Mahallesi 153 Sokak sakinlerinden Adnan Doğancı, "Bu bizim kaderimiz mi? Her yağmurda yüreğimiz ağzımıza geliyor. Her yağmurda evlerimizi su basıyor. Ne olacak bu sokağın hali" diyerek, tepkisini dile getirirken evdeki hasarın 25-30 bin lira olduğunu söyledi.

Site sakinlerinden Ahmet Sarıgöz; “Yağan yağmur suyu her seferinde kanalizasyon suları  zemin katlarda su baskınlarına neden oluyor. Yetkili birimler gerek Belediye gerekse ASAT mümkünse bu sorunumuza bir çözüm istiyoruz" dedi.

Site sakinlerden ve belediye ekiplerini defalarca aramasına rağmen ulaşamadıklarını dile getiren Vedat Yüksel; gece geç saatlerde  aniden yağmur bastırdı. Her sene bu aylarda yağmur yağdığında korku içerisinde bekliyoruz. Evimde hasar çok eşyalarım kullanılamaz halde. Buna önlem almaları gerekiyor, yeter artık diyerek sitem etti.

Haber: Reşat Aydoğdu

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.